egodemis Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Το πάχος δε με ενδιαφέρει, αρκεί να μην είναι τούβλο. Σίγουρα θα κάνω υποχωρήσεις καθώς αυτό που ζητάω είναι όνειρο απατηλό. Όπως είπα και στη αρχή, θα μείνω με το note 9 pro μέχρι να βρεθεί, ΑΝ βρεθεί κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤούβλο θα είναι διατιχος βλ redmi note 4x με 4.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Μια χαρά είναι οι διαστάσεις του mido. Λίγο πιο στενό να ήταν μόνο... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Μια χαρά είναι οι διαστάσεις του mido. Λίγο πιο στενό να ήταν μόνο... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν θα ηταν στενο θα ειχε μικροτερη μπαταρια (οπως ειπαμε αυτο που θελεις σε καμια 5 6 χρονια και βαλε αν και οποτε βγουν αλλου ειδους μπαταριες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Πάντως τραγικο αυτό με τις εταιρίες που δεν βγάζουν πλέον πιο κόμπακτ κινητά, έστω ως εναλλακτική. Έψαχνα για φίλη (είχε το redmi 4 prime) και δε μπορούσα ν βρω τίποτα. Νομίζω το τελευταίο που βγήκε ήταν το mi 8 se. Τουλάχιστον θ βγάλει η Asus προσέχως (5.99") Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ποιο άσους είναι αυτό???? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ποιο άσους είναι αυτό???? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkAsus zenfone 8. Θα βγει σε κανονική έκδοση, δλδ 6.7" αλλά και σε compact. Μιλάμε για snapdragon 888 τώρα. Όχι mid-range Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 https://gr.gizchina.com/2021/03/21/zenfone-8-mini-anamenetai-me-othoni-5-9-quot-alla-kai-snapdragon-888/ Με αυτά τα χαρακτηριστικά κάτω από 500€ δεν θα είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Αν φτάσει έστω 300€ θα είναι οκ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Εγώ το ίδιο έχω redmi note 9 Pro. Άψογο αλλά βαρύ. Νομίζω το Huawei nova 5t είναι άριστη επιλογή με μια δυο παραχώρησεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Αυτονομία δε μπορώ να θυσιάσω..... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Αυτονομία δε μπορώ να θυσιάσω..... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤότε υπομονή μερικά χρόνια ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Όλα εφικτά είναι έχουν βγει στο παρελθόν κινηταρες μικρές με τεράστιες μπαταρίες. Πχ https://m.gsmarena.com/asus_zenfone_3_zoom_ze553kl-8509.php Επική αυτονομία χτυπούσε πάνω από 12ωρες σοτ, οθοναρα, κάμερα με ois , είχε πέσει στα 140-150€ και φυσικά ξεπούλησε. Εγώ βλέπω να μένω με το Α3 μέχρι να πεθάνει, τα έχει όλα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts