Jump to content

Λίγες αλλά ουσιαστικές οι αλλαγές στο watchOS 8


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το WWDC21 και η Apple ανακοίνωσε επίσημα το νέο watchOS 8. Σύμφωνα με την εταιρεία, το watchOS 8 θα λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα Apple Watch που υποστηρίζουν το watchOS 7 και αυτό σημαίνει ότι το Apple Watch Series 3 θα υποστηρίξει την αναβάθμιση του. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο περιγραφής WatchOS 8 Beta μέσω του Apple Developer Center. Επιπλέον, μπορούν να κατεβάσουν και να ενημερώσουν το watchOS 8 developer preview μέσω της εφαρμογής Apple Watch στο iPhone.

 

Οι χρήστες που εγκαθιστούν την ενημέρωση πρέπει να βεβαιωθούν ότι το Apple Watch έχει επάρκεια σε μπαταρία και πρέπει επίσης να βρίσκεται εντός εμβέλειας επικοινωνίας με το iPhone. Ίσως χρειαστεί επίσης να έχετε ενεργό δίκτυο ασύρματου LAN.

 

Λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και έξτρα ευφυΐα στο WatchOS 8

 

Το νέο σύστημα βελτιώνει πολλές ενσωματωμένες εφαρμογές και προσθέτει μια λειτουργία παρακολούθησης του ρυθμού αναπνοής ύπνου. Ακόμη, η τελευταία γενιά Apple Watch 6ης γενιάς υποστηρίζει την μέτρηση καρδιακού ρυθμού, μέτρηση οξυγόνου αίματος, παρακολούθηση ΗΚΓ και άλλες λειτουργίες. Το watchOS 8 προσθέτει μια νέα ένδειξη που ονομάζεται " ρυθμός αναπνοής ". Αυτή η λειτουργία μπορεί να μετρήσει τον αριθμό των αναπνοών ανά λεπτό κατά τη διάρκεια του ύπνου του χρήστη και να εμφανίσει την καθημερινή κατάσταση με τις μέγιστες και ελάχιστες τιμές.

 

Η εφαρμογή Mindfulness καθοδηγείται από κείμενο και κινούμενα σχέδια, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να συγκεντρωθούν και να μειώσουν το άγχος μέσω ασκήσεων διαλογισμού και προσοχής.

 

watchOS 8 Fitness +

Η εφαρμογή Apple Fitness + στο Apple Watch ήταν πάντα αγαπητή από τους χρήστες και η παρακολούθηση βίντεο γυμναστικής μπορεί να παρακινήσει τους χρήστες να κάνουν μια ποικιλία προπόνησης και να παραμείνουν υγιείς. Στο watchOS 8 υπάρχουν δύο νέα μαθήματα στο Fitness +: Tai Chi και Pilates.

 

Το Fitness + παρέχει επίσης μια νέα έκδοση μιας δυναμικής λίστας αναπαραγωγής κατάλληλη για αθλήματα και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια λίστα πολλαπλών μουσικών.

 

watchOS 8 portrait dial

Αυτό που έχει αντιληφθεί καλύτερα το τελευταίο διάστημα η Apple είναι ότι οι χρήστες του Apple Watch δείχνουν μια μεγάλη προτίμηση στην προβολή φωτογραφιών και έτσι προστέθηκε στο νέο watchOS 8 μια νέα λειτουργία "πορτρέτο κλήσης". Αυτή η δυνατότητα μπορεί να εξαγάγει έξυπνα το πορτρέτο από το φόντο, να προσαρμόσει αυτόματα τη θέση, να αποκρύψει την εμφάνιση χρόνου κάτω από το πορτρέτο του χαρακτήρα και να αποκτήσει ένα live τρισδιάστατο εφέ.

 

Εκτός από τη λειτουργία κατακόρυφης κλήσης, το νέο σύστημα προσθέτει επίσης τις λειτουργίες "Select Memories" και "Select Photos". Αυτές οι δυνατότητες βοηθούν τους χρήστες να συλλέγουν αναμνηστικές φωτογραφίες από μερικές αξέχαστες στιγμές. Επιπλέον, οι χρήσεις μπορούν απλά να κάνουν κλικ στη φωτογραφία για να την στείλουν σε φίλους μέσω email ή εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

 

Το Apple watchOS8 διαθέτει επίσης μια νέα έκδοση της λειτουργίας αντικειμένου αναζήτησης και μια νέα έκδοση του χρονοδιακόπτη. Η νέα έκδοση της εφαρμογής καιρού μπορεί να εκδώσει προειδοποιήσεις 1 ώρα πριν από την έντονη βροχόπτωση και η επανασχεδιασμένη εφαρμογή μουσικής μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να στέλνουν τραγούδια σε φίλους μέσω email ή μηνύματος.

 

Το watchOS8 είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές από τώρα και στο εξής και μια δημόσια έκδοση beta θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα.

 

Επίσημα, η τελική έκδοση θα εμφανιστεί φέτος το Φθινόπωρο!

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...