pReHiStoRik Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 παίδες ψάχνω ένα τραγουδάκι που ακούγεται στον backround από το intro των Goin' Through La Sagranda Familia to cd legete...αν παρελπίδα ξέρει κάποιος πως λέγετε αυτό το τραγουδάκι να με pm ASAP :)))) Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Καλημέρα σε όλους!!!Λοιπόν ψάχνω δύο τραγουδάκια:Ένα slow που το τραγουδάει άντρας και λέει πολλές φορές στο ρεφρέν "I'm thinking of yououou,i'm thinking of youououou" και επίσης αυτό του οποίου πρόλαβα μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα,το ακούω κάτι μέρες τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Ευχαριστω πολυ φιλε rigasnic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Μήπως ψάχνετε το Outlandish - Callin' U...Μου είχε κολίσει :p Παιδιά ψάχνω μια εκτέλεση του The Drill, για την ακρίβεια αυτήν: The Drill - The Drill (PP 2005 Edit). Όποιος το έχει να μου το στείλει plzzz :O thnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 παιδιά ένα τραγούδει electro zak f ή κάτι τέτοιο έχει κανείς ιδέα; Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 αυτό του οποίου πρόλαβα μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα,το ακούω κάτι μέρες τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι :O Lightning Seeds - Pure Αυτά τα lyrics είχες στο αρχείο που ανέβασες. Από κει και πέρα, το google να'ναι καλά. I'll sing a song soft to tune Pure and simple over you Pure and simple just for you Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Lightning Seeds - Pure Αυτά τα lyrics είχες στο αρχείο που ανέβασες. Από κει και πέρα, το google να'ναι καλά. I'll sing a song soft to tune Pure and simple over you Pure and simple just for youThanks a lot!!!Δεν τα έπιανα με τίποτα τα lyrics!!! :X :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 paidia ena tragoudaki pou lei to refren get to me ine dance to akousa se club eyxaristw. Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Καλημέρα σε όλους!!!Λοιπόν ψάχνω δύο τραγουδάκια:Ένα slow που το τραγουδάει άντρας και λέει πολλές φορές στο ρεφρέν "I'm thinking of yououou,i'm thinking of youououou" Paul weller - Thinking of you :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 να ρωτησω κατι, το hang up της madonna υπαρχει χωρις φωνητικα, μονο μουσικη; και πως λεγεται αν υπαρχει; ευχαριστω...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lillith Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Καλημέρα σε όλους!! Εδω και αρκετο καιρο ψάχνω απεγνωσμένα τίτλο και καλλιτέχνη για ένα τραγούδι, μελωδικό και ρυθμικό, αντρική βαθειά φωνή, που στο ρεφραίν λέει: " love me more than the flowers love the sun, than the moonlight loves the sea....... give me more, than the mother gives to her child...." Επίσης, είναι και μια μπαλαντα, σχετικα παλια , αντρικη φωνη, που λέει: " One night of love, is a few passing hours but one night with you seems eternal. Going beyond, what i' ve really knowned before pushing our senses to the limits. But i could not describe no matter how hard i tried, all these feelings that possesed me...... oh my sweet .... you've been on my mind." pls help me :O ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 να ρωτησω κατι, το hang up της madonna υπαρχει χωρις φωνητικα, μονο μουσικη; και πως λεγεται αν υπαρχει; ευχαριστω...:O Ίσως εννοείς ένα από τα παρακάτω mix: Chris Kay's Bootleg Dub Edit SDP Extended Dub Mix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Paul weller - Thinking of you :)Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ίσως εννοείς ένα από τα παρακάτω mix: Chris Kay's Bootleg Dub Edit SDP Extended Dub Mixσ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. βασικα εννοω το ιδιο τραγουδι, ιδια μουσικη αλλα χωρις λογια, που προφανως δεν υπαρχει. αλλα και τα mix μια χαρα θα'ναι σιγουρα, μ'αρεσει γενικα ο ρυθμος. να'σαι καλα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Απο το πρωί μου εχουν κολλήσει τα εξής: ενα που λεει "δε θέλω να μαστε ουτε φίλοι ουτ' εχθροί" και ένα άλλο "δεν θέλω τετοιους φίλους" Πρέπει να 'ναι πολύ γνωστά, αγνοήστε την άγνοια μου και πείτε μου παρακαλώ ποια στο καλό είναι, γιατι μ' έχουν τρελάνει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Απο το πρωί μου εχουν κολλήσει τα εξής: ενα που λεει "δε θέλω να μαστε ουτε φίλοι ουτ' εχθροί" και ένα άλλο "δεν θέλω τετοιους φίλους" Πρέπει να 'ναι πολύ γνωστά, αγνοήστε την άγνοια μου και πείτε μου παρακαλώ ποια στο καλό είναι, γιατι μ' έχουν τρελάνει! Το μόνο "δεν θέλω τέτοιους φίλους" που μου΄ρχεται είναι του Τερζή στο ντουέτο με την Θεοδωρίδου! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το μόνο "δεν θέλω τέτοιους φίλους" που μου΄ρχεται είναι του Τερζή στο ντουέτο με την Θεοδωρίδου! :) Αυτό είναι ευχαριστώ :) EDIT Το βρήκα και το άλλο. Εξαιρετικό τραγούδι. Είναι το "Απόψε Σιωπηλοί" και το λεει ο Παπάζογλου: Δε θέλω να 'μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί Θέλω να μη θυμάμαι κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή ... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 σ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. βασικα εννοω το ιδιο τραγουδι, ιδια μουσικη αλλα χωρις λογια, που προφανως δεν υπαρχει. αλλα και τα mix μια χαρα θα'ναι σιγουρα, μ'αρεσει γενικα ο ρυθμος. να'σαι καλα:) Τότε μάλλον το "Instrumental Edit" είναι αυτό που θέλεις. Προσοχή όμως γιατί κυκλοφορεί και ένα "Instrumental Demo" το οποίο είναι "μαϊμού" και καμμία σχέση δεν έχει με το "Hung up". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 παιδιά μπορείτε να μου πείτε κανένα νέο ξένο cd με χριστουγεννιάτικα τραγούδια; only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί το "Κάποτε" της Δέσποινας Ολυμπίου; Μήπως υπάρχει πουθενα από τώρα για κατέβασμα;βρέθηκε αυτό! :D :D :D Να σημειώσω ότι το σύστημα με το "στείλτε μου αυτό" για συνηθισμένα τραγούδια έχει παραγίνει παρ' όλες τις προτροπές της ομάδας διαχείρισης. Καταστρέφετε τελείως το thread + τη διάθεση και το χρόνο ορισμένων να βοηθήσουν σε κάτι πραγματικά σπάνιο. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Καλημέρα σε όλους!! Εδω και αρκετο καιρο ψάχνω απεγνωσμένα τίτλο και καλλιτέχνη για ένα τραγούδι, μελωδικό και ρυθμικό, αντρική βαθειά φωνή, που στο ρεφραίν λέει: " love me more than the flowers love the sun, than the moonlight loves the sea....... give me more, than the mother gives to her child...." [...] «Tony Pacino - Love Me More» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 paidia ena tragoudaki palio rap me ginaikia fwnitika pou elege who 's tha girl la la la la who's tha girl elpizw na egina katanoitos. eyxaristw Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 paidia ena tragoudaki palio rap me ginaikia fwnitika pou elege who 's tha girl la la la la who's tha girl elpizw na egina katanoitos. eyxaristw Eve - Who's that girl http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_alex_stef Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Hello re paidia ena kommati me saksofwno pou to ermhneuei mia kopela to kserei kaneis?h kopela gia thn akribeia paizei to saksofwno den kserw an exei fvnhtika katholou.prepei na einai sxetika palio den kserw tipota parapanw.opoios exei kapoio kata nou tou ton euxaristw prokatabolika!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Hello re paidia ena kommati me saksofwno pou to ermhneuei mia kopela to kserei kaneis?h kopela gia thn akribeia paizei to saksofwno den kserw an exei fvnhtika katholou.prepei na einai sxetika palio den kserw tipota parapanw.opoios exei kapoio kata nou tou ton euxaristw prokatabolika!!! Μάλλον το "Lily was here" από Candy Dufler θα εννοείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts