Barimagas Δημοσιεύτηκε August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2005 Εχω ενα προβλημα με το yahoo mail moy to gmail. Οτι και να γραψω στο μυνημα ο αποδεκτης δεν μπορει να το διαβασει του στελονται κινεζικα. Ειnai μεγαλο προβλημα Could you help me <<please>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Εχω ενα προβλημα με το yahoo mail moy to gmail. Με το yahoo mail έχεις πρόβλημα ή με το Gmail; :confused: Τεσπα κοίτα στις ρυθμίσεις μήπως βρεις τίποτα για Κωδικοποίηση χαρακτήρων και διάλεξε την Ελληνική (ISO-8859-7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Εχω gmail εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει καποια καποια ρυθμιση που να σχετιζεται με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Εχω gmail εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει καποια καποια ρυθμιση που να σχετιζεται με αυτο Αυτό γίνεται με έναν συγκεκριμένο παραλήπτη ή σε όλους; Αν γίνεται μόνο σε έναν, τότε ίσως να έχει αυτός πρόβλημα. Αν θέλεις για δοκιμή στείλε μου ένα: mousik@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 O παραλήπτης πρέπει να επιλέξει UNICODE (UTF-8) encoding από το μενού "View" για να δει τα μηνύματα που στέλνεις μέσω gmail, αν αυτό δεν το κάνει αυτόματα ο email client του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Λοιπόν, μου ήρθε στα κινέζικα, αφού ο Thunderbird είχε προεπιλεγμένη τη Δυτική (ISO-8859-1). Με τη Unicode μου έβγαλε κάτι ερωτηματικά και τελικά μπόρεσα να το διαβάσω μόνο με την Ελληνική (ISO-8859-7)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 απο που γινεται αυτη η ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Στο Outlook ανοίγεις το mail που θέλεις και View --> Encoding. Κάπως έτσι είναι στους περισσότερους e-mail clients. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts