DjTony Δημοσιεύτηκε May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2021 Σχετικά με αυτό που έγινε στα γλυκά νερά σήμερα το πρωί, ψάχνομαι για να έχω κάτι δίπλα στο κρεβάτι για αυτοάμυνα. Το σκέφτομαι καιρό αλλά νομίζω πλέον πρέπει να βιαστώ λίγο. Εσείς τι έχετε; αν έχετε. Τι προτείνετε; δώστε καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Σχετικά με αυτό που έγινε στα γλυκά νερά σήμερα το πρωί, ψάχνομαι για να έχω κάτι δίπλα στο κρεβάτι για αυτοάμυνα. Το σκέφτομαι καιρό αλλά νομίζω πλέον πρέπει να βιαστώ λίγο. Εσείς τι έχετε; αν έχετε. Τι προτείνετε; δώστε καμιά ιδέα.αν εχεις κατι να εχεις κατι που απλα θα τον τραυματισει.αν τον σκοτωσεις θα πας εσυ μεσα.παρε το στυλιαρη που βαζουν σε τσεκουρια.αρκετα χοντρο και δυνατο για να κανει μεγαλη ζημια ακομα και να σκοτωσει καποιον.αν και θα συνιστουσα να μην το επιχειρησεις.συνηθως ειναι οπλισμενοι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Αν μπορεις να αποφυγεις εμπλοκή ειναι το καλύτερο. Αυτοί οι άνθρωποι ειναι οπλισμένοι και αδίστακτοι . Τι να σου κάνει η αυτοάμυνα αν ο άλλος εχει πιστόλι. Εξάλλου του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Taser (ή tazer) είναι ότι καλύτερο πιστεύω αλλά απαγορεύεται στην Ελλάδα. Βέβαια αν μπορούσα να βρω κάπου θα αγόραζα. Για το περιστατικό που έγινε ότι καλύτερο είναι συναγερμός και κλείδωμα παραθύρων. Βέβαια αν ο άλλος θέλει να μπει θα προσπαθήσει τα πάντα. Επίσης με θυμίζει μια υπόθεση που έγινε στην Αθήνα τη δεκαετία του 90 με έναν εφοπλιστή(?) Που τους καθάρισε ο ταυλανδος υπηρέτης (δε θυμάμαι αν έχει αποδειχθεί). Έτυχε και το είδα τώρα τελευταία σε επεισόδιο του Κοκκινοπούλου (10η εντολή/κόκκινος κύκλος) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 εγω εχω φακο-tazer για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Τι εννοείς φακό tazer? Και που το βρήκες να πάρουμε και εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 (edited) Τι εννοείς φακό tazer? Και που το βρήκες να πάρουμε και εμείς; https://dotoho.eu/en/buy-stun-gun-in-eu/ https://www.geneva.com.gr/47-fakos-me-ilektrosok-ilektrosok-fakos-led-thiki-apothikefsis και απο εδω, εχει 2-3 σαιτ που μπορεις να παρεις απο ευρωπη εγω πηρα απο βουλγαρια αυτο https://www.donbaron.gr/fakos-me-ilektrosok-ilektrosok-fakos-led-thiki-apothikefsis Edited May 11, 2021 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Κάνει δουλειά ή θα μείνει από μπαταρία με το πρώτο πάτημα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 https://dotoho.eu/en/buy-stun-gun-in-eu/ https://www.geneva.com.gr/47-fakos-me-ilektrosok-ilektrosok-fakos-led-thiki-apothikefsis και απο εδω, εχει 2-3 σαιτ που μπορεις να παρεις απο ευρωπη εγω πηρα απο βουλγαρια αυτο https://www.donbaron.gr/fakos-me-ilektrosok-ilektrosok-fakos-led-thiki-apothikefsis Με αυτό πρέπει να ακουμπήσεις τον άλλον για το ηλεκτροσόκ έτσι δεν είναι; δεν γίνεται από μακριά όπως είναι τα taser κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Με αυτό πρέπει να ακουμπήσεις τον άλλον για το ηλεκτροσόκ έτσι δεν είναι; δεν γίνεται από μακριά όπως είναι τα taser κανονικά ναι θελει επαφη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνει δουλειά ή θα μείνει από μπαταρία με το πρώτο πάτημα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολλά πατηματα κανεις. να φανταστεις οταν το πηρα ,που δεν ηξερα ποσο καλα φορτισμενο ηταν, εκανα μια δοκιμη στο χερι μου στην παλαμη. κοκκινησε και πιαστηκε ολο το χερι μεχρι τον ωμο. εκανα μια δοκιμη για πλακα χωρις να εχει πολυ ρευμα(το καταλαβαινεις απο την ενταση που βγαινει απο τις ακιδες όταν αρχίζει να τελειωνει) στη μεγαλη κορη πανω απο το τζην παντελονι την ωρα που περναγε και ισα που το ακουμπησα. ετσουξε πολυ και μια βδομαδα ειχε κοκκινιλα. εγω εχω 2 φακους. τον ενα τον εχω δωσει στη μεγαλη να τον εχει μαζι της για παν ενδεχομενο ειδικα οταν γυριζει που βραδιαζει απο το φροντιστηριο η ειναι με καμμια φιλη βολτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Καλό ακούγεται δε μπορώ να πω. Αλλά η επαφή μας τα χαλάει λίγο. Αν γινόταν έστω από μια Α απόσταση θα ήταν πολύ καλύτερο. Ίσως το πάρω να βρίσκεται όμως ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 ΤΟ ζητημα είναι να μην χρειαστεί να έρθεις σε επαφή,γιατί αν έρθεις ο αλλος μπορεί να έχει οπλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Για αυτό θέλω το κλασικό tazer ;) μια "πιστόλια" και παρτον κάτω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 για το θεμα επαφης υπάρχει και ιδιο συστημα με ρευμα σε μπαστουνι και σε 50-60 cm και σε 110cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Σχετικά με αυτό που έγινε στα γλυκά νερά σήμερα το πρωί, ψάχνομαι για να έχω κάτι δίπλα στο κρεβάτι για αυτοάμυνα. Το σκέφτομαι καιρό αλλά νομίζω πλέον πρέπει να βιαστώ λίγο. Εσείς τι έχετε; αν έχετε. Τι προτείνετε; δώστε καμιά ιδέα.Ότι θέλεις μπορείς να έχεις απλά να ξέρεις ακόμη και χαστούκι να ρίξεις πας εσύ μέσα. (στην Ελλάδα δεν επιτρέπετε αυτοάμυνα) Μία πρόσφατη περίπτωση μπικε κλέφτης μέσα σε έναν φίλο του έριξε μπουνιά του έσπασε μύτη, τον κλέφτη πιάσανε (κλασσικά βγήκε έξω σε λίγες μέρες) και έριξε ο κλέφτης μήνυση στον φίλο μου για ξυλοδαρμό, και μάντεψε ποιος έμπλεξε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Ότι θέλεις μπορείς να έχεις απλά να ξέρεις ακόμη και χαστούκι να ρίξεις πας εσύ μέσα. (στην Ελλάδα δεν επιτρέπετε αυτοάμυνα) Ας καταφέρω εγώ να τον σταματήσω και πίστεψε με δε θα τον βρουν ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Δεν πιστευω οτι το να αντισταθεις θα φερει το επιθυμητο αποτελεσμα. 1) εισαι ανεκπαιδευτος, αρα δεν εχεις ψυχραιμια --> τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. 2) το πιο πιθανο ειναι να εισαι ενας και αυτοι πανω απο δυο, ενα μαχαιρι να κραταει ο καθενας --> τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. 3) αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. 4) ο παραμικρος δισταγμος απο μερους σου θα κανει τα πραγματα να γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Εκείνη την ώρα δρας με το γνωστό: ο θάνατος σου η ζωή μου. Όταν πας να μπεις ύπουλα και με δόλο στο σπίτι μου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ότι συμβεί. Είτε εγώ είτε εσύ. Επιμένω στο ταζερ πάντως γιατί μπορείς να τον ακινητοποιήσεις άμεσα. Έπειτα μέχρι να έρθει η αστυνομία του ρίχνεις καμία χοντρή.... Εδώ που τα λέμε, για κάμερα τι προτείνετε? Κάποια απλή xiaomi θα κάνει δουλειά? Θέλω κυρίως να παρακολουθώ το σπίτι όταν λείπω. Επίσης κάτι σε παγίδα παραθύρων? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Στη θεωρια ειναι ολα ευκολα. Αν ερθει η κακια η ωρα(μακρυα απο εμας) και οι ηρωισμοι σου προξενησουν κακο στη γυναικα σου ή τα παιδια σου να δω τι θα λες. Ακομα και ενα απλο κλεφτρονι να μπει σπιτι σου οταν εισαι εκει δεν ξερεις αν ειναι ενας, δεν ξερεις τι κραταει, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει και δεν ξερεις τι μπορει να φερει η κακια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Μα θεωρητικά είναι όλα. Πρακτικά αν γίνει κάτι μπορεί να μην σας ξαναμιλήσω.... Είτε γιατί θα είμαι στη μπουζου, είτε στο χώμα.... Μακάρι να είχαμε νόμους σα χώρα. Πόσο καλύτεροι θα ειμασταν όλοι μας... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Δεν πιστευω οτι το να αντισταθεις θα φερει το επιθυμητο αποτελεσμα. 1) εισαι ανεκπαιδευτος, αρα δεν εχεις ψυχραιμια --> τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. 2) το πιο πιθανο ειναι να εισαι ενας και αυτοι πανω απο δυο, ενα μαχαιρι να κραταει ο καθενας --> τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. 3) αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. 4) ο παραμικρος δισταγμος απο μερους σου θα κανει τα πραγματα να γινουν χειροτερα και για σενα και για οποιονδηποτε αλλο ειναι σπιτι. για αυτό κρατάς ένα οπλακι κοντά σου τους φυτρώνεις μερικές σφαίρες... και καθώς αυτοάμυνα δεν μετράει για να μην πας μέσα ξεφορτώνεσαι το πτώμα (τα) μετά (κάνεις δεν θα τους ψάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blindside Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Αυτά που βγάζουν στις ειδήσεις δεν γίνονται τυχαία. Τώρα για όλα τα άλλα που δεν βγαίνουν νομίζω ότι συναγερμός, κλείδωμα τα πάντα και μια καλή πόρτα ασφαλείας είναι αρκετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Σχετικά με αυτό που έγινε στα γλυκά νερά σήμερα το πρωί, ψάχνομαι για να έχω κάτι δίπλα στο κρεβάτι για αυτοάμυνα. Το σκέφτομαι καιρό αλλά νομίζω πλέον πρέπει να βιαστώ λίγο. Εσείς τι έχετε; αν έχετε. Τι προτείνετε; δώστε καμιά ιδέα.Απ' ότι αποδείχτηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, η καλύτερη αυτοάμυνα είναι να μένει κανείς μόνος :p Ποιος να το περίμενε(οκ, αρκετοί το πίστευαν εξ αρχής) ότι θα εξελισσόταν έτσι η ιστορία.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Απ' ότι αποδείχτηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, η καλύτερη αυτοάμυνα είναι να μένει κανείς μόνος :p Ποιος να το περίμενε(οκ, αρκετοί το πίστευαν εξ αρχής) ότι θα εξελισσόταν έτσι η ιστορία.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο γεγονός στα γλυκά νερά ηταν κάτι το ιδιαίτερο και δεν έχει καμμία σχέση με κατακόρυφη αύξηση ληστειών διαρηξεων φόνων κλπ κακουργημάτων για οικονομικούς λόγους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts