Reignman Δημοσιεύτηκε July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2003 Θα ήθελα τα "φώτα" σας στο εν λόγω θέμα. Για την ακρίβεια χρειάζομαι ένα πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να πάρει backup χρησιμοποιώντας περισσότερα το ενός CD (spanning αν δεν κάνω λάθος ονομάζεται). Ο λόγος είναι ότι έχω έναν HDD 80 GB και υπάρχει ανάγκη αντιγράφου ασφαλείας (πλην του tape drive και του mirror 80 GB HDD που ήδη υπάρχουν). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Νομίζω οτι αυτό που χρειάζεσαι είναι το norton ghost, αν κατάλαβα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Σ'ευχαριστώ πολύ. :) Θα δοκιμάσω την πρότασή σου. Ομολογώ πως δεν το σκέφτηκα. :p Μια ερώτηση ακόμα αν γνωρίζεις. :o Νομίζω πως το Ghost παίρνει "snapshot" του σκληρού (δυστυχώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ). Αν είναι όντως έτσι, σε περίπτωση που θα χρειαστώ σε έναν άλλο HDD να πάρω backup συγκεκριμένα folders και όχι τα πάντα, τί θα πρότεινες; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Για αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα! Απλώς αντιγράφεις σε ένα cd τα folders! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Για αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα! Απλώς αντιγράφεις σε ένα cd τα folders! Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Μιλάμε για βάσεις δεδομένων μερικών GB... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Reignman Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Μιλάμε για βάσεις δεδομένων μερικών GB... :wacko: Σωστός! Δυστυχώς δεν ξέρω πως να κάνεις backup folders τέτοιου μεγέθους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Σωστός! Δυστυχώς δεν ξέρω πως να κάνεις backup folders τέτοιου μεγέθους! Βρέθηκε μια "μπακαλίστικη" λύση. Αν θες πες μου τη γνώμη σου... Backup με το κλασικό utility των Windows σε ένα αρχείο, μετά συμπίεση με το WinRAR ή WinACE και σπάσιμο αν χρειαστεί (που πάω και στοίχημα πως θα χρειαστεί) σε αρχεία των 660 MB για να μπουν άνετα σε 700άρια CD μέσω του αγαπητού μας εμπρηστικού προγράμματος.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Καλή η λύση σου αλλά σκέφτηκα οτι υπάρχουν κάποια προγράμματα που κάνουν συμπίεση και το αρχείο μικραίνει φοβερά! Δεν θυμάμαι πως λέγεται το προγραμμα, αλλά θα το ψάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sogoku Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Re paidia einai aplo, apo thn sthgmh ou h D.B. einai kati GB, perneis ena DVD-RW kai ktatas tous folders sou, se ena DVD :) "Den 8elei kopo 8elei tropo" kai prosexe me ton winzip kai to winrar mhn alio8ei h DB kai pa8eis kamia zhmia Παράθεση :devil: The Greek Hacker Sogoku! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Ποσοι έχουν DVD-RW στις μέρες μας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sogoku Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Ποσοι έχουν DVD-RW στις μέρες μας;;; osoi antigrafoun dvds kai oses eteries exoun megala arxeia gia backup. Παράθεση :devil: The Greek Hacker Sogoku! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Valerio το πρόγραμμα που πρότεινες, νομίζω πως είναι ακριβώς ότι ψάχνω. Απ'ότι βλέπω όμως θέλει registration. Θα δω αν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με την trial έκδοση και θα σας ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Εντελώς τυχαία βρήκα ένα crack για το εν λόγο πρόγραμμα, αν και χωρίς αυτό μπόρεσα να κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Χίλια ευχαριστώ στο valerio και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Reignman Χίλια ευχαριστώ στο valerio και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν. :) Τπτ... Γι αυτό υπάρχει αυτή οι κοινότητα (myphone.gr)... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts