Harry636 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 8 minutes ago, memoriesradio said: Μέσα στο σπίτι. Ξάπλα στην τηλεόραση, με το νέο εργαλείο χαλαρά. Μεγια το κινητό καλορίζικο Ουαου 4 κατεβάσματα μαζί 🥰 12 minutes ago, Harry636 said: Μεγια το κινητό καλορίζικο Ουαου 4 κατεβάσματα μαζί 🥰 3 κατεβάσματα 5g 2100 MHz Και ένα 4g 1800 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν On 24/11/2024 at 10:14 ΠΜ, Harry636 said: Ω Vodafone είπαμε να έχω καλό σήμα αλλά κάποια πράγματα περνάνε κάθε φαντασία μάλλον εκεί στην Vodafone είπαν το βλέπεις αυτό το σπίτι βάλε γύρω γύρω κεραίες ΥΓ η μέγιστη απόσταση τους οδικά είναι κάτι λιγότερο από 2 χιλιόμετρα Με τι εφαρμογή τα βλέπεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, Dimitris_15 said: Με τι εφαρμογή τα βλέπεις Ιστοσελίδα cellmapper.net δυστυχώς έχω iPhone και δεν έχει της πολλές εφαρμογές ( δεν έχει πάντα τα τα τελευταία στοιχεία ) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Just now, Harry636 said: Ιστοσελίδα cellmapper.net δυστυχώς έχω iPhone και δεν έχει της πολλές εφαρμογές ( δεν έχει πάντα τα τα τελευταία στοιχεία ) Ευχαριστώ πολύ για να δω και εγώ τι γίνεται με την περιοχή μου διότι ταχύτητες και σήμα σαν χελώνα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 35 minutes ago, Harry636 said: 3 κατεβάσματα 5g 2100 MHz Και ένα 4g 1800 Δεν πιστεύω να σου ξέφυγε κανένα κατέβασμα; 😉 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Just now, memoriesradio said: Δεν πιστεύω να σου ξέφυγε κανένα κατέβασμα; 😉 Περιμένουμε και σε n 78 με πολλαπλό κατέβασμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Αφήνω εδώ τον 5G χάρτη κάλυψης της Vodafone στο Cellmapper, σήμερα Τρίτη 03/12/2024, για να θυμόμαστε πως είναι τώρα και πως θα γίνει πολύ σύντομα... Edited 13 ώρες πριν by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Μέχρι το τέλος του χρόνου πείτε ότι θέλετε ο @memoriesradio θα εχει σαρώσει ολη τη χώρα 🤓🤓 @memoriesradio Εμείς ευχαρισευχαριστούμε! Όρθια https://youtu.be/MQbJVtuviQs?si=immrM5Gf-1VGP4n1 3 ώρες πριν, Harry636 said: Περιμένουμε και σε n 78 με πολλαπλό κατέβασμα Ρε συ δε ξέρω εάν το έχω προσέξει μόνο εγώ συνήθως εκεί που δεν έχει N78 ακόμα το LTE πάει σφαίρα με το που βάλουν N78 σέρνεται το LTE και το 5G πάει σφαίρα.. Δε ξέρω εάν μόνο στη δική μου περίπτωση γίνεται, σε Cosmote και vf. Νοντ σύντομα θα κόψω το καρτοκινητο με κούρασαν αυτοί, οι κόφτες και το αρχαίο δίκτυο τους εδώ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 55 minutes ago, elkons said: Μέχρι το τέλος του χρόνου πείτε ότι θέλετε ο @memoriesradio θα εχει σαρώσει ολη τη χώρα 🤓🤓 @memoriesradio Εμείς ευχαρισευχαριστούμε! Όρθια https://youtu.be/MQbJVtuviQs?si=immrM5Gf-1VGP4n1 Ευχαριστώ μελωδικά... https://www.youtube.com/watch?v=HHi0B2vwyS4 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 7 minutes ago, memoriesradio said: Ευχαριστώ μελωδικά... https://www.youtube.com/watch?v=HHi0B2vwyS4 Που να πάω;;; στη νοντ; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 24 minutes ago, elkons said: Που να πάω;;; στη νοντ; Καλύτερα για μπέργκερ (hot tsili) στα pax... Edited 10 ώρες πριν by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts