konakis Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Top επιλογή ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Καλορίζικο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Top επιλογή ✌️ Καλορίζικο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Καλημέρα. Τελικά, πήγα σε Galaxy Note 10, το πέτυχα σε προσφορά που ανέβηκε σήμερα, 500€ ακριβώς και στο ιδιαίτερο χρώμα που ήθελα. :) Από το να αγοραζες το αστείο Α71 , πολύ καλύτερη επιλογή. Πήρες συσκευή που όντως αξίζει τα χρήματα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Από το να αγοραζες το αστείο Α71 , πολύ καλύτερη επιλογή. Πήρες συσκευή που όντως αξίζει τα χρήματα της. Το έχω και το Α71. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts