Jump to content

Apple: Καθιστά ευκολότερη την μεταφορά από Android σε iOS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον απέραντο αυτόν κόσμο των smartphones αυτήν την δεδομένη στιγμή, υπάρχουν το iOS και το Android. Προφανώς, η κάθε πλατφόρμα έχει το δικό της φανατικό κοινό, όμως καμιά φορά οι χρήστες τολμούν να μεταπηδήσουν από την μια πλατφόρμα στην άλλη και είτε το μετανιώνουν, είτε νιώθουν δικαιωμένοι με την επιλογή τους. Ωστόσο, σε μια προσπάθεια της Apple να προσελκύσει περισσότερους χρήστες από την ανταγωνιστική πλατφόρμα της Google, η ίδια ανακοίνωσε βελτιώσεις στην εφαρμογή "Move to iOS".

 

Η εφαρμογή βρίσκεται στην πραγματικότητα από το 2015, όπου λειτουργεί σαν εργαλείο για να βοηθήσει τους χρήστες Android να μετακινηθούν σε iPhone. Ωστόσο, φαίνεται ότι με το iOS 15, η Apple θα ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή για να την κάνει καλύτερη στη χρήση και επίσης να της επιτρέψει την εκτέλεση περισσότερων πραγμάτων. Για παράδειγμα, με την ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να μεταφέρουν πράγματα όπως ολόκληρα άλμπουμ φωτογραφιών, αρχεία, φακέλους, ακόμη και τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας, ώστε να μην χρειάζεται να τα ρυθμίσουν ξανά.

 

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές με iOS 15. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το iOS 15, το οποίο θα έρθει αυτό το φθινόπωρο και δυστυχώς πιο πριν οι χρήστες Android δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν πλήρως. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν είναι χρήσιμη προς το παρόν, αλλά αν θέλετε να κάνετε τη διαδικασία μεταφοράς από Android σε iOS πιο ομαλή και πιο πλούσια σε λειτουργίες, θα πρέπει να περιμένετε να κυκλοφορήσει πρώτα το iOS 15.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...