manosn2 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος στα γρήγορα πως βρίσκουμε στο κινητό μας Redmi note 10 pro, την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος στα γρήγορα πως βρίσκουμε στο κινητό μας Redmi note 10 pro, την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές;Λογικά εκεί θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 On 21/8/2022 at 9:01 ΜΜ, swaron said: Πάντως μετά από χρήση σχεδόν ενός χρόνου δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Κολλάει σχετικά συχνά. Παγώνει η οθόνη και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι. Πολυ περιεργο....καθε μερα το λιωνω και δεν κολλησε ποτε..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 On 21/8/2022 at 12:42 ΠΜ, freddaras said: Πάντως ρε παιδιά το κινητό σε θέμα μπαταρίας (ξαναλέω το προσέχω με αργή φόρτιση κτλ) είναι κυριολεκτικά βράχος. Είμαι εκτός της πόλης μου, Θεσσαλονίκη αυτήν την περίοδο για διάφορους λόγους (είναι η πρώτη φορά που το κάνω γρήγορη φόρτιση by the way) και το κινητό ουσιαστικά κρατάει όλη μέρα με συνεχώς 4g internet (έχω απεριόριστο δεν έχω πρόσβαση σε WiFi) κλήσεις κτλ. Και όχι τίποτα άλλο το φορτίζεις για μισή ωρίτσα μόνο όταν πχ πέσει στο 70% και είσαι κομπλέ και πάλι. Απίστευτη συσκευή και στο θέμα αυτό. Έρχεται επιδότηση σε λίγο και δεν ξέρω με τι να το αλλάξω. Αλήθεια. Τρελό πακέτο που τα έχει ΟΛΑ. Για μένα ακόμη και η κάμερα με gcam είναι κομπλέ. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο υο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 πολύ καλό το κινητό απλά 2 πράγματα δεν μου άρεσαν (εκτος βέβαια από την ηχογράφηση που δεν υπάρχει σε κανένα λόγο νόμου) 1. το ότι δεν έχει notification light 2. ότι στην οθόνη αδράνειας δεν έχει επιλογή πόση ώρα να είναι ανοιχτή. Έχει μόνο το 10" 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 1 minute ago, freemind11 said: πολύ καλό το κινητό απλά 2 πράγματα δεν μου άρεσαν (εκτος βέβαια από την ηχογράφηση που δεν υπάρχει σε κανένα λόγο νόμου) 1. το ότι δεν έχει notification light 2. ότι στην οθόνη αδράνειας δεν έχει επιλογή πόση ώρα να είναι ανοιχτή. Έχει μόνο το 10" Το notification light πιστεύω είναι σημαντικότερο από το AOD. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 1 ώρα πριν, fotios81 said: Το notification light πιστεύω είναι σημαντικότερο από το AOD. Καλημέρα.Το cube acr για ηχογράφηση λειτουργεί τέλεια... Επίσης και το true phone dialer που χρησιμοποιώ έχει ηχογράφηση... Για τα υπόλοιπα ισχύει.... Έπρεπε το always on display να είναι σαν της samsung δεν ξέρω γιατί δεν το διορθώνουν δεν είναι δα και τόσο δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 λειτουργεί το cube acr?? εγώ το δοκίμασα και τίποτα θυμάσαι τι ρυθμίσεις έβαλες; ούτε το true phone ηχογραφεί εκτός αν φταίει ότι μιλάω με Bluetoοth αλλά νομίζω είχα δοκιμάσει και χωρίς και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 (edited) 38 minutes ago, freemind11 said: λειτουργεί το cube acr?? εγώ το δοκίμασα και τίποτα θυμάσαι τι ρυθμίσεις έβαλες; ούτε το true phone ηχογραφεί εκτός αν φταίει ότι μιλάω με Bluetoοth αλλά νομίζω είχα δοκιμάσει και χωρίς και τίποτα Με bluetooth ξέχασε το, δεν υπάρχει εφαρμογή να ηχογραφεί, μονο ξεκλέιδωμα και πέρασμα custom rom που να έχει xiaomi dialer. Οσο για το cube και όλα αυτά του είδους σε ανοιχτή ακρόαση αν γράφεις ακούγεται μια χαρά, από εκεί και πέρα σε κανονική συνομιλία μέτρια έως χάλια.... Edited August 31, 2022 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω. Βρήκα το note 10 pro σε επίσημο κατάστημα στα 225€. Αξίζει η αγορά του ή να πάω στο note 11 pro(οχι το 5g);Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 σε ποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 σε ποιο;Δυστυχώς, μάλλον τελείωσε. Το είχα βρει στον κωτσοβολο αλλά τώρα δεν το βρίσκω, δυστυχώς Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 11 minutes ago, theo4850 said: Δυστυχώς, μάλλον τελείωσε. Το είχα βρει στον κωτσοβολο αλλά τώρα δεν το βρίσκω, δυστυχώς Πάντως στο skroutz βγάζει το 10 5G NFC σε τιμή πολύ συμφέρουσα. Εγώ θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 On 31/8/2022 at 1:24 ΜΜ, geotzia said: Με bluetooth ξέχασε το, δεν υπάρχει εφαρμογή να ηχογραφεί, μονο ξεκλέιδωμα και πέρασμα custom rom που να έχει xiaomi dialer. Οσο για το cube και όλα αυτά του είδους σε ανοιχτή ακρόαση αν γράφεις ακούγεται μια χαρά, από εκεί και πέρα σε κανονική συνομιλία μέτρια έως χάλια.... Στο δικό μου το cube acr λειτουργεί πολύ καλά όταν το έχω στο.αυτι...απο blutooth γενικά όχι γράφει μόνο τη φωνή μου... Στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας πρέπει να πάμε στην εφαρμογή και να το βάλουμε στο ενεργή... Γενικώς δεν έχω θέματα με την ηχογράφηση ούτε με το cube acr ούτε με το truephone... Ευτυχώς γιατί με τα παλιότερα xiaomi χρησιμοποιούσα την ηχογράφηση της μαμάς και μου έχει γίνει απαραίτητη.... Just now, monster1971 said: Στο δικό μου το cube acr λειτουργεί πολύ καλά όταν το έχω στο.αυτι...απο blutooth γενικά όχι γράφει μόνο τη φωνή μου... Στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας πρέπει να πάμε στην εφαρμογή και να το βάλουμε στο ενεργή... Γενικώς δεν έχω θέματα με την ηχογράφηση ούτε με το cube acr ούτε με το truephone... Ευτυχώς γιατί με τα παλιότερα xiaomi χρησιμοποιούσα την ηχογράφηση της μαμάς και μου έχει γίνει απαραίτητη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 για να δουμε θα τα δοκιμάσω βέβαια εγώ όλη μέρα είμαι με το Bluetooth θα πρέπει μάλλον να τα ξεχάσω 😕 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 2 minutes ago, freemind11 said: για να δουμε θα τα δοκιμάσω βέβαια εγώ όλη μέρα είμαι με το Bluetooth θα πρέπει μάλλον να τα ξεχάσω 😕 Εγώ όταν έχω να γράψω κάτι σημαντικό κάποιου πελάτη παραγγελία προσωρινά ενώ έχω bluetooth βάζω το κινητό στο ακουστικό χωρίς να απενεργοποιήσω το bluetooth γράφω αυτό που θέλω και μετά το γυρίζω εκεί που ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Μήπως αντιμετωπίζει κανείς σας πρόβλημα με το Google Wallet σε Redmi Note 10 5G ? Εδώ και μια εβδομάδα δεν δουλεύει καθολου με κανένα POS. Εκανα τα κλασσικά (clear cache, clear app info) χωρις αποτέλεσμα. Εκανα απεγκατάσταση την εφαρμογη, καθάρισα τα σκουπιδια με το Cleaner , εκανα εκ νεου εγκατάσταση, πάλι τα ιδια Τόσο καιρό με το Google Pay κανενα θεμα, τα έκαναν μαντάρα με το νεο Wallet νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 On 2/9/2022 at 11:48 ΠΜ, babakos said: Μήπως αντιμετωπίζει κανείς σας πρόβλημα με το Google Wallet σε Redmi Note 10 5G ? Εδώ και μια εβδομάδα δεν δουλεύει καθολου με κανένα POS. Εκανα τα κλασσικά (clear cache, clear app info) χωρις αποτέλεσμα. Εκανα απεγκατάσταση την εφαρμογη, καθάρισα τα σκουπιδια με το Cleaner , εκανα εκ νεου εγκατάσταση, πάλι τα ιδια Τόσο καιρό με το Google Pay κανενα θεμα, τα έκαναν μαντάρα με το νεο Wallet νομιζω... Καλησπερα σε ολους Θελω να με συμβουλεψετε τι θηκη να παρω ωστε να προστατευει και την καμερα οντας νεος κατοχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 3 ώρες πριν, dragon11 said: Καλησπερα σε ολους Θελω να με συμβουλεψετε τι θηκη να παρω ωστε να προστατευει και την καμερα οντας νεος κατοχος Spigen.Εγγυηση.... 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 6 minutes ago, nikaki71 said: Spigen.Εγγυηση.... Λες για αυτην που εχει το καλυμμα για την καμερα που ανοιγοκλεινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 14 ώρες πριν, dragon11 said: Καλησπερα σε ολους Θελω να με συμβουλεψετε τι θηκη να παρω ωστε να προστατευει και την καμερα οντας νεος κατοχος https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-10-pro-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-10-pro-redmi-note-10-pro-max-camshield-case https://www.skroutz.gr/s/28430583/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Redmi-Note-10-Pro.html Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Ευχαριστω και να ρωτησω ακομα το εξης: Υπαρχει προστατευτικο τζαμακι καμερας αλλα οχι μεμβρανη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Λοιπον θα σας δειξω και τι δινει η wind ιταλιας με 12 ευρω τον μηνα Just now, dragon11 said: Λοιπον θα σας δειξω και τι δινει η wind ιταλιας με 12 ευρω τον μηνα Αυτο σημαινει οτι ενας Ιταλος εχει με 12 ευρω τον μηνα απεριοριστη ομιλια και sms καθως και 100GB στην Ιταλια. Εγω που το χρησιμοποιω εκτος εχω απεριοριστη ομιλια και sms στην Ε.Ε και 12GB επισης. Στην Ιταλια εχω τα ιδια με εναν ιταλο. Αυτο για να δειτε ποσο κλεφτες ειναι οι εδω παροχοι-απατεωνες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 2 ώρες πριν, dragon11 said: Λοιπον θα σας δειξω και τι δινει η wind ιταλιας με 12 ευρω τον μηνα Αυτο σημαινει οτι ενας Ιταλος εχει με 12 ευρω τον μηνα απεριοριστη ομιλια και sms καθως και 100GB στην Ιταλια. Εγω που το χρησιμοποιω εκτος εχω απεριοριστη ομιλια και sms στην Ε.Ε και 12GB επισης. Στην Ιταλια εχω τα ιδια με εναν ιταλο. Αυτο για να δειτε ποσο κλεφτες ειναι οι εδω παροχοι-απατεωνες Καλά θα ήταν να το έγραφες στο κατάλληλο νήμα! https://myphone.gr/forum/forum/29-δίκτυα-εξωτερικού/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 On 15/9/2022 at 11:13 ΜΜ, dragon11 said: Λες για αυτην που εχει το καλυμμα για την καμερα που ανοιγοκλεινει; Οχι,αυτη που περιγραφεις ειναι η Nilkin camshield.... On 16/9/2022 at 10:02 ΠΜ, CyberDEL said: https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-10-pro-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-10-pro-redmi-note-10-pro-max-camshield-case https://www.skroutz.gr/s/28430583/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Redmi-Note-10-Pro.html Mακριά...Βγαινει πολυ δυσκολα η συγκεκριμενη θηκη και μετα απο μερικα βαλε βγαλε εχει γεμισει αμυχες το πλαινο πλαστικο του κινητου..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts