Giannis_95 Δημοσιεύτηκε November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Λόγω δουλειά τα πρωινά με μεταφέρει ο αδερφός μου με το αυτοκίνητο υπάρχει κάποιο σχετικό χαρτί τώρα στην Καραντίνα ώστε σε πιθανό έλεγχο να προσκομίζει αυτό το χαρτί και να μην έχει θέμα; Αν ναι ποιο είναι αυτό το χαρτί; Το παίρνω από το εργοδότη μου ή από το λογιστή του και τι πρέπει να αναγράφει (φαντάζομαι σίγουρα τις ώρες που θα δουλεύω)! Υπάρχει σίγουρα αυτό το χαρτί γιατί γνωστοί μου το έκαναν απλά δεν βρίσκουν πλέον αυτό το χαρτί από την πρώτη καραντίνα για να μου το δείξουν! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Λόγω δουλειά τα πρωινά με μεταφέρει ο αδερφός μου με το αυτοκίνητο υπάρχει κάποιο σχετικό χαρτί τώρα στην Καραντίνα ώστε σε πιθανό έλεγχο να προσκομίζει αυτό το χαρτί και να μην έχει θέμα; Αν ναι ποιο είναι αυτό το χαρτί; Το παίρνω από το εργοδότη μου ή από το λογιστή του και τι πρέπει να αναγράφει (φαντάζομαι σίγουρα τις ώρες που θα δουλεύω)! Υπάρχει σίγουρα αυτό το χαρτί γιατί γνωστοί μου το έκαναν απλά δεν βρίσκουν πλέον αυτό το χαρτί από την πρώτη καραντίνα για να μου το δείξουν! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι πλέον θα είναι διαφορετικό έγγραφο σε σχέση με την πρώτη φορά. Αυτή τη φορά νομίζω ότι θα βγαίνει μέσω ΕΡΓΑΝΗ από τον εργοδότη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 στο gov.gr ειδα οτι εχει εντυπο να το κατεβασεις .το συμπληρωνει ο εργοδοτης και αναφερει οτι απο ταδε-ταδε ωρα ειναι ωρα εργασιας και θα κυκλοφορει ο εργαζόμενος https://forma.gov.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 (edited) Ποιο χαρτί είναι; Αυτό που θέλω είναι να με μετακινούν τις ώρες που δουλεύω χωρίς να έχουν κάποιο θέμα σε πιθανό έλεγχο στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αδερφός μου! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 6, 2020 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Έχω την εντύπωση ότι πλέον θα είναι διαφορετικό έγγραφο σε σχέση με την πρώτη φορά. Αυτή τη φορά νομίζω ότι θα βγαίνει μέσω ΕΡΓΑΝΗ από τον εργοδότη. Μεσω ΕΡΓΑΝΗ σωστά. Πρωτοκολλο στην άδεια κυκλοφορίας κάθε εργαζόμενου και φυσικά αν χασεις την βεβαιωση μπαινεις στο εργανη σαν εργαζόμενος και μπορεις να εκτυπώσεις την βεβαίωση οσες φορές θές.Η φόρμα στο gov για εργαζόμενους ειναι προς εκτύπωση και μονο χωρίς να καταχωρηθεί στο εργανη ειναι ακυρη. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Ισχύουν και τα δύο είτε από Εργανη είτε η κλασική βεβαίωση από gov. Σε μένα και σε όσους ξέρω μας έδωσαν τη κλασικη που είχαμε και στη προηγούμενη. Στην αρχή υπήρχε κάποια συγχιση οτι ειναι μόνο απο εργανη αλλα βγήκε διευκρίνιση και στο gov. Απο Εργανη μάλιστα έχει 14 μερες ισχύ ενώ η κλασική βεβαιωση για ολη τη καραντίνα. "Για μετάβαση προς και από την εργασία*(βεβαίωση τύπου Α)*ή κατά τη διάρκεια της εργασίας, εφόσον είναι απαραίτητο, η βεβαίωση γίνεται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ ή συμπληρώνοντας το έντυπο «Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζομένου» το οποίο υπογράφεται από τον εργοδότη ή σε περίπτωση νομικού προσώπου από τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου από τον ίδιο. Η βεβαίωση από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ έχει ισχύ 14 ημέρες ενώ το έντυπο «Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζομένου» έχει πάγια ισχύ." Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εαν βγω για άσκηση (βόλτα) με το ποδήλατο, θα μπορώ να πάω έως 5χλμτρα και να γυρίσω? ή θα πρεπει να κάνω γύρω γύρω το οικοδομικό τετράγωνο Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Εαν βγω για άσκηση (βόλτα) με το ποδήλατο, θα μπορώ να πάω έως 5χλμτρα και να γυρίσω? ή θα πρεπει να κάνω γύρω γύρω το οικοδομικό τετράγωνο Από όσο είχα ακούσει, στην πρώτη καραντίνα η νομοθεσία (ΠΝΠ νομίζω) θεωρήθηκε εσφαλμένα* ότι δεν επιτρέπεται να πας μακρυά. Άκουσα για περίπτωση ποδηλάτη που του δώθηκε κλήση γι' αυτόν το λόγο όμως (ήταν "μακρυά" από την οικία του). Αυτό που είχε μείνει από την ενημέρωση Χαρδαλιά (όπως και από τη βεβαίωση μετακίνησης) ήταν για άσκηση "πλησίον της οικίας". Αυτό στα εισαγωγικά δεν περιλαμβανοταν στη νομοθεσία όμως* Για τώρα...από ότι είδα, δεν αναφέρει πουθενά για πλησίον της οικίας. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά τρία άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου * μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, ψαξ' το πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Από όσο είχα ακούσει, στην πρώτη καραντίνα η νομοθεσία (ΠΝΠ νομίζω) θεωρήθηκε εσφαλμένα* ότι δεν επιτρέπεται να πας μακρυά. Άκουσα για περίπτωση ποδηλάτη που του δώθηκε κλήση γι' αυτόν το λόγο όμως (ήταν "μακρυά" από την οικία του). Αυτό που είχε μείνει από την ενημέρωση Χαρδαλιά (όπως και από τη βεβαίωση μετακίνησης) ήταν για άσκηση "πλησίον της οικίας". Αυτό στα εισαγωγικά δεν περιλαμβανοταν στη νομοθεσία όμως* Για τώρα...από ότι είδα, δεν αναφέρει πουθενά για πλησίον της οικίας. * μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, ψαξ' το πρώτα. Αυτά ξέρω και εγώ, αλλά από αυριο εαν δω κάποιο "οργανο της τάξης", θα τον ρωτήσω και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Ο ποδηλάτης ίσως είναι ειδική κατηγορία.. Λέω ίσως. Πάντως πιστεύω σίγουρα αν βάλεις το 6 και βρεθείς πεζός σε άλλο δήμο θα φας πρόστιμο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Ο ποδηλάτης ίσως είναι ειδική κατηγορία.. Λέω ίσως. Πάντως πιστεύω σίγουρα αν βάλεις το 6 και βρεθείς πεζός σε άλλο δήμο θα φας πρόστιμο Sent from my iPhone using Tapatalk Η κυκλοφορια θα ειναι στον ιδιο δήμο. Από αμιγώς οικιστική περιοχή προς το κέντρο του δήμου, με τα μαγαζιά. Τώρα θα μου πεις "βαλε 2 οτι πας για αγαθά και οχι για βολτα-ασκηση" Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Αυτά ξέρω και εγώ, αλλά από αυριο εαν δω κάποιο "οργανο της τάξης", θα τον ρωτήσω και θα σας ενημερώσω. Αν ρωτήσεις δυο, να ξέρεις ότι θα πάρεις δυο διαφορετικές απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Αν ρωτήσεις δυο, να ξέρεις ότι θα πάρεις δυο διαφορετικές απαντήσεις. :lol::lol::lol: και που να πέσω στον "πούτ δε κοτ ντόουν σλόουλι" Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Για ποδηλασία τώρα πρέπει να είσαι στη δουλειά ίδια περιφερειακή ενότητα ή ειδικά για την Αττική ειδικά στην ίδια περιφέρεια βάση του χτεσινού φεκ Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts