Jump to content

StarCraft & StarCraft: Brood War

jonakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον εψαξα και δεν βρηκα κανενα θεμα σχετικα με αυτο το καταπληκτικο παιχνιδι...

Βασικα θα ηθελα να μου πει κανεις απο που θα μπορουσα να το αγορασω γιατι το εχω σε copia αλλα μου κανει μαμακιες:mad: και εκτος των αλλων αξιζει με τα χιλια το παιχνιδακι γι' αυτο το ψαχνω original...

:D

thnx...

Δε νομίζω οτι κυκλοφορεί ακόμα... ψάξε στο fleamarket για κανα μεταχειρισμένο.
Phantom Of The Opera

Βασικα στο site του Πλαισιου το εχουν οι βλακες αλλα πηγα σε ενα Πλαισιο και μου λενε δεν το εχουν...

http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=703&Nav_Section_Id=684&Catalog_Id=2&Product_Id=66544&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22

Ε τοτε τι σκατα το εχουν στο βρωμοsite τους...

Me paraggelia tha sou to feroun mallon apo plaisio.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Το Ξερω οτι αντιγραφη δεν λεει...Εκτος των αλλων θελω να παιζω και online...

Αυτο με την παραγγελια online απο το Πλαισιο πως ειναι...Πληρωνω εξτρα τπτ?...

Μπορεί να πληρώσεις μεταφόρικα (περισσότερα από το παιχνίδι), εγώ το πήρα από το virgin του village στο Μαρούσι, νομίζω οτι τώρα έχουν τελειώσει. :(

Είναι η καλύτερη λύση πριν εξαφανιστούν εντελώς....

Μπορει να το βρεις απο τον Παπασωτηριου, εγω απο εκει το πηρα πριν κανενα εξαμηνο εαν θυμαμαι καλα, και ΝΑΙ αξιζει να το αγορασεις
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Παπασωτηριου στο site τους παντως δεν το εχουν οποτε λογικα δεν θα το εχουν... :(

thnx guys για τις απαντησεις σας...Θα συνεχισω να ψαχνω...

StarCraft ROCKS...!!! :)

Τελικα το παραγγειλα απο Πλαισιο...

Νταξει συνολο θα μου βγει 15 Γιουρος... :)

Για πειτε τα nicknames σας να παιξουμε κανα online...

;)

• 2 weeks later...

Τελικα ειναι πολυ βλακες στο Πλαισιο..

Ενω το ειχαν και συνεχιζουν να το εχουν στο site και ενω το ειχα παραγγειλει τους περνω τηλ και μου λενε οτι δεν υπαρχει και οτι μαλλον θα εχουν κανει λαθος απο τις αποθηκες...

Guys απο που αλλου θα μπορουσα να το βρω...?

To StarCraft einai to monadiko paixnidi pou exw parei ay8entiko. Ennoeitai oti pote den to metaniwsa kai to 8ewrw isws to kalytero strategy pou exei bgei pote! Ola ta lefta kai to bibliaraki pou afhgeitai tis istories twn triwn fylwn.

Pantws, jonakis mallon 8a se apogohteysw... Stous ellhnikous servers tou Battle!Net den mpainei pleon kaneis :(

eixa mpei prox8es gia na pai3w kana FreeForAll na 8ymh8w ta palia kai htan adeio...

mono stous 3enous servers yparxei kinhsh, alla einai kai ayth pesmenh.

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

egw to katevasa prin ena mina apo torrents kai einai arketa kalo akoma kai gia ayth tin epoxh!!!!

Poly 8a goustara kanena online an kai eimai noob :(

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.