ilka71 Δημοσιεύτηκε January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2021 μικρές διαφορές αλλά ποιο λέτε; exynos η mediatek? πήρα του γιου το Α31 με mediatek και η μπαταρία είναι πολύ καλή. το M21 έχει exynos και 6000 μπαταρία αντί για 5000 του Α31. μπέρδεμα! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Πανομοιότυπες συσκευές πέραν των επεξεργαστών.στην πράξη δεν νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές.θα πήγαινα με βάση το ποιο μου αρέσει ποιο πολύ εμφανισιακά,και δεν ξέρω την διαφορά στην τιμή τους.αν υπάρχει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Πανομοιότυπες συσκευές πέραν των επεξεργαστών.στην πράξη δεν νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές.θα πήγαινα με βάση το ποιο μου αρέσει ποιο πολύ εμφανισιακά,και δεν ξέρω την διαφορά στην τιμή τους.αν υπάρχει.κατάλαβα ευχαριστώ. gcam σε αυτούς τους επεξεργαστές μπαίνει; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Κάποιοι mediatek παίρνουν .για τον exynos δεν γνωρίζω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Κάποιοι mediatek παίρνουν .για τον exynos δεν γνωρίζω.Mediatek Helio P65 αυτον εχει το Α31 λες να παιρνει gcam?απο οτι εψαξα λιγο ναι μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Δεν το ξέρω να το πω απλά είδα ότι έχουν αρχίσει και αναπτύσονται gcams και για mediatek.πιθανον να έχουν και για αυτό το μοντέλο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Δεν το ξέρω να το πω απλά είδα ότι έχουν αρχίσει και αναπτύσονται gcams και για mediatek.πιθανον να έχουν και για αυτό το μοντέλο. οκ σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Το A21 είναι με IPS LCD οθόνη και το M31 με AMOLED, σωστά? Υπάρχει μεγάλη διαφορά στα χρώματα λέτε? Edit: Άκυρο, κοιτούσα Α21/Μ31 αντί Α31/Μ21. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 @ilka71 τελικά κατέληξες σε κάποιο? Και αν ναι, από ποιο κατάστημα σε καλή τιμή? Τα σκέφτομαι και εγώ αυτά τα 2 για τον πατέρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 @ilka71 τελικά κατέληξες σε κάποιο? Και αν ναι, από ποιο κατάστημα σε καλή τιμή? Τα σκέφτομαι και εγώ αυτά τα 2 για τον πατέρα μου.Τωρα εχω το mi a3 και τελικα ισως δεν θελω να παω σε android 10 που εχουν ακομα τα A31..Μ21 μαλλον οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Τι Android έχεις στο mi a3? Με 720x1560 ανάλυση είσαι ευχαριστημένος? Εγώ μεταξύ των 2 Samsung του θέματος οριακά κλείνω προς M21 (μεγαλύτερη μπαταρία) αλλά δε το βρίσκω εύκολα για αγορά Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος για αγορά από σκρουτζομάγαζο. Άρα ίσως πάρω το A31. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Τι Android έχεις στο mi a3? Με 720x1560 ανάλυση είσαι ευχαριστημένος? Εγώ μεταξύ των 2 Samsung του θέματος οριακά κλείνω προς M21 (μεγαλύτερη μπαταρία) αλλά δε το βρίσκω εύκολα για αγορά Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος για αγορά από σκρουτζομάγαζο. Άρα ίσως πάρω το A31.android 11 έχω! ναι η οθόνη είναι μια χαρά δίπλα στο Α31 του γιου ίδιες φαίνονται! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 παιδια ειτε m21 ειτε a31 σε σκρουτζομαγαζα οταν στο τιτλο του κινητου δεν λενε EU πειραζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 παιδια ειτε m21 ειτε a31 σε σκρουτζομαγαζα οταν στο τιτλο του κινητου δεν λενε EU πειραζει? Αν δεν είναι Ευρωπαϊκές συσκευές δεν θα έχεις εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Αν δεν είναι Ευρωπαϊκές συσκευές δεν θα έχεις εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπείαοκ ευχαριστώ Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ όμως βλέπω και στο πλαίσιο δεν το λέει EU! και δεν νομίζω να μην το αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία της Samsung έτσι δεν είναι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 το M21 έχει NFC; γιατί στα σαιτ αλλού λέει έχει αλλού όχι Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts