Jump to content

Wifi: ΄Δουλεύει μόνο ως Administrator

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα USR 9106 modem/router το οποίο μοιράζει την ADSL ενσύρματα σε ένα desktop και ασύρματα σε ένα laptop με ένα NETGEAR WG111 usb dongle. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν μπαίνω με ένα account με δικαιώματα απλού user δεν δουλεύει. Αν μπω πρώτα ως admin, γίνεται η σύνδεση και μετά αν κάνω log off και log on ως απλός user (όχι restart) όλα δουλεύουν σωστά.

Προφανώς κάτι παίζει με τα δικαιώματα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω;

• 2 weeks later...

Πάνω που νόμισα ότι έδωσα λύση στο πρόβλημα δημιουργήθηκε το εξής καινούργιο:

Όταν μπαίνω ως user κάποιες σελίδες (in.gr, Εθνική τράπεζα, forecasts.gr) δεν τις φορτώνει, ενώ κάποιες άλλες (π.χ. myphone, adslgr) τις φορτώνει κανονικά. Αυτές που δεν φορτώνει, την πρώτη φορά δείχνει να προσπαθεί αλλά μετά από λίγο βγάζει λευκή σελίδα και λέει done. Από εκεί και πέρα αν ξαναπροσπαθήσω βγάζει ακαριαία λευκή σελίδα και λέει done.

Ως administrator όλα δουλεύουν ρολόϊ. Κοντεύω να σκάσω.

Update: Τελικά δεν είναι θέμα administrator. Στο συγκεκριμένο laptop υπάρχουν δύο user accounts τα οποία ανήκουν και τα δύο μόνο στο group users. Με το ένα δουλεύει με το άλλο όχι.

Δεν καταλαβαίνω τίποτα. :confused:

Μηπως εχεις προβλημα με το firewall?Γιατι κατι αντιστοιχο εχω δει με το norton.Εχεις δοκιμασει να το απενεργοποιησεις και να μπεις?

Μηπως εχεις προβλημα με το firewall?Γιατι κατι αντιστοιχο εχω δει με το norton.Εχεις δοκιμασει να το απενεργοποιησεις και να μπεις?

Πέρα από το nat του 9106 δεν έχω τίποτε άλλο. Πρώτη μου δουλειά μετά την εγκατάσταση πάντα η απενεργοποίηση του firewall των windows. Και φυσικά δεν εγκαθιστώ άλλο. Ούτε antivirus βάζω.