lordelesar Δημοσιεύτηκε August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2005 Θέλω να αναβαθμίσω τα input devices μου και είμαι ανάμεσα σε Logitech Cordless Desktop MX3100 και Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. Η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα (€10 πάνω κάτω). Το βασικότερο ατού που εντοπίζω στο Logitech είναι ότι το mouse (ΜΧ1000) έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και λίγο καλύτερο design. Κατά τα άλλα το Microsoft είναι 6 μήνες πιο καινούριο και τόσα χρόνια που έχω όλων των ειδών τα MS περιφερειακά είμαι 100% ευχαριστημένος. Τα αλλάζω μόνο όταν βγει κάτι καλύτερο (μπίλια -> οπτικό, ενσύρματο->ασύρματο κλπ) και ποτέ δεν μου έχουν πάθει τίποτα. Επίσης τόσο καιρό με έχει βολέψει αφάνταστα το tilt wheel. Ακούω γνώμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Έχοντας χρησιμοποιήσει το MX1000 για πολύ καιρό δηλώνω 1000% ευχαριστημένος. Τεράστια αυτονομία, τρομερό Design, απίστευτη εργονομία, πάρα πολλές δυνατότητες + το οτι είναι laser με ότι πλεονεκτήματα συνεπάγεται αυτό. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Φανταστικο το logitech και μπορω να σου πω οτι θα τρελαθεις! Και αν το microsoft δεν εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια τοτε θα ειναι καταστροφη επειδη το laser χρησιμοποιει πολλη μπαταρια. Το εχω και μπορω να σου πω πως ειναι φανταστικο. Και εχει και ωραιο στιλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts