parafron4 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 και ναι ειναι γεγονος η αιτηση μου σημερα πηγε στον ποτε :yahoo::heat::chair::tease::dizzy::up::w00t: 14/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 27/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Re paidia iparxei pantou afti i kathisterisi?Emena mou eipan 4-5 evdomades kai i perioxi mou vrisketai sto idioktito diktio arketo kairo.. αν εχεις συμπληρωσει σωστα την αιτηση, τοτε δε θα κανει περισσοτερο κατα πασα πιθανοτητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 εμενα που ηταν μια χαρα συμπληρωμενη γιατι πηγε στον οτε σημερα???? δηλαδη μετα απο 6 μηνες απο την μερα που εγινε η αιτηση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 εμενα που ηταν μια χαρα συμπληρωμενη γιατι πηγε στον οτε σημερα???? δηλαδη μετα απο 6 μηνες απο την μερα που εγινε η αιτηση γι'αυτο ειπα κατα πασα πιθανοτητα. αυτα δε γινονται χειροκινητα, ξεκιναει η διαδικασια και ολα γινονται αυτοματα..λογικο ειναι να κολλανε καποιες φορες οι διαδικασιες και να μην προχωρανε. φανταζομαι βεβαια πηρες τηλ και τους ρωτησες, τοτε θα επρεπε να ειχε προχωρησει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 μαμηθηκα να τους περνω τηλ κ να τους καντηλιαζω κ παντα να μου λενε οτι υπαρχει προβλημα μια με το συστημα κ μια οτι φτεει η περιοχη κ οτι αρμοδιο τμημα για την επηλυση του προβληματος ηταν η μηχανογραφηση που δεν μπορουσα να μιλισω μαυτους αλλα δεν ξερω για ποιον λογο. εστειλα κ καταγγελια στην εεττ αλλα δεν εγινε κατι :mad: το μονο καλο σε ολλη την υπαθεση ηταν οτι το in a box που ειχα απο τον δεκεμβριο στα 768 ελειξε στης 12/6/07 κ πειρα παραταση μεχρι να ενεργοποιηθει η αιτηση που σημαινει οτι απο της 12/6 μεχρι κ σημερα ειμαι με τζαμπα adsl στα 768 κ θα σινεχισω να εχω τζαμπα adsl μεχρι να μπω επιτελους στο ιδιωκτητο λογικα αφου σημερα πηγε στο οτε πυστευω σε 2 βδομαδουλες θα εχει τελειωσει η ολλη διαδικασια [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 κανεις λαθος φιλε μου η τουμπα κ η καλαμαρια ηταν οι πρωτες που μπικαν στο ιδιωκτητο στα μεσα φεβρουαριου κ οταν εγω εκανα την αιτηση (ειμαι απο τουμπα) ημουν ειδη στο ιδιοκτιτο κ μου το διαβεβαιωσαν κ οι ιδιοι τηλεφωνικος κ απο κοντα οταν πηγα στα κεντρικα στην ναυαρινου H επίσημη ενημέρωση που είχα από αυτούς ήταν πως ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η Καλαμαριά είχε μπει από το Φεβρουάριο. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπήκε πριν 1,5 μήνα!!! Άσε που τέλη Φεβρουαρίου είχαν βγει οι αφίσες που το διαφήμιζαν για Καλαμαριά, Χαριλάου και Τούμπα και έλεγαν "Σύντομα..." If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 H επίσημη ενημέρωση που είχα από αυτούς ήταν πως ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η Καλαμαριά είχε μπει από το Φεβρουάριο. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπήκε πριν 1,5 μήνα!!! Άσε που τέλη Φεβρουαρίου είχαν βγει οι αφίσες που το διαφήμιζαν για Καλαμαριά, Χαριλάου και Τούμπα και έλεγαν "Σύντομα..." εμενα με διαβεβεωσαν οτι μπικα στο ιδιωκτητο μεσα φεβρουαριου κ ο wizard sto σιτε της forthnet αυτο μου ελεγε τωρα αν ολλοι λεγανε μαμακιες για τους X Ψ λογουσ αυτο δεν το ξερω σημασια εχει οτι η αιτηση μου πηγε στο οτε μετα απο 6 μηνες [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 εμενα με διαβεβεωσαν οτι μπικα στο ιδιωκτητο μεσα φεβρουαριου κ ο wizard sto σιτε της forthnet αυτο μου ελεγε τωρα αν ολλοι λεγανε μαμακιες για τους X Ψ λογουσ αυτο δεν το ξερω σημασια εχει οτι η αιτηση μου πηγε στο οτε μετα απο 6 μηνες Δεν είπα πως δε σε πιστεύω, προς Θεού. Σε αυτούς δεν έχω εμπιστοσύνη. Άσε που αν είχε μπει πχ η Καλαμαρία και η Τούμπα από τότε τώρα οι μισοί θα είχαν ήδη τη σύνδεση των 12 και 24. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν να έχει ακόμα. Όλοι είναι στο περίμενε. Γιατί να σταλεί η αίτηση στον ΟΤΕ μετά από μισό χρόνο;! Τέσπα, άντε να δούμε τελικά... If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 αν εχεις συμπληρωσει σωστα την αιτηση, τοτε δε θα κανει περισσοτερο κατα πασα πιθανοτητα. Την αίτηση μου την συμπλήρωσαν τηλεφωνικά οταν με πηραν για να με ενημερώσουν για τις προσφορές της forthnet και την επόμενη μέρα ηρθε ένας courier για να υπογράψω το συμβόλαιο.Θα δείξει τωρα.. Ελπίζω πάντως να μην περιμένω 6 μήνες.. Να ρωτήσω κατι άσχετο ρε παίδες..Οταν πάρω την συνδεση απο την forthnet το mail που έχω απο τον Οτε θα καταργηθει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Την αίτηση μου την συμπλήρωσαν τηλεφωνικά οταν με πηραν για να με ενημερώσουν για τις προσφορές της forthnet και την επόμενη μέρα ηρθε ένας courier για να υπογράψω το συμβόλαιο.Θα δείξει τωρα.. Ελπίζω πάντως να μην περιμένω 6 μήνες.. Να ρωτήσω κατι άσχετο ρε παίδες..Οταν πάρω την συνδεση απο την forthnet το mail που έχω απο τον Οτε θα καταργηθει? το πιο πιθανο ειναι να καταργηθει αφου το username λογικα θα περασει σε αλλον χρηστη με διαφορετικο password αρα εσυ δεν θα μπορεις να συνδεεσαι EDIT:οσο για το αν θα περιμενεις 6 μηνες δεν το πυστευω εκτος αν εισαι κ εσυ καντεμης κ την πατησεις οπωσ κ εγω [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 το πιο πιθανο ειναι να καταργηθει αφου το username λογικα θα περασει σε αλλον χρηστη με διαφορετικο password αρα εσυ δεν θα μπορεις να συνδεεσαι EDIT:οσο για το αν θα περιμενεις 6 μηνες δεν το πυστευω εκτος αν εισαι κ εσυ καντεμης κ την πατησεις οπωσ κ εγω tnx parafron mou edwses kouragio giati arxisa na apogoitevomai... :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 ελα μωρε τι ειναι 6 μηνακια μιση στρατιωτικη θητεια :p:lol::D:cool::cry: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 ελα μωρε τι ειναι 6 μηνακια μιση στρατιωτικη θητεια :p:lol::D:cool::cry: ean eisai poluteknos se 3 mines apoleiesai. i diki mou aitisi meta apo 2 mines kataxorithike apo forthnet kai edo kai 1 mina sxedon einai sto idio stadio. me ta podia na pigene sto ote tha eixe ftasei tora. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 ean eisai poluteknos se 3 mines apoleiesai. i diki mou aitisi meta apo 2 mines kataxorithike apo forthnet kai edo kai 1 mina sxedon einai sto idio stadio. me ta podia na pigene sto ote tha eixe ftasei tora. ωχ μην μου λες τετοια :mad::mad::mad: εμενα εχθες πηγε στον ποτε κ πιστευα οτι μεχρι τελος αυγουστου θα εχει τελειωσει η διαδικασια [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 ean eisai poluteknos se 3 mines apoleiesai. Sovara?Egw eimai apo politekni oikogeneia alla eixa akousei gia 6 mines..Olo efxarista akouw simera :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Sovara?Egw eimai apo politekni oikogeneia alla eixa akousei gia 6 mines..Olo efxarista akouw simera :lol::lol::lol: νομιζω απο 6 παιδια κ πανω κανεις 6μηνο αλλιως 9μηνο [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 νομιζω απο 6 παιδια κ πανω κανεις 6μηνο αλλιως 9μηνο Apo 4 kai panw (kai an den iparxei allo agori stin oikogeneia) einai 6 mines.. Sorry gia to off topic:rolleyes::rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Apo 4 kai panw (kai an den iparxei allo agori stin oikogeneia) einai 6 mines.. Sorry gia to off topic:rolleyes::rolleyes: sorry για την παραπληροφορηση αλλα εγω εκανα 9 μηνο με 2 μικροτερες αδερφες οποτε δεν ξερω τι γινετε παρα περα. sorry για το :offtopic: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Πως μπορουμε να κανουμε καταγγελια στην ΕΕΤΤ?? Με Conx του οτε ξερει κανεις ποσο καιρο κανει για να συνδεθει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Πως μπορουμε να κανουμε καταγγελια στην ΕΕΤΤ?? Με Conx του οτε ξερει κανεις ποσο καιρο κανει για να συνδεθει? φιλε μου δεν ξερω ποσο καιρο θελει οσο για την καταγγελια πανε εδω [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Με Conx του οτε ξερει κανεις ποσο καιρο κανει για να συνδεθει? δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Ρωταω, γιατι με otenet που ειχα πριν ενα χρονο, ειχαν περασει 27 μερες απο την ημερα της αιτησης στο καταστημα μεχρι να εχω κανονικα τη γραμμη στο σπιτι. Με Forthnet περασε 1.5 μηνας και απλως την εχουν καταχωρησει στο συστημα τους. Μου ειπαν οτι σε 10 μερες θα την στειλουν στον ΟΤΕ και απο τοτε που θα τη στειλουν να υπολογιζω το νωριτερο σε 1 μηνα! Και σιγα και μην τους πιστεψω!! Για να μου λενε αυτοι σε 40 μερες, θα εννοουν τα Χριστουγεννα! Οποτε καλυτερα κατι σιγουρο, προτιμω να πληρωνω μια ADSL συνδεση με χαμηλη ταχυτητα, παρα να περιμενω με dial-up internet και να χαλαω τα διπλασια μεχρι να σοβαρευτει η Forthnet... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paras Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 17/08/2007 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 14/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 13/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Αυτο κ αν ειναι θαυμα..:!::!::!::!: Thanks Forthnet :) http://www.myphone.gr/banners/myphone/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 17/08/2007 Ενεργοποίηση υπηρεσίας 14/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 13/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Αυτο κ αν ειναι θαυμα..:!::!::! Thanks Forthnet :blink::blink::blink::blink::blink::blink: φιλε πανε κ αναψε καμια λαμπαδα ισα με τον λευκο πυργο γιατι μαλλον προκειτε για θαυμα :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 :blink::blink::blink::blink::blink::blink: φιλε πανε κ αναψε καμια λαμπαδα ισα με τον λευκο πυργο γιατι μαλλον προκειτε για θαυμα :) oxi dn prokeitai gia 8auma.exei ginei kai stin kopela mou kai malista stin a8ina kai emeina m.....den exei poles sindeseis(mallon kamia(kai gi'auto egine tsak bam Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts