Jump to content

Απίστευτο!!! Ο ΟΤΕ κάνει ότι γουστάρει...

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον Ιούνιο με πήρε τηλέφωνο κάποιος από τον ΟΤΕ και μου έλεγε κάτι για μειωμένες χρεώσεις κλπ. Εγώ έχω Forthnet με προεπιλογή φορέα. Με ρωτάει λοιπόν αν θέλω να βγάλουμε την προεπιλογή φορέα για να δοκιμάσω τις καινούργιες χρεώσεις του πΟΤΕ. Η απάντησή μου ήταν σαφέστατη: "Όχι"

Σήμερα ήθελα να κάνω μια δοκιμή και πήρα τηλέφωνο από το σταθερό στο κινητό και βλέπω ότι έχει αναγνώριση. Μπαίνω στο Forthnet OAM (On-Line παρακολούθηση του λογαριασμού) και βλέπω ότι ο λογαριασμός για Ιούλιο και Αύγουστο είναι μηδενικός...

Παίρνω τηλέφωνο στη Forthnet και μου λένε ότι τους είπανε από τον ΟΤΕ να καταργήσουν την προεπιλογή επειδή εγώ έκανα αίτηση :!: :!: :!: :blink:

:mad: :mad: Ε λοιπόν θα τους πάρει ο διάολος. Εκτός από τη φασαρία που θα κάνω αύριο στον ΟΤΕ (δείξτε μου την αίτηση που έκανα αλλιώς λογαριασμό ΔΕΝ πληρώνω), θέλω να μου πείτε πώς μπορώ να καταγγείλω το συμβάν σε κάποιο αρμόδιο (ΕΕΤΤ πχ). Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Φίλε πρώτα από όλα να ειδοποιήσεις την ΕΕΤ ,ΙΝΚΑ και Γενικη Γραμματεία Καταναλωτή για το συμβάν .Τουσ φορείς αυτούς τους ειδοποιείς μέσω μαιλ η φαξ διότι μέσω τηλεφώνου το βλέπω χλωμό.Καλό θα ήταν να θυμάσαι ακριβώς ημερομηνίες για το πότε σε κάλεσαν απο τον Οτε και πότε διακόπηκε η προεπιλογή καθώς θα πρέπει να αναφερθείς με λεπτομέριες στην καταγγελία.Εαν θές περισσότερες info για διευθύνσεις τηλέφωνα η φάξ των παραπάνω φορέων στείλε pm.Καλό κουράγιο εύχομαι για την απόφαση που πήρες και να θυμάσαι πως κερδισμένος είναι αυτος που μίλησε ακόμα και αν δεν βγήκε άκρη κ όχι αυτος που το άφησε να περάσει.
......

Νομίζω ότι αυτοί από τη Forthnet ξέρουν πότε ακριβώς διακόπηκε η προεπιλογή. Θα πάρω αύριο να τους ρωτήσω. Τώρα για το τηλεφώνημα... Δε θυμάμαι πότε ήταν.

Στις περιπτώσεις αυτές, ΠΑΝΤΑ μιλάτε με την εταιρία που συνεργάζεστε. ΠΑΝΤΑ τους λέτε ότι θέλετε να κάνετε καταγγελία. Πολύ, πολύ πιθανόν να μπορούν να σας βοηθήσουν...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Υπάρχουν 2 3 λογοι που ο ΟΤΕ μπορει να κόψει με νομιμό τρόπο την Προεπιλογή.Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχουνε αυτοι.Για να σου βγάλουνε την Προεπιλογή απαιτούνται κάποια συγκεκριμένα στοιχεία του πελάτη στην αιτηση που στελνεται στην Αθηνα για να ακυρωθει .Φυσικά υπάρχει η περίπτωση λάθους και να εγινε αυτο απο αβλεψία η απο τον υπερβολίκο ζήλο των υπαλλήλων που κάνουνε τελεμαρκετινγκ.Σε έναν υπάλληλο που πέρνει 378Ε το μήνα 1,5 Ε η καταργηση είναι αρκετά λεφτα.Τόσο είναι το μπόνους που δίνει στους εκτακτούς ο ΟΤΕ που κάνουνε αυτή τη δουλειά

Ωραίος ο ΟΤΕ κάνει ότι γουστάρει. Τόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποί του ΟΤΕ τους λές όχι και αυτοί νομίζουν ότι τους λες ΝΑΙ; :S
Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p

Μα δε νομίζουν ότι τους λες ναι... Καταλαβαίνουν ότι τους λες όχι, αλλά λένε "δε γ@μιέται... Μπορεί και να πετύχει" :mad:

Οταν εγώ φώναζα οτι ο ΟΤΕ καταργεί αυθαίτετα τις προεπιλογές μερικοί με βγάζανε τρελλό.

Φίλε κάνε οτι περνάει απο το χέρι σου και πιές του το αίμα.

Με την ευχή μου :devil:

Να μην επαναλαμβάνομαι...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1001002#post1001002

Επικοινώνησε με τον εναλλακτικό σου πάροχο, και δεν θα βγεις χαμένος.

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Eπειδη δουλευω σε μια εταιρια σταθερης τηλεφωνιας, ξερω τι ακριβως γινεται και τι ακριβως λενε καθε φορα οι πελατες. Χωρις να λεω βεβαια κατι για εσενα. Οταν εκανες στην φορθνετ αιτηση ειχες υπογραψει καπου?

Υ.Γ. δεν ειμαι στην φορθνετ παντως :lol: :lol: :lol:

Eπειδη δουλευω σε μια εταιρια σταθερης τηλεφωνιας, ξερω τι ακριβως γινεται και τι ακριβως λενε καθε φορα οι πελατες. Χωρις να λεω βεβαια κατι για εσενα. Οταν εκανες στην φορθνετ αιτηση ειχες υπογραψει καπου?

Υ.Γ. δεν ειμαι στην φορθνετ παντως :lol: :lol: :lol:

Αν εννοείς για την προεπιλογή φορέα, ναι είχα υπογράψει την αίτηση και την έστειλα με ταχυδρομείο, αν εννοείς την αρχική αίτηση (για να έχω Forthnet), πάλι ναι, υπέγραψα την αίτηση που υπήρχε μέσα στο ADSL-in-a-box και την έστειλα με FAX. What's your point? :confused:

Huh? Μα σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕΤΤ απο 02/2005 και μετά οι αιτήσεις ΠΦ γίνονται ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, μα ισχύ υπογραφής!

Που κολλάει το αν έχει υπογράψει η όχι, δεν καταλαβαίνω...

Huh? Μα σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕΤΤ απο 02/2005 και μετά οι αιτήσεις ΠΦ γίνονται ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, μα ισχύ υπογραφής!

Που κολλάει το αν έχει υπογράψει η όχι, δεν καταλαβαίνω...

Έτσι κι αλλιώς η αίτηση έγινε πριν το Φεβρουάριο με υπογραφή.

Καλά που διάβασα χτες τι έγινε....

Το απόγευμα με πήραν απο τον ΟΤΕ για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Είπα "όχι" φυσικά, αλλά απο δω κι εμπρός θα τσεκάρω τι γίνεται..

Και μια απορία: καλά Κυριακή δουλεύουν αυτοί? :confused:

ΟΚ έστειλα την καταγγελία και στους 3 φορείς... Άντε να δούμε τι θα γίνει. Αύριο θα πάω και στον Ο.Τ.Ε. (σήμερα βαριόμουν :O ) να τους πω ότι δε θα πάρουν δεκάρα τσακιστή...

Φίλε πολύ καλά έκανες πρέπει να ξέρεις ότι σε περίπου 3 βδομάδες θα έχει απάντηση για την καταγγελία που έκανες.Άντε γιατί τελευταία πολύ αέρα έχουν πάρει όλοι και κάνουν ότι γουστάρουν , για κάτι νεότερο ενημέρωσε...Πιστεύω θα δικαιωθείς φίλε μου!

Παλαιότερα σε καταγγελία μου για τον ΟΤΕ μου επέστρεψαν 35€ λόγω αδυναμίας του να με καλύψει 4 μέρες με υπηρεσίες φωνής και Adsl...

Και πάλι φίλε μπράβο!

......

Σήμερα χρειάστηκε να καλέσω το 134 να ρωτήσω για ADSL. Πρίν κλείσω μου λένε:

"Να σας ενημερώσουμε για τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ;".

Απαντάω "Όχι" και μου λένε

"Βλέπω έχετε προεπιλογή σε ιδιωτική εταιρία". Έλπίζω να μη μου κάνουν τίποτα παρόμοιο :mad:

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Φίλε πολύ καλά έκανες πρέπει να ξέρεις ότι σε περίπου 3 βδομάδες θα έχει απάντηση για την καταγγελία που έκανες.Άντε γιατί τελευταία πολύ αέρα έχουν πάρει όλοι και κάνουν ότι γουστάρουν , για κάτι νεότερο ενημέρωσε...Πιστεύω θα δικαιωθείς φίλε μου!

Παλαιότερα σε καταγγελία μου για τον ΟΤΕ μου επέστρεψαν 35€ λόγω αδυναμίας του να με καλύψει 4 μέρες με υπηρεσίες φωνής και Adsl...

Και πάλι φίλε μπράβο!

Κοίτα το θέμα δεν είναι τα λεφτά γιατί είναι λίγα (δεν έκανα πολλά τηλ γιατί έλειπα σχεδόν όλο τον Αύγουστο). Δεν πρέπει να είναι πάνω από 3-4€ τα λεφτά. Αλλά δεν θα πάρουν ούτε 3-4€. Μόνο το πάγιο θα πληρώσω για να μην παίρνουν και πολύ αέρα και νομίζουν ότι αυτοί είναι οι έξυπνοι και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μ@λ@κες...

• 1 month later...
Ωραίος ο ΟΤΕ κάνει ότι γουστάρει. Τόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποί του ΟΤΕ τους λές όχι και αυτοί νομίζουν ότι τους λες ΝΑΙ; :S

Ρε συ μπας και μίλησες με γυναίκα; Γιατί αυτές είναι οι μόνες που λένε όχι και εννοούν ναι...

Και μια απορία: καλά Κυριακή δουλεύουν αυτοί? :confused:

Κυριακή δεν δουλεύουν όλοι. Αυτοί που σε πήραν, Κυριακή, το έκαναν με απώτερο σκοπό να σου βγάλουν την προεπιλογή.

Αν χαλούσε το τηλ σου πχ την Πέμπτη και έπαιρνες τηλ το 121, θα σου έλεγαν "Ε μάλλον από Δευτέρα θα έρθει ο τεχνικός..." :rocket: (αληθινό περιστατικό)

Τους αρχίζεις τα καντήλια ναι ή όχι;;; :mad:

Έχουμε εξελίξεις... :) Η ΕΕΤΤ έστειλε επιστολή στον ΟΤΕ και ζητάει εξηγήσεις το πολύ σε 20 μέρες. Μου ήρθε και μένα το χαρτί... Άντε να δούμε!

Έχουμε εξελίξεις... :) Η ΕΕΤΤ έστειλε επιστολή στον ΟΤΕ και ζητάει εξηγήσεις το πολύ σε 20 μέρες. Μου ήρθε και μένα το χαρτί... Άντε να δούμε!

Μπράβο αντε!

Περιμένουμε νέα... :)