Jump to content

Παρουσιάστηκαν τα Honor GS Pro και Honor ES smartwatches


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Δύο νέα smartwatches παρουσίασε σήμερα η Honor, μεταξύ άλλων, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην IFA 2020 και "μεταδώθηκε" στους εκπροσώπους του Τύπου και σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

 

Το Honor Watch GS Pro είναι το πρώτο ανθεκτικό ρολόι της εταιρείας ενώ το Watch ES αυτοπροσδιορίζεται ως ένα πιο κοινό fitness tracker.

 

Το GS Pro έχει οθόνη 1,39" με AMOLED panel και 454x454 ανάλυση, ενώ είναι φτιαγμένο από συνθεκτικά υλικά με bezel από ανοξείδωτο ατσάλι και λουράκι σιλικόνης. Είναι συμβατό με 14 MIL STD 810G certifications, κάτι που το καθιστά ανθεκτικό σε νερό, σκόνη, ακραίες θερμοκρασίες, πτώσεις κ.λπ. Απευθύνεται στους λάτρεις των extreme sports και της φύσης, ενώ προσφέρει ειδοποιήσεις για την κακοκαιρία, για το ύψος των κυμάτων, τις συνθήκες χιονιού αλλά και πλοήγηση για ορειβάτες/πεζοπόρους, χωρίς να "εξαρτάται" από το ρολόι σας.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77031/honor-gs-pro-es-4.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/77029/honor-gs-pro-es-3.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/77030/honor-gs-pro-es-2.jpg

 

Συνολικά υποστηρίζει 100 workout modes, μεταξύ των οποίων και κολύμβηση, με ανίχνευση καρδιακών παλμών. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο μετρητή οξυγόνωσης του αίματος και ανιχνεύει/καταγράφει τον ύπνο σας.

 

Στο εσωτερικό του υπάρχει το γνωστό Kirin A1 chipset και η αυτονομία του ρολογιού αγγίζει τις 25 μέρες (σε low power mode) ή τις 48 ώρες με εντατική χρήση κατά την άθληση (GPS, heart rate, activity tracking). Συνδέεται με το smartphone σας μέσω BT 5.1 και είναι διαθέσιμο σε Camo Blue, Charcoal Black και Marl White χρώματα, με τιμή €250.

 

Όσο για το μικρότερο αδερφάκι του, το Honor Watch ES, είναι ένα πιο "παραδοσιακό" fitness tracker με οθόνη AMOLED 1,64", ανάλυσης 456x280 pixels, always-on δυνατότητα και παραμετροποίηση watchfaces και widgets. Υποστηρίζει 95 workout modes με ανίχνευση καρδιακών παλμών, οξυγόνωσης του αίματος, του stress και του ύπνου. Η αυτονομία του αγγίζει τις 10 ημέρες και η ταχεία φόρτιση εξασφαλίζει το 0-70% σε 30'. Τα χρώματα του Watch ES είναι μαύρο, ροζ και λευκό ενώ η τιμή του ανέρχεται στα €100.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77033/honor-gs-pro-es-5.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/77032/honor-gs-pro-es-6.jpg

 

Και τα δύο ρολόγια θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

Υποστηρίζει το Pro κλήσεις και συνομιλία μέσω του ρολογιού; Με λίγα λόγια έχει μικρόφωνο και μεγάφωνο;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!
Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα,μπορεις να κολυμπας και σ αλμυρο νερο ΕΠΙΣΗΜΑ? Γιατι τ αλλα smartwatch εχουν εγγυηση μονο στο γλυκο νερο.Αν ναι,τοτε θα μου γλυτωσει πολλα λεφτα,απ την αγορα ενος fitness watch.
Link to comment
Share on other sites

Σαν smartwatch οπως τα αναφέρουν,απαντάνε σε μηνύματα και ειδοποιήσεις;η μία από τα ιδια οπως τα προηγούμενα;

 

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα,μπορεις να κολυμπας και σ αλμυρο νερο ΕΠΙΣΗΜΑ? Γιατι τ αλλα smartwatch εχουν εγγυηση μονο στο γλυκο νερο.Αν ναι,τοτε θα μου γλυτωσει πολλα λεφτα,απ την αγορα ενος fitness watch.

 

to honor magic watch 2 μπαινει σε αλμυρο νερο το λεει και το σαιτ της εταιρειας απλα μετα που θα βγεις θελει πλυσιμο. και βεβαια αυτο με το λουρι σιλικονης, οχι το δερματινο λουρι.

Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα κάποια στιγμή να δώσει και ρολόι με transflective lcd (αλά stratos xiaomi) η huawei. Μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή στο χρόμα αλλά έχει πολλά άλλα οφέλη (τεράστια διάρκεια με την ίδια μπαταρία, ορατότητα στον ήλιο, ξεκούραστη always on θέαση σαν κοινό ρολόι, δεν χρειάζεται να ανάβει).
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...