cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 9 minutes ago, elkons said: Όταν εμφανίζει συνέχεια Welcome to Vodafone τι σημαίνει; συνέχεια γίνεται σπίτι μου Όταν έρχεται κάποιος με Vodafone, χτες 5 φορές έγινε. Μήπως το σπίτι σου είναι η Vodafone; 10 minutes ago, elkons said: τι σημαίνει; Μεγάλο δρόμο θα διαβείς.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 4 minutes ago, cu2goup said: Μήπως το σπίτι σου είναι η Vodafone; Μεγάλο δρόμο θα διαβείς.. Χαχα και εγώ αυτό είπα Τελικά τι σημαίνει όμως γιατί γίνεται συνέχεια; μήπως φταίει η συσκευή του επισκέπτη το λέω. 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 12 minutes ago, elkons said: μήπως φταίει η συσκευή του επισκέπτη το λέω. Αν γίνεται μόνο στον συγκεκριμένο, προφανώς. Η σιμ πιθανότατα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: Αν γίνεται μόνο στον συγκεκριμένο, προφανώς. Η σιμ πιθανότατα.. Δεν έχει έρθει άλλος με Vf σπίτι μου Μόνο αυτός χτες που έγινε αυτό πολλές φορές. Σπίτι του μ πε δε του το εμφανίζει. Λόγω κακού σήματος είναι αυτό μήπως; 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Δεν έχει έρθει άλλος με Vf σπίτι μου Μόνο αυτός χτες που έγινε αυτό πολλές φορές. Σπίτι του μ πε δε του το εμφανίζει. Λόγω κακού σήματος είναι αυτό μήπως; Πάντως έχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ αυτό που περιγράφεις. Δεν θυμάμαι όμως το πόρισμα που βγήκε τότε. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 53 minutes ago, elkons said: Όταν εμφανίζει συνέχεια Welcome to Vodafone τι σημαίνει; συνέχεια γίνεται σπίτι μου Όταν έρχεται κάποιος με Vodafone, χτες 5 φορές έγινε. Να πεις να έρχονται σπίτι σου μόνο όσοι έχουν Cosmote... 17 minutes ago, cu2goup said: Πάντως έχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ αυτό που περιγράφεις. Δεν θυμάμαι όμως το πόρισμα που βγήκε τότε. New registration στο δίκτυο η συσκευή λόγω κόκομπλόκο του δικτύου (timeout). 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, memoriesradio said: Να πεις να έρχονται σπίτι σου μόνο όσοι έχουν Cosmote... New registration στο δίκτυο η συσκευή λόγω κόκομπλόκο του δικτύου (timeout). Και αυτή γτπ είναι αλλά δε πέφτει σε Edge 😅 Η ν78 σώζει αν κλείσω τζαμαρία δεν έχει Ν78 έχει σήμα-127 Β7 και Β20 ονλυ -115 επίσης γτπ ονλυ,κοσμοτεονλι. Και όλα αυτά, στο γρηγορότερο δίκτυο κινητής 😛😛 Edited 10 ώρες πριν by elkons 1 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 34 minutes ago, elkons said: Και αυτή γτπ είναι αλλά δε πέφτει σε Edge 😅 Η ν78 σώζει αν κλείσω τζαμαρία δεν έχει Ν78 έχει σήμα-127 Β7 και Β20 ονλυ -115 επίσης γτπ ονλυ,κοσμοτεονλι. Και όλα αυτά, στο γρηγορότερο δίκτυο κινητής 😛😛 Εσύ φταις που βρήκες να μείνεις εκεί που δεν πιάνουν σήμα οι εταιρείες.. 😉😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Αυτές φταίνε που δε βγάζουν άδειες και με έχουν αναγκάσει να μιλάω με τοπικές επιχείρησις αν ενδιαφέρονται για τοποθέτηση κεραίας. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Άρα αν χρειαστεί να τους ζητήσω να μου ανοίξουν και τα άλλα δίκτυα ΣΙΓΟΥΡΑ 4 minutes ago, cu2goup said: Εσύ φταις που βρήκες να μείνεις εκεί που δεν πιάνουν σήμα οι εταιρείες.. 😉😂 ετσι ακριβώς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Τι εγώ φταίω; ολόκληρο κεντρικό δρόμο βλέπω από το μπαλκόνι πόσο πιο κεντρικό, να πάω στο δρόμο με σκηνή; Όταν χτίστηκε την εποχή 2G/3G είχα φουλ σήμα, δεν ήξερα πως δε θα πιάνουν οι επόμενες γενιές. Σιγά μην αλλάξω σπίτι για τον πάροχο άλλη δουλειά δεν είχα 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Τι εγώ φταίω; ολόκληρο κεντρικό δρόμο βλέπω από το μπαλκόνι πόσο πιο κεντρικό, να πάω στο δρόμο με σκηνή; Όταν χτίστηκε την εποχή 2G/3G είχα φουλ σήμα, δεν ήξερα πως δε θα πιάνουν οι επόμενες γενιές. Σιγά μην αλλάξω σπίτι για τον πάροχο άλλη δουλειά δεν είχα Εκεί στο λόφο με σκηνούλα, δίπλα από την 202039 πάνω από τη Χαλκίδα, νομίζω θα ήταν καλά, ταμάμ 😂😂😂😂. Να θυμόμαστε και τα σκηνακια από το στρατό 😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 4 minutes ago, johnny_htc said: Εκεί στο λόφο με σκηνούλα, δίπλα από την 202039 πάνω από τη Χαλκίδα, νομίζω θα ήταν καλά, ταμάμ 😂😂😂😂. Να θυμόμαστε και τα σκηνακια από το στρατό 😂😂😂 Αχαχαχα δεν έχει καλό 4G όμως ακόμα και κοντά της Θα πάω σε τούνελ που έχει καλή κάλυψη ..λολ 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, elkons said: Αχαχαχα δεν έχει καλό 4G όμως ακόμα και κοντά της Θα πάω σε τούνελ που έχει καλή κάλυψη ..λολ Εγω λέω να πάμε να μείνουμε έξω από τα κεντρικά του ΟΤΕ στο Μαρούσι, να τελειώνουμε. Μη σου πω και μέσα 😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Εγω λέω να πάμε να μείνουμε έξω από τα κεντρικά του ΟΤΕ στο Μαρούσι, να τελειώνουμε. Μη σου πω και μέσα 😂😂😂 Πάνω πάνω δίπλα από τις κεραίες, να χει και θέα 👌👌 1 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν On 29/7/2024 at 6:06 ΜΜ, MIKU said: Πάντως αυτό που η Vodafone έχει στα Μελίσσια μόνο 2G στην κεραία - θηρίο της Cosmote επί της Λ. Πηγής και δεν έχει βάλει τίποτα στην κεραία της Nova ακριβώς απέναντι, με ξεπερνά. Και η τρύπα είναι τεράστια ("E" only στο σημείο). Εάν αναφέρομαι στη σωστή κεραία, μάλλον θα κάνουν συνεγκατάσταση. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Κάτσε υπάρχουν κεραίες 2G only σήμερα; 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Κάτσε υπάρχουν κεραίες 2G only σήμερα; Η vf έχει στο κέντρο του Βόλου 4-5 ξεχασμένα 2g only micro. Αν αυτά ήταν 4g θα ήταν top. 3 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Αυτές υπάρχουν στο CellMapper; θέλω να δω αν έχει καμιά εταιρεία και από δω 😅 1 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Αυτές υπάρχουν στο CellMapper; θέλω να δω αν έχει καμιά εταιρεία και από δω 😅 Για επέλεξε το gsm στο cellmapper, να δεις αν βγάζει τίποτα. Ίσως κάποιος έχει καταγράψει κάποιο 22 minutes ago, marios239 said: Εάν αναφέρομαι στη σωστή κεραία, μάλλον θα κάνουν συνεγκατάσταση. Α φρέσκο είναι αυτό, τώρα διάβασα τη φωτο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Αυτές υπάρχουν στο CellMapper; θέλω να δω αν έχει καμιά εταιρεία και από δω 😅 Αν τις έχει καταγράψει κάποιος. Αν δεις πχ στο κέντρο του Βόλου οι 3887, 3889, 3951 δεν υπάρχουν στο 4g. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Για κάποιο λόγο εχει 2 κεραίες με ίδιο eNb η μία με λάθος θέση 🤪 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Για κάποιο λόγο εχει 2 κεραίες με ίδιο eNb η μία με λάθος θέση 🤪 Για που λες; 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, marios239 said: Για που λες; Στέλνω pm 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Ορμινίου, Νέα Δημητριάδα Βόλου. Η μόνη με n78 σε εσωτερικούς χώρους. Ακόμα μια μέτρηση: 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts