gkr41 Δημοσιεύτηκε September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2005 Θέλω ένα plugin για το Winamp το οποίο να βελτιώνει τον ήχο ανεβάζοντας τα πρίμα κυρίως. Καλά είναι τα μπάσα των Creative 5300 αλλά δεν βγάζουν καλές υψηλές, με αποτέλεσμα να χάνω πολλές λεπτομέρειες από τα κομμάτια. Έχετα να προτείνετε κάποιο καλό; (Όχι δε με βολεύει το ενσωματωμένο EQ του Winamp :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Θέλω ένα plugin για το Winamp το οποίο να βελτιώνει τον ήχο ανεβάζοντας τα πρίμα κυρίως. Καλά είναι τα μπάσα των Creative 5300 αλλά δεν βγάζουν καλές υψηλές, με αποτέλεσμα να χάνω πολλές λεπτομέρειες από τα κομμάτια. Έχετα να προτείνετε κάποιο καλό; (Όχι δε με βολεύει το ενσωματωμένο EQ του Winamp :p) εδω θα βρεις αυτο που ζητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Ναι το ξέρω οτι θα βρω εκεί οτι θέλω, αλλά: Δεν έχω χρόνο να ψάξω ανάμεσα σε 100κάτι plugins Θέλω γνώμη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει ώστε να ξέρω αν όντως κάνει αυτό που ψάχνω. Τα reviews που έχει εκεί είναι του στυλ "cool plug-in with useful features. it rocks!" και δε δε με βοηθαν ιδιαίτερα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Παλιότερα είχα ένα αρκετά καλό equalizer για το Winamp. Μου το είχε προτείνει φίλος που ακούει τα ίδια με μένα. :D Dee λεγόταν. Για δοκίμασέ το. :) edit: Έχει βγει έκδοση Dee3 αλλά για Winamp 2 :confused: Επίσης τσέκαρε κι αυτό. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 to DFX den sou kanei? to dokimasa kai einai kalo! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 to DFX den sou kanei? to dokimasa kai einai kalo! Το link που του έδωσα ακριβώς γι αυτό το πρόγραμμα είναι! :w00t: :shifty: :D :lol: DFX 7 Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 To Enhancer 0.17 είδα ότι ζωντανέυει λίγο τα μουντά κομμάτια. Αλλαξε επίσης και ηχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Από αυτά που προτείνατε είχα δοκιμάσει παλιότερα το Enchancer και το DFX (5 και 6) Το πρώτο δε μου έκανε, ενώ το δεύτερο παρόλο που ήταν καλό, δεν κατάφερνα να το ρυθμίσω σωστά. Όταν ανέβαζα το fidelity μου έβαζε echo στον ήχο και με ενοχλούσε... BASSstarlet αν είχα λεφτά να αλλάξω ηχεία, δε θα ερχόμουν εδώ να ρωτάω για plugins :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Από αυτά που προτείνατε είχα δοκιμάσει παλιότερα το Enchancer και το DFX (5 και 6) Το πρώτο δε μου έκανε, ενώ το δεύτερο παρόλο που ήταν καλό, δεν κατάφερνα να το ρυθμίσω σωστά. Όταν ανέβαζα το fidelity μου έβαζε echo στον ήχο και με ενοχλούσε... BASSstarlet αν είχα λεφτά να αλλάξω ηχεία, δε θα ερχόμουν εδώ να ρωτάω για plugins :p εγω χρησιμοποιω το dfx 7 το οποιο με ικανοποιει αρκετα για την μουσικη που το θελω..επισης καλο ειναι και αυτο και αυτο τωρα η επιλογη ειναι δικη σου.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts