m7ixalis Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Καλησπέρα ,ενω εχω κάνει ολες τις ρυθμισεις ,το εχω δει ξανά και ξανά δεν εχω ειδοποίησης απο το gmail στην οθόνη κλειδώματος και στην always on display οταν η οθόνη ειναι αρκετά λεπτά κλειστή ,μολις ξεκλειδώσω την οθόνη έρχεται η ειδοποίηση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Η εφαρμογή φταίει, όχι το λειτουργικό ή κάποια ρύθμιση! Δοκίμασε καμια άλλη (πχ bluemail, πολύ καλύτερη) 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 On 24/3/2023 at 8:41 ΜΜ, m7ixalis said: Καλησπέρα ,ενω εχω κάνει ολες τις ρυθμισεις ,το εχω δει ξανά και ξανά δεν εχω ειδοποίησης απο το gmail στην οθόνη κλειδώματος και στην always on display οταν η οθόνη ειναι αρκετά λεπτά κλειστή ,μολις ξεκλειδώσω την οθόνη έρχεται η ειδοποίηση. Καλώς ήρθες στη Samsung. Εχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε gmail, messenger, whatsApp, κτλ και δεν εχω βρει λυση (S21 FE). Μια φιλη που έχει A52s, τα ιδια. Το καλύτερο μου είναι οταν εχω πχ διαβασει το μήνυμα στο wahtspapp και η ειδοποίηση έρχεται μετα απο 5 λεπτα.. Οπότε δεν νομίζω οτι φταιει το gmail. Μου το κανουν πολλες εφαρμογές και εχω προβλημα μονο στο S21FE, ευτυχως εχω ακομα το παλιο μου Honor View 20 το οποιο δεν έχει το ίδιο πρόβλημα 😉. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Χάλια η νέα ενημέρωση... Με cosmote έγινε μόνιμη η ενεργοποίηση VoLTE και εξαφανίστηκε από το μενού η επιλογή 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Καλησπέρα. Αναζητώ ένα τζαμάκι Whitestone Dome glass για το Samsung S21 Plus κινητό τηλέφωνο μου. Οποίος έχει και του έχει περισσέψει και θέλει να το πουλήσει ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Καλησπέρα ,το άφησα φορτισμένο 70% και το βρήκα νεκρό .δεν ανοίγει ,πατώντας το powe /volume down ακούγεται μια δόνηση αλλα η οθόνη ειναι νεκρή ,ο υπολογιστής επίσης δεν το βλέπει .. Ξέρουμε κανα μαγαζί που να το φτιάχνει να το στείλω και επίσης εαν ξέρει κάποιος πόσο περίπου θα κοστίσει . Ευχαριστώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Καλησπέρα ,το άφησα φορτισμένο 70% και το βρήκα νεκρό .δεν ανοίγει ,Αν το βάλεις σβηστό στον φορτιστή, μετά από κάποια λεπτά δεν δείχνει οτι φορτίζει?Έτσι τουλάχιστον κανουν καποια δικά μου παρατημένα στο συρτάρι που τα φορτίζω οοοοταν θυμηθώ. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 10 minutes ago, coulis said: Αν το βάλεις σβηστό στον φορτιστή, μετά από κάποια λεπτά δεν δείχνει οτι φορτίζει? Έτσι τουλάχιστον κανουν καποια δικά μου παρατημένα στο συρτάρι που τα φορτίζω οοοοταν θυμηθώ. Tapa Δυσtηχως οχι ,εχω μαύρη οθόνη ,μοναχα δόνηση εχω οταν πατάω power /volume down Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Δυσtηχως οχι ,εχω μαύρη οθόνη ,μοναχα δόνηση εχω οταν πατάω power /volume down Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου σε τέτοια θέματα.Αστο καρφωμένο στον φορτιστή μπας κ ξυπνήσει (λεω εγώ). Tapa 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Καλησπέρα ,το άφησα φορτισμένο 70% και το βρήκα νεκρό .δεν ανοίγει ,πατώντας το powe /volume down ακούγεται μια δόνηση αλλα η οθόνη ειναι νεκρή ,ο υπολογιστής επίσης δεν το βλέπει .. Ξέρουμε κανα μαγαζί που να το φτιάχνει να το στείλω και επίσης εαν ξέρει κάποιος πόσο περίπου θα κοστίσει . Ευχαριστώ .Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το Power button για 20 δευτερόλεπτα μπας και ανοίξει.Αν δεν πιάσει αυτό δοκίμασε αν μπαίνει σε download mode να φλασαρεις μέσω Odin το τελευταίο λογισμικό που είχες στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Τελικά σε όσους έχουν ακόμα την συσκευή και έκαμαν ανανέωση σε android 24, υο pixel shifting εχρι διορθωθεί σχεδόν 5 μήνες μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καλησπερα. Καινούργιος με το τηλέφωνο. 2 Ερωτησεις. 1) οταν βάζω πλοήγηση gps μέσω ακουστικών bluethooth, οι τελευταίες λέξεις των ειδοποιήσεων κάνουν "fade out" και δεν ακούγονται. Π.χ. "σε 200 μέτρα στρίψτε δεξιά". Στο ¨στρίψτε δεξια, έχει ελαττωθεί η φωνή και δεν ακούγεται. Πως μπορεί να διορθωθεί? 2) Όταν ανοιγω μια καρτέλα, βλέπω αχνά, ότι παράθυρο υπάρχει ανοιχτό από πίσω. Διορθώνεται? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 19/3/2024 at 5:11 ΜΜ, coulis said: Καλησπερα. Καινούργιος με το τηλέφωνο. 2 Ερωτησεις. 1) οταν βάζω πλοήγηση gps μέσω ακουστικών bluethooth, οι τελευταίες λέξεις των ειδοποιήσεων κάνουν "fade out" και δεν ακούγονται. Π.χ. "σε 200 μέτρα στρίψτε δεξιά". Στο ¨στρίψτε δεξια, έχει ελαττωθεί η φωνή και δεν ακούγεται. Πως μπορεί να διορθωθεί? 2) Όταν ανοιγω μια καρτέλα, βλέπω αχνά, ότι παράθυρο υπάρχει ανοιχτό από πίσω. Διορθώνεται? Ευχαριστημένος;μέχρι ποτέ θα παίρνει ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, anastasiah said: Ευχαριστημένος; μέχρι ποτέ θα παίρνει ενημερώσεις; Ειμαι ευχαριστημένος κ γνώστης της σειράς S. Πριν 15 ημερες, πηρα κι άλλη ενημέρωση. Το "μεχρι πότε?" δεν το γνωρίζω. Σκέψου πως είχα το S8+ που είχε σταματήσει χρόοοονια τις ενημερώσεις. 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts