hostolis Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Θα του πετούσα τον σουγιά (αν δεν είχε :P) να το κόψει μόνος του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Θα του πετούσα τον σουγιά (αν δεν είχε :P) να το κόψει μόνος του. Ayth einai kai h idanikoterh lysh.Tha kopsei to skoini kai toioytotropos tha sotheis esy kai to allo filiko soy prosopo.Epipleon petontas toy ton soygia apallassesai apo tis opoies pithanes typseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Epidei yparxoun kai h typseis ( gia osous tis exoun) :whistle: OXI den 8a to ekoba. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 tupseis de 8a eixes meta pou tou petakses ton sougia kai ekopse to skoini ,eno endexomenos an de to eixes kanei na ginontan kana 8auma? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Δε νομίζω πως θα είχα το κουράγιο να το κόψω, θα τα'χανα χωρίς να κάνω τίποτα και θα πέφταμε κι οι δυο, και στην πτώση θα προσευχόμουν για κάνα θαύμα. :worry: Πάντως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί γιατί δεν έχω κάνει ποτέ ορειβασία και ούτε πρόκειται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 tupseis de 8a eixes meta pou tou petakses ton sougia kai ekopse to skoini ,eno endexomenos an de to eixes kanei na ginontan kana 8auma? Diladi,otan kapoios sou zhthsei ena oplo,to dwseis kai autopiroboli8ei den 8a eixes typseis? ;) Prwtimo na elpizw sto 8auma nai. EDIT:Eyxaristw glykia mou,kai sygnwmh pou den katalaba ti enoouses,mperdeutika ligaki :* (bre paidia poly gay einai auto to smilie balte kati allo,ena louloudaki kati...) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 bre gorgona...to idio leme ps.btw oraia upografh...me geiaaaaaaa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 SKHNOTHETA KOPSTOUSSSS... :CRY: Me tpt dne to kova... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bellerofront Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Α μπα δεν θα το έκοβα διότι θα ήταν πολύ δύσκολο να ζήσω με την σκέψη ότι μόνος μου σκότωσα το άτομο που αγαπούσα... Άσε που θα έμενα και με την απορία τι θα γινόταν αν δεν το έκοβα τελικά... Και εάν είχε και ακόμα ένα από πάνω μου θα έκοβα το σχοινί από πάνω μου και να πεθάνουμε και οι δυό εκτός φυσικά και αν γινόταν και κανένα θαύμα στην πορεία... Παράθεση Gia ellinika alla k 3ena mp3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hell_N Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 _ _ _ CUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!! :scared: _ _ _ ...για τη σκηνη λεω :innocent: οχι για το σχοινι :blink: !!! Το σεναριο ειναι αθλιο :knife: !!! Παρακαλω να ξαναγραφτει και να επιστραφει βελτιωμενο για να τελειωσουμε τη σκηνη :rtfm:!!! Παντως παιδια πλακα πλακα μην το λετε ετσι απολυτα οτι δεν θα το κανατε γιατι μην ξεχνατε οτι ανθρωπινη ζωη εξαρταται-εκτος της δικης σας- στη μια περιπτωση ..ανθρωπινη ζωη και στην αλλη! :what: Θελω να πιστευω πως μια τετοια εκδοχη περιοριζεται σε ακραια Χολλιγουντιανα σεναρια ....αλλα καλου κακου εγω ας βαλω στη λιστα μου με τα DON'T {EVER:shock:} και την ορειβασια ...Τοσα αλλα ομορφα βιτσια αθληματα υπαρχουν....:whistle: ( Οσο για την εκδοχη του να πεταξει κανεις το σουγια στον απο κατω...δε λεω :rolleyes: ...καλο ακουγεται αλλα το ενδεχομενο να αστοχησει και να φυγει ο σουγιας στο απολυτο κενο...αποφασιζοντας ετσι για τη μοιρα ολων το σκεφτηκατε?:blink: ) Παράθεση I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Τώρα που το ξανασκέφτηκα, ορειβάτες είναι και δεν θα έχει ο καθένας τους απο έναν σουγιά; Οπότε δεν θα χρειαζόταν να του πετάξω τον σουγιά εγώ, έχει δικό του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Πάντως μη κολλάτε όλοι στην συγκεκριμένη έννοια της "ορειβασίας". Αυτό φαίνεται να είναι το παράδειγμα. Γενικότερα σκεφτείτε το, αν θα δίνατε την ζωή σας για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι άμα δεν κάνω ορειβασία ποτέ στην ζωή μου, δεν θα μου τύχει ποτέ να πάρα μια τέτοια απόφαση... Μπορεί να τύχει σε κάποια άλλη στιγμή της ζωής μας. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Πάντως μη κολλάτε όλοι στην συγκεκριμένη έννοια της "ορειβασίας". Αυτό φαίνεται να είναι το παράδειγμα. Γενικότερα σκεφτείτε το, αν θα δίνατε την ζωή σας για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι άμα δεν κάνω ορειβασία ποτέ στην ζωή μου, δεν θα μου τύχει ποτέ να πάρα μια τέτοια απόφαση... Μπορεί να τύχει σε κάποια άλλη στιγμή της ζωής μας. Μπράβο βρε Ισμίνη ( ή Ισμήνη ? ) Αυτό είναι το θέμα Ακόμα και στην πιο απλή περίπτωση ενός μυστικού που αν το πεις θα γλυτώσεις πχ ένα κακό αλλά θα τη πληρώσει αυτός που μπορεί να στο είπε Δεν είναι ΜΟΝΟ η ορειβασία το θέμα Είναι βαθύτερο το νόημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Μπράβο βρε Ισμίνη ( ή Ισμήνη ? ) Αυτό είναι το θέμα Ακόμα και στην πιο απλή περίπτωση ενός μυστικού που αν το πεις θα γλυτώσεις πχ ένα κακό αλλά θα τη πληρώσει αυτός που μπορεί να στο είπε Δεν είναι ΜΟΝΟ η ορειβασία το θέμα Είναι βαθύτερο το νόημα Χαίρομαι που συμφωνούμε Ισμήνη είναι το σωστό :) Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotiX Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Αν ήταν δεσμός, ναι. Αν ήταν φίλος, θα το σκεφτόμουν. Αν ήταν συγγενικό πρόσωπο, όχι. :D :rolleyes: Παράθεση http://fotix.250free.com/images/goku-sig.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Αν ήταν δεσμός, ναι. Αν ήταν φίλος, θα το σκεφτόμουν. Αν ήταν συγγενικό πρόσωπο, όχι. :D :rolleyes: Tη λυπάμαι την κοπέλα σου.... :wacko: :p Όχι δε θα το έκοβα...... :worry: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 δεν θα το εκοβα γιατι μεχρι τελευται στιγμη ελπιζεις!!!! κι αν ερθει κανενα διασωστικο ελικοπτερο της ΕΜΑΚ και μας σωσει και τους δυο????? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelic-Demon Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ego den tha ekova to sxoini.Prota ap'ola tha zousa mia zoi me tipseis mono kai mono gia na soso ton eautouli mou skotontas stin ousia ego o idios ton allon.Pisteuo oti i apntisi tha ekova to sxoini einai poli egoistiki. Akoma kai agnostos na itan o allos poso mallon an einai agapito mou prosopo den tha to ekova.Den tha mporousa na termatiso ti zoi tou allou epeidi thelo ti dikia mou.Kai istera an auto einai agapito prosopo i zoi den tha einai i idia xoris auto. Tha apofasiza na min to kopso kai tha perimena na do ti tha ginei. An skotonomastan tha imastan toulaxiston mazi an omos sinexiza mono ego tha pernousa ti zoi mou mes tis tipseis pou tha me ''skotonan''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Με καμία δύναμη δεν θα το έκοβα. Καλύτερα να πεθάνω και εγώ μαζί του.... γιατί έτσι και αλλιώς η ζωή χωρίς τον άνθρωπό μου θα ήταν ένας θάνατος Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotiX Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Tη λυπάμαι την κοπέλα σου.... :wacko: :p Κοίτα να δεις. Αλλο δεσμός και άλλο έρωτας της ζωής σου ή γυναίκα σου. Αμα ήταν ο έρωτας της ζωής μου ή η γυναίκα μου δε θα το έκοβα. :D Παράθεση http://fotix.250free.com/images/goku-sig.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Αν ήταν δεσμός, ναι. Αν ήταν φίλος, θα το σκεφτόμουν. Αν ήταν συγγενικό πρόσωπο, όχι. :D :rolleyes: Αν ήταν δεσμός ΟΧΙ αν ήταν φίλος ναι αν ήταν συγγενείς ου καλά είσαι .... πρίν ανέβουμε στο βουνό χαχαχαχα ( ο καθένας με τις εμπειρίες του ) ( Πλάκα κάνω , σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotiX Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ( Πλάκα κάνω , σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει ) Καλά αυτό εννοείται ρε συ... Χαβαλέ κάνομεν... :p :D Παράθεση http://fotix.250free.com/images/goku-sig.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 αν κρεμοταν η πεθερα τι θα κανατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 αν κρεμοταν η πεθερα τι θα κανατε? Φυσικά και δεν θα το κοβα... ... θα της πατούσα κλωτσιές στο κεφάλι μέχρι να πέσει μόνη της.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts