anestlykid Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Ειχα συνδεθει με εναν λογαριασμο google σε αλλο κινητο για να δειξω κατι και μετα διεγραψα τον λογαριασμο. Στο κινητο αυτο ομως τωρα ερχονται ειδιποιησεις απο το λογαριασμο μου που εχω διαγραψει κ δεν μπορω να ανακτησω ξανα μεσω της Google πως μπορω να σταματησω τις ειδοποιησεις που ερχονται για αυτο το email?? Το κινητο ειναι android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Εχω ζητημα με το συγκεκριμενο ταμπλετ , το αφησα χωρις φορτιση αρκετο καιρο και δεν ανοιγε . Αγορασα την μπαταρια του , την εβαλα , αλλα και παλι δεν ανοιγει (σημειωτεον η καινουργια μπαταρια εχει 50% ) Τι μπορει να συμβαινει ; Δεν εχει πεσει ποτε κατω , εχει τζαμι και θηκη απο την πρωτη στιγμη. Περιμενω την βοηθεια σας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 [ATTACH]66945[/ATTACH] [ATTACH]66946[/ATTACH] http://www.samsung.com/in/tablets/galaxy-tab-a-2017-t385n/SM-T385NZDAINS/ Operating System Android 7.1 Processor CPU Speed 1.4GHz CPU Type Quad-Core Display Size (Main Display) 20.31cm (8.0") Resolution (Main Display) 1280 x 800 (WXGA) Technology (Main Display) TFT Color Depth (Main Display) 16M S Pen Support No Camera Main Camera - Resolution 8.0 MP Main Camera - Auto Focus Yes Front Camera - Resolution 5.0 MP Main Camera - Flash Yes Video Recording Resolution FHD (1920 x 1080)@30fps Memory RAM_Size (GB) 2 ROM Size (GB) 16 GB Available Memory (GB)* 9.6 GB External Memory Support MicroSD (Up to 256GB) Network/Bearer Number of SIM Single-SIM SIM size Nano-SIM (4FF) SIM Slot Type SIM 1 + MicroSD Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD 2G GSM GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900 3G UMTS B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900) 4G FDD LTE B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B17(700), B20(800), B28(700) 4G TDD LTE B38(2600), B40(2300) Connectivity ANT+ Yes USB Version USB 2.0 Location Technology GPS, Glonass, Beidou Earjack 3.5mm Stereo MHL No Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, HT40 Wi-Fi Direct Yes Bluetooth Version Bluetooth v4.2 NFC No Bluetooth Profiles A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP PC Sync. Smart Switch (PC version) General Information Color Gold Form Factor Tablet Sensors Accelerometer, Hall Sensor Physical specification Dimension (HxWxD, mm) 212.1 x 124.1 x 8.9 Weight (g) 364 Battery Internet Usage Time(3G) (Hours) Up to 14 Internet Usage Time(LTE) (Hours) Up to 15 Internet Usage Time(Wi-Fi) (Hours) Up to 15 Video Playback Time (Hours) Up to 14 Standard Battery Capacity (mAh) 5000 Removable No Audio Playback Time (Hours) Up to 153 Talk Time (3G WCDMA) (Hours) Up to 36 Audio and Video Video Playing Format MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM Video Playing Resolution FHD (1920 x 1080)@30fps Audio Playing Format MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA Services and Applications S-Voice No Mobile TV No Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Ειχα συνδεθει με εναν λογαριασμο google σε αλλο κινητο για να δειξω κατι και μετα διεγραψα τον λογαριασμο. Στο κινητο αυτο ομως τωρα ερχονται ειδιποιησεις απο το λογαριασμο μου που εχω διαγραψει κ δεν μπορω να ανακτησω ξανα μεσω της Google πως μπορω να σταματησω τις ειδοποιησεις που ερχονται για αυτο το email?? Το κινητο ειναι android. Πρώτα-πρώτα θα πρέπει να μπεις από τον υπολογιστή μέχρι 14 ημέρες μπορείς να ανακτήσεις το λογαριασμό της Google και δεύτερον πρέπει να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Google την συσκευή να σταματήσουν να έρχονται ειδοποιήσεις για κάθε λογαριασμό ζητάει Google ένα έναν αριθμό τηλέφωνο σβήνεις τηλέφωνα και διαγραφή του λογαριασμού Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους, Μου έφεραν προ 2 μηνών το tablet του τίτλου είναι αυτό είναι κλειδωμένο στην AT&T (έχει μια κάρτα sim της μέσα). Έχω κάποιες ερωτήσεις 1. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει root και να περαστεί κάποια custom rom έτσι όπως είναι η πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω από AT&T; Δεν με απασχολεί η εγγύηση 2. Υπάρχει τρόπος να περαστούν Ελληνικά και να ξεφορτωθώ όλες τις βλακείες της AT&T χωρίς να περάσω custome rom μόνο με root; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Κανείς παιδιά δεν μπορεί να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Man00kos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Παιδιά καλησπέρα ,βρήκε ο αδερφος μου ενα Samsung Galaxy Tab Α 2016(Τ580) ξεχασμενο σε μια τουλετα σε μια κεφετερια και ειναι κλειδωμενο με google account ,δοκιμασαμε επαναφορα μεσω odin και μόλις μπαίνει ζητάει παλι google account....υπάρχει καποιος που ασχολείται να μου στειλει ενα πμ μήπως και μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Λιγουρευομαι εδώ και λίγε μέρες το s5e αλλά ακόμη δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η αλλαγή.Να πω ότι από το 2010 χρησιμοποιώ αποκλειστικά το οικοσύστημα της Apple (iPhone,iPad,Apple Watch,Mac) πέραν λίγων μηνών που χρησιμοποίησα το galaxy tab s3. Ξέρω η συσκευή είναι τούμπανο αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι στο s3 δεν ήταν τόσο smooth η χρήση του και είχε λανγκαρισματα,πράγμα πολύ σπαστικό για κάποιον που είναι χρόνια χρήστης του iOS. Για να μην μακρηγορώ...Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το s5e να μου πει τη γνώμη του;;Και αν είναι εφικτό θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιου που έκανε τη μετάβαση σε αυτό από κάποιο iPad. Ευχαριστω για το χρόνο σας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Καλησπερα, μπορει καποιος που εχει το αυθεντικο πριζακι του ταμπλετ να μου στειλει μια φωτο να δω τα χαρακτηριστικα γιατι το εχω χασει και θελω να το αγορασω ? Εχω ψαξει παντου στο ιντερνετ και δεν το βρισκω. Το φορτιζω με αλλο πριζακι και αλλο καλωδιο και φορτιζει πολυ αργα ,παιζει ρολο το καλωδιο η το πριζακι η και τα 2?Ευχαριστώ. 8.4 inches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Καλησπέρα. Εδώ και μια εβδομάδα το δουλεύω και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Όλα είναι γρήγορα και χωρίς κολλήματα, σαν επαγγελματική χρήση είναι σαν να έχω ένα πολύ μεγάλο S9+ . Πριν το αγοράσω έψαχνα για παρουσίασή του από Έλληνες youtubers αλλά κανένας δεν το είχε πιάσει στα χέρια του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) Αν εχεις το iPad 9.7 2018,αν κατάλαβα καλά ελπίζω να μην την έκανες την αλλαγή :P..Το iPad σε θέμα επεξεργαστή είναι καλύτερο και από το Tab s4 το οποίο είναι ναυαρχίδα!Δεν υπάρχει σύγκριση είναι σα να μου Λες θα δώσω το iPhone x και θα πάρω το Huawei p9 lite..Εγώ έχω το iPad 9.7 και δεν καταλαβαίνει τίποτα ότι και να του πετάξω το τρέχει υποδειγματικά..Από το 9.7 για να πω ότι έκανα αναβάθμιση δεν μπορώ να πάω σε Ανδροιδ,μόνο προς τα πάνω,δηλαδή iPad air 2019,iPad pro 10.5.. Edited June 18, 2019 by Giannis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Πραγματι, δεν θα το εκανε αν δεν ηθελε να εχει την καλυτερη οθονη της αγορας σε tablet και λειτουργιες, το 1/5 των οποιων θα εχει και το ipad με το ios 13 σε ενα τριμηνο... @ Speedracer Φοβερο ταμπλετακι, με οθονη μαγεια, ηχο το ιδιο κι ενα dex mode που το παει σε αλλο επιπεδο. Ψαξε να το παρεις στη σωστη τιμη και προχωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Πριν δύο εβδομάδες το πήρα στα 322 ευρώ. Τρομερό μπορώ να πω , σχετικά με τον επεξεργαστή δεν καταλαβαίνει τίποτα με πολλά προγράμματα να τρέχουν συνεχόμενα ( δεν το περίμενα ) Δοκίμασα να τρέξω ένα παιχνίδι με πολλές απαιτήσεις ( επεξεργαστή και κάρτα γραφικών) και δεν κατάλαβα την διαφορά από το S9+ Edited June 20, 2019 by SpeedRacer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Καλησπερα... Δυστυχώς είμαι ένας απ τους ατυχους που μου έκλεψαν το Samsung tablet μου μέσα από την τσάντα μου. Διαθέτει μόνο την λειτουργία WiFi και όχι 3G. Υπάρχει καποιος τροπος να το εντοπίσω; Έχω μπει ήδη στο Samsung account και στο Google αλλα πουθενά δεν υπάρχει κανένα στίγμα. Προφανώς είτε έχει γίνει hard reset ή δεν έχει ανοίξει ακόμα. Ψάχνωντας στο internet βρήκα το prey app. Το έχει χρησιμοποιήσει κανεις; Γνωρίζει πως δουλεύει; Με μια γρήγορη ματια ζητάει να του δώσεις και το imei της συσκευής. Στο δικό μου tablet είτε στο κουτί είτε στην απόδειξη δεν αναγράφεται κάποιο imei, παρα μόνο το serial No... μήπως επειδή είναι μόνο με WiFi και όχι με δεδομένα 3G? Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Ψαξε να δεις τι θα αγορασεις και ξέχνα το παλιό.Ελπίζω τουλάχιστον να το είχες κλειδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Ψαξε να δεις τι θα αγορασεις και ξέχνα το παλιό.Ελπίζω τουλάχιστον να το είχες κλειδώσει Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας τροπος να εντοπιστεί αν συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο WiFi? Μέσω του serial No πχ ή με κάποιον άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας τροπος να εντοπιστεί αν συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο WiFi? Μέσω του serial No πχ ή με κάποιον άλλο τρόπο;Αντε πες το βρήκες τι θα κάνεις θα πας εκεί (με κίνδυνο να χάσεις και την ζωή πέρα από το tablet) γιατί αστινομια δεν θα πάει για κανέναν λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Αντε πες το βρήκες τι θα κάνεις θα πας εκεί (με κίνδυνο να χάσεις και την ζωή πέρα από το tablet) γιατί αστινομια δεν θα πάει για κανέναν λόγο Υπάρχει Κ η νομική οδός... κανεις καταγγελία η αστυνομία πλέον είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πάει, Κ από κει Κ πέρα Κ εφοσον βρεθεί έχεις την επιλογή εάν θες να το πας δικαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Υπάρχει Κ η νομική οδός... κανεις καταγγελία η αστυνομία πλέον είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πάει, Κ από κει Κ πέρα Κ εφοσον βρεθεί έχεις την επιλογή εάν θες να το πας δικαστικά. (επειδή είμαι ας το πούμε του επαγγέλματος ) ενα θα σου πω μεχρι να φτάσει εισαγγελική εντολή θα πάρει χρόνο και μεχρι τοτε θα χαθεί κάθε ίχνος (την τοποθεσία πριν γίνει πλήρες wipe θα την δεις το πολύ πολύ για μερικά λεπτά από εκεί και πέρα τα δεδομένα θεωρούνται μι αξιόπιστα εφόσον πέρασε αρκετός καιρός.......... ετσι εφόσον δεν θα γίνει άμεσα η παρέμβαση το ξεχνάς αλλος άτροπος μαζεύεις μερικά φιλάκια παίρνετε μερικά καλασνικοβ και πατε........ που δεν παιζει απο οτι καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 (edited) (επειδή είμαι ας το πούμε του επαγγέλματος ) ενα θα σου πω μεχρι να φτάσει εισαγγελική εντολή θα πάρει χρόνο και μεχρι τοτε θα χαθεί κάθε ίχνος (την τοποθεσία πριν γίνει πλήρες wipe θα την δεις το πολύ πολύ για μερικά λεπτά από εκεί και πέρα τα δεδομένα θεωρούνται μι αξιόπιστα εφόσον πέρασε αρκετός καιρός.......... ετσι εφόσον δεν θα γίνει άμεσα η παρέμβαση το ξεχνάς αλλος άτροπος μαζεύεις μερικά φιλάκια παίρνετε μερικά καλασνικοβ και πατε........ που δεν παιζει απο οτι καταλαβα Να πάω με κασνικοφ ναι σίγουρα δεν παίζει... :) αλλα όταν κανεις καταγγελία επώνυμη σε αστυνομικό τμήμα τότε πάνε σίγουρα. Και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά. Τώρα όσο αφορά την ανθχνευση του ίχνους του σήματος του WiFi, εάν μπορεί να γίνει κάποια ταυτοποίηση μεσω του serial No της συσκευής δεν το γνωρίζω καθόλου. Γι αυτό προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες μήπως μπορέσει και βγει κάτι θετικό. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση! Edited October 9, 2020 by Marik153 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Να πάω με κασνικοφ ναι σίγουρα δεν παίζει... :) αλλα όταν κανεις καταγγελία επώνυμη σε αστυνομικό τμήμα τότε πάνε σίγουρα. Και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά. Τώρα όσο αφορά την ανθχνευση του ίχνους του σήματος του WiFi, εάν μπορεί να γίνει κάποια ταυτοποίηση μεσω του serial No της συσκευής δεν το γνωρίζω καθόλου. Γι αυτό προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες μήπως μπορέσει και βγει κάτι θετικό. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!Πέρα από την πλάκα όχι δεν μπορεί να γίνει κάτι μόνο με serial, ούτε υπάρχει κάποιος νόμος που σε καλύπτει σε αυτό (ακόμη και με imei που είναι ανιχνευσημο με εξοπλισμό παροχου) Ότι σου είπαν η ποιο πάνω μπες στο skrutz να βρεις την επόμενη σου συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Πέρα από την πλάκα όχι δεν μπορεί να γίνει κάτι μόνο με serial, ούτε υπάρχει κάποιος νόμος που σε καλύπτει σε αυτό (ακόμη και με imei που είναι ανιχνευσημο με εξοπλισμό παροχου) Ότι σου είπαν η ποιο πάνω μπες στο skrutz να βρεις την επόμενη σου συσκευή Κ γω ο ίδιος απ την αρχή αυτό πίστευα... οτι πάω για καινούργιο. Ειναι αυτό που λέμε όμως, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Να σαι καλά πάντως για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με το ime και το κουτί να πας στην αστυνομία να κάνεις καταγγελία κλοπής και να πάρεις τη Samsung τηλέφωνο ώστε να δώσεις το ime ώστε αυτοί να δώσουνε Αν πάει σε κάποιο service π.χ. Γερμανός και τα λοιπά να το βρούνε από κει και πέρα επειδή είμαστε Ελλάδα πας για καινούργιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Έχετε δοκιμάσει ποτέ να αντικαταστήσετε το smartphone σας με tablet; Σκέφτομαι να πάρω το Samsung Galaxy Tab S7 (όχι το plus) 4G LTE που δέχεται και κλήσεις / SMS με SIM και έχει πολύ γερή μπαταρία για καθημερινή χρήση καθώς κι ένα σχετικό τσαντάκι χιαστί. Έχετε σχετική εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Μερικώς το έχω κάνει με ένα με ένα galaxy a7 που έχω, δεν είναι πάντα βολικό, σίγουρα θες μαζί bluetooth ακουστικά και ένα ρολόι που να δείχνει τον καλούντα και αν μπορείς να κάνεις κλήσεις από αυτό ακόμα καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-T505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts