Evaggelos1 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ξερει κανεις κατι περισσοτερο για την εταιρεια; Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 http://ramos.com.cn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 http://ramos.com.cn Πολυ κατατοπιστικο. Σε ευχαριστω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Νομιζω οτι έφτιαχνε μονο Tablet μεχρι τωρα.. ισως αποφασισε να μπει και στα τηλεφωνα. http://www.ramos-sale.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Ulefone Tiger presale $100 (geekbuying, gearbest, ...) οθονη 5.5" (HD 720x1280 / 2.5D / gorilla glass 3) android 6 (με εργοστασιακα ελληνικα) δικαρτο 2G/3G/4G (και 800mhz) 2ram, 16rom, sd card 4πυρηνος 1.3ghz 64bit (mtk6737) γραφικα mali t720 καμερα εμπρος 8mp (5mp) samsung s5ke2 καμερα πισω 13mp (8mp) sony imx219 (dual flash) fingerprint (πισω) / ραδιοφωνο / gps / screen gestures / μεταλλο / otg μπαταρια 4200mah sony (μη αφαιρουμενη) / ευρωπαϊκος φορτιστης βαρος 155γρ 3 χρωματισμοι: μαυρο μπρος-πισω / μαυρο εμπρος γκριζο πισω / χρυσομπεζ υπο διευκρινιση: - notification led ?? (μαλλον ναι) / πολυχρωμο ?? / ρυθμιζομενο ?? - θεση sd κοινη με sim ?? (μαλλον ναι) - αριθμος σημειων αφης οθονης ?? - android 7 ?? - fast charging ?? via Edited October 17, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αντι να δωσει καμια ota ενημερωση στο απλο βγαζει καινουριο, μπραβο leagoo, Οχι δεν το βρισκω λογικο να περναω ενημερωση μεσω sp flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 πουλαει καλα στις 5' , γιατι να μην πουλησει και στις 5,5" ; Εγω το βρισκω ομορφο και αρκετα ενδιαφερον. Απ´ ευθειας αντιπαλος του ΗΤ17 pro. Λιγο μεγαλυτερη μπαταρια ναχε.... Πουλαει καλα το Μ5 αλλα για ποσο? Διαβαζω στο θεμα του Μ5 αρκετα και διαφορα προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Πολυ καλη η παρουσιαση σου φιλε μου. Ο τιγρης παιζει σε δυσκολο ομιλο. Κρινοντας απο την τελευταια προσπαθεια της Ουλεφον, το Μεταλ, πρεπει να ειναι καλο. Σε αναμονη! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Αντι να δωσει καμια ota ενημερωση στο απλο βγαζει καινουριο, μπραβο leagoo, Οχι δεν το βρισκω λογικο να περναω ενημερωση μεσω sp flash στα χναρια τις Umi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Νομιζω οτι έφτιαχνε μονο Tablet μεχρι τωρα.. ισως αποφασισε να μπει και στα τηλεφωνα. http://www.ramos-sale.com/ μια αποτυχια ηταν τα ταμπλετ τις. Το wifi τους ηταν οικτρο, ευχομαι να το διορθωσε ,αλλα και να το εφτιαξε παλι δεν θα το επερνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommycr7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Αγορασα πριν από 1 χρονο περιπου το UMI Emax Mini (μαυρο). Παρολο που πολλοι δεν εχουν καλη γνωμη για την συγκεκριμενη εταιρεια, εγω εμεινα πολύ ευχαριστημένος. Η οθονη του ηταν εξαιρετικη, η μπαταρια διαρκουσε 1.5-2 μερες μετα από πληρη φορτιση, ηταν γρηγορο στο browsing, ειχε καλο δεκτη wifi και κυριως ηταν λεπτο και μανιτζεβελο. Το μονο πρόβλημα που ειχα από την αρχη και δεν διορθωθηκε από καμμια αναβαθμιση ηταν το με το tethering. Γενικα θα ελεγα είμαι βασικος χρηστης καιγια τετοιου ειδους χρηση ισχυουν τα παραπανω. Τελως παντων αφου μου επεσε καμμια δεκαρια φορες και δεν ειχε παθει τιποτα (εκτος από μια φορα που επαψε να δουλευει το ηχειο αλλα απλα ειχε χασει την επαφη με τους ακροδέκτες στο σασι και με λιγη πιεση επανηλθε) και θαυμαζα την αντοχή του, την 11η φορα μετα από τριπλη καραμπολα εσπασε το γυαλι της οθονης. Το κινητο δουλευει μια χαρα ( ετσι νομιζω τουλάχιστον) γιατι ανοιγει, κλεινει, φορτιζει και υπακούει στα εξωτερικα κουμπια απλα δεν υπακούει στα πατηματα στην οθονη. Εστειλα πριν 1 μηνα email στο support της Umi και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Επειδή θελω να το επισκευασω και να το κρατησω ως back up ηθελα να ρωτησω 3 πραγματα. 1. βρηκα 2 ειδη ανταλλακτικων στο aliexpress αλλα δεν είμαι σιγουρος ποιο απ τα 2 χρειαζομαι. αυτο που είναι καινουργιο γυαλι και οθονη μαζι και ερχεται λιγο ακριβο, 58-59 ευρω και αυτό που είναι μεταχειρισμενη θηκη-πλαισιο του τηλεφωνου. Αλλα δεν βλεπω να εχει το γυαλι που εσπασε. 2. υπαρχει καποιο μαγαζι ή τεχνικος που αν του φερω την οθονη μπορει να την αντικαταστησει με επιτυχια; 3. αν το κανω ετσι όπως το φανταζομαι θα δουλεψει; υπαρχει πιθανοτητα να εμφανισει καποια προβλήματα που δεν μπορω να φανταστω; Ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες. Ευχαριστω. Edited October 20, 2016 by tommycr7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Φιλε μου επικοινωνησε με το καταστημα dikarto.gr και ζητα να μιλησεις με τον τεχνικο τους. Ειναι μελος εδω και ισως μπορει να σε βοηθησει. Εγω δυο φορες που τον χρειαστηκα με εξυπηρετησε με τον καλυτερο τροπο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommycr7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Φιλε μου επικοινωνησε με το καταστημα dikarto.gr και ζητα να μιλησεις με τον τεχνικο τους. Ειναι μελος εδω και ισως μπορει να σε βοηθησει. Εγω δυο φορες που τον χρειαστηκα με εξυπηρετησε με τον καλυτερο τροπο. Σ' ευχαριστω για την προταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Ζωντανεύω λίγο το θέμα αφού το πήρα για την μητέρα μου... Εξαιρετικό θα έλεγα εκ πρώτης όψεως! Εξαιρετική οθόνη (καμία σχέση με τις "σκοτεινές" της HomTom) και πολύ πολύ δυνατό ηχείο!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 21, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μπορεις να το ψαξεις και εδω umigreece.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommycr7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μπορεις να το ψαξεις και εδω umigreece.gr/ Ευχαριστω πολύ. Ουτε ηξερα ότι υπηρχε. Πηρα ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ενημέρωσέ μας εάν θέλεις και στο μέλλον για το κινητό. Τα Oukitel έχουν καλό όνομα ως απροβλημάτιστα κινητά, χωρίς να χρειάζονται σκάλισμα για να διορθωθεί κάτι. Αυτό, δυστυχώς, σημαίνει και ότι δεν γίνεται πολλή κουβέντα γι' αυτά. Με 1GB ram και επεξεργαστή MT6580, πώς πάει από ταχύτητα το Android 6 που έχει; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Θα ενημερώσω (Ίσως να μην το κρατήση γιατί θα της φτιάξω το παλιό) μόλις το πάρω στη κατοχή μου... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 (edited) Bluboo Mini απο τα πιο ομορφα μικρα τηλεφωνα promotion presale $50 link οθονη 4.5" (qHD) android 6 δικαρτο 2G/3G (οχι 4G) 1gb ram, 8gb rom, ξεχωριστη θεση για sd card (μεχρι 256gb) 4πυρηνος επεξεργαστης 1.3 (mt6580) καμερα εμπρος 5mp καμερα πισω 8mp με φλας screen gestures / face beauty mode / gps / ... μπαταρια αφαιρουμενη 4 χρωματισμοι πισω υπο διευκρινιση: - notification led ?? πολυχρωμο ?? ρυθμιζομενο ?? - mah μπαταριας ?? - ραδιοφωνο ?? (μαλλον ναι) - tap to wake ?? (μαλλον ναι) βιντεο via Edited October 23, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Bluboo Maya Max $140-150 (everbuying, geekbuying, ...) οθονη 6" SHARP (1280x720 / 2.5D / 10 σημεια αφης / gorilla glass 4) android 6 (εργοστασιακα ελληνικα) 2G/3G/4G (και 800mhz) δικαρτο (2 micro sim) 3gb ram, 32gb rom [25+ free], sd card (κοινη θεση με sim) 8πυρηνος επεξεργαστης 1.5 (mt6750) 64bit [antutu 44.000] γραφικα mali t860 καμερα εμπρος 8mp (interpolated from 5mp) καμερα πισω 13mp sony imx214 dual tone flash [προεξεχει] κουμπια on-screen / fingerprint / usb type c / πλαϊνο κουμπι σιγασης / / tap to wake / ραδιοφωνο / συνοδευτικη μαλακη θηκη σιλικονης / μεταλλο / hotknot / / camera pip mode / camera beauty / notification led οχι / ... μπαταρια 4200mah sony (μη αφαιρουμενη) ευρωπαϊκος φορτιστης (2Α quick charge) βαρος 383γρ 2 χρωματισμοι: λευκο εμπρος χρυσο πισω / μαυρο εμπρος γκριζο πισω via Edited October 28, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 http://gsminsider.com/wp-content/uploads/2015/09/IUNI-N1-unboxing-image-2.jpg http://i1.wp.com/gsminsider.com/wp-content/uploads/2015/09/IUNI-N1-unboxing-image-4.jpg Specification : http://www.devicespecifications.com/en/model/3d0436ad τιμη 90$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 http://www.modernwirelessusa.com/Content/Images/Products/6c88a500-ac27-4230-9d08-9f0b6a3f6b6d.jpg Specifications http://us.nuumobile.com/product_page/x4-android-4g-lte-smartphone/ τιμη 100$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) επιπλεον πληροφοριες-διευκρινισεις: - η θεση sd ειναι ανεξαρτητη, δεν ειναι κοινη με sim (το καπακι-πλατη βγαινει) - τα κουμπια μενου δε φωτιζονται @Ev1 θενξ Edited October 30, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το έχω προπαραγγειλει απο banggood σε χρυσό Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Το έχω προπαραγγειλει απο banggood σε χρυσό υπολογισε να το εχεις αρχες δεκεμβριου. ποσο πληρωσες? στο banggood τωρα εχει $120 ενω gearbest και geekbuying $100. Edited October 30, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts