exosceleton Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 αν θες κοιτα εδω,στις βελτιωσεις.δεν εχει τιμες ομως.http://www.akyriakopoulos.gr Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 to ksero to site... poso pires to turbo??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Ρε παίδες κοιτάξτε λίγο εδώ...ειναι γνήσια αυτα?? Ebay Carburator http://cgi.ebay.com/HONDA-MONKEY-DAX-SS-CB-22-CARB-NEW-KEIHIN-OEM_W0QQitemZ8006586775QQcategoryZ10460QQcmdZViewItem Βγαίνουν γύρω στα 50 -55 euros... Είναι δυνατόν?? Ξέρω πως γνήσιο έχει τα αντερά του....!!Το δικό μου Keihin Japan( ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟ ) 22mm που είχα, το είχα πάρει γύρω στα 110 eura σε προσφορά...! Μήπως είναι απομίμηση αυτό?? ;) Πάνω κάτω πώς πάνε οι τιμές για καρμπυρατέρ Keihin, Mikuni?? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ενας φιλος μου που εχει στρογγυλοφαναρο 160 κυβικα, πηρε μικυνι 42αρι με τετραγωνο σλαιντ 490 ευρα...πως θα φτιαξουμε σιτε επισημο κλαμπ??? μηπως θα μπορουσε καποιος μοντερατορ να γραψει στον διπλα στον τιτλο του θρεαντ επισημο club και να το κανει επισημασμενο??? βαφτιζω αυτο το thread, επισημο club GLX!!! ARMANI εχεις χαθει???στα συνεργεια και κανεις βελτιώσεις??? Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις λίγο, να σκέφτεσαι πριν κάνεις ενα ποστ μήπως έχεις ξεχάσει τίποτε και ως τελευταίο μέτρο να χρησιμοποιείς την τροποποίηση για να μη σε κυνηγάω εγώ από πίσω και να σου μαζεύω τα ποστ; Επίσης δεν υπάρχει επίσημο club glx, άρα δεν έχει και θέμα. Και αν υπήρχε θα είχε επίσημο site, όχι επίσημο θέμα... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 piga re alla epeidi itan kuriaki eihe polu kosmo kai tha paw pali to savato.eida omws gia turbaki an thes kami 200ara nomize Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ti turbo ilektriko i me ta kausaeria??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 den xerw re.otan piga ginotan tis poutanas.to savato tha paw kai tha rwtisw oti thes.ti thes na rwtisw pes mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ti dinami dinei i tourbina, an einai me kausaeria i ilektriki, poso exei, kai rota kai gia nos... i tourbina pou eides eixe tpt kalodia; itan siderenia; eixe 2 saligaria;(auta ta strogila me tis eisagoges-eksagoges) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 eihe kati gimnes mono o saligaros kai eihe mia panw se moter lifan me 2 hoanes 365euro olo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 an eixes paei sto motorshop,auto exei ilektrikes.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 pou einai auto pou les? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 sorry pou argisa na apantiso...ksekavlona sto undergrounnd2... :p :p :p auto einai sto monastiraki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 3 magazia einai se auton to dromo.to ena einai pou poulaei antalaktika kai to allo einai tou idiou alla me mpoufan kai mpotes.to allo einai ena me antalaktika.poio les? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 gia antalaktika... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Τελικά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στα καρμπυρατέρια?? Φως στο τούνελ.. Αν ξέρει κάποιος plz να βοηθήσει...! :wacko: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poul_20 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Cloud pes mou ti boi8ia 8eleis na sou apantiso amesos..... Παράθεση Sharp V902:το καλύτερο κινητό του κόσμου :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Ρε παίδες κοιτάξτε λίγο εδώ...ειναι γνήσια αυτα?? Ebay Carburator http://cgi.ebay.com/HONDA-MONKEY-DAX-SS-CB-22-CARB-NEW-KEIHIN-OEM_W0QQitemZ8006586775QQcategoryZ10460QQcmdZViewItem Βγαίνουν γύρω στα 50 -55 euros... Είναι δυνατόν?? Ξέρω πως γνήσιο έχει τα αντερά του....!!Το δικό μου Keihin Japan( ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟ ) 22mm που είχα, το είχα πάρει γύρω στα 110 eura σε προσφορά...! Μήπως είναι απομίμηση αυτό?? ;) Πάνω κάτω πώς πάνε οι τιμές για καρμπυρατέρ Keihin, Mikuni?? Φιλε μου για ενα Mikuni που ρωτησα σημερα στον Κυριακοπουλο μου ειπε 24mm με 88€.Και θα το παρω μαλλον.Ειναι πολυ καλη τιμη.Το αντιστοιχο Keihin εχει 160€.Δε λεει...Ειναι καλα αλλα πανακριβα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 poul_20 Μιλάω για το carbyrator στο ebay στο link που έδωσα πιο πάνω... :) Gregorisvas Μπορείς να ρωτήσεις για καρμπυρατέρ 17 ή 18 γνήσιο Keihin ή Mikuni...? Χίλια thanx... :) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poul_20 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Cloud ena gnisio mikuni 24 mm exei giro sta 85 euro ;) Keihin einai poli akribo........ Παράθεση Sharp V902:το καλύτερο κινητό του κόσμου :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Φιλε cloud θα προσπαθησω να μαθω σημερα..Παντως δεν αξιζει το Keihin απο αποψη χρηματων.Στα λεφτα που θα παρεις το 18 Keihin παιρνεις το 24 Mikuni :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ok χίλια thanx!! :D :D Ρώτα εάν μπορείς κ για mikuni...Τι να βάλει ο φίλος μου στο 72άρι του?? :O Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poul_20 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Na balei ena micuni 18ari kai meta 8a petaei ;) Kanto kai 8a me 8imi8eis ;) Παράθεση Sharp V902:το καλύτερο κινητό του κόσμου :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Τα Shark τα καρμπυρατερ ειναι καλα?Σκεφτομαι να βαλω ενα 24 απλα και μονο να πηγαινει καλυτερα απ το 14αρι..Τελικα καταλαβα οτι δεν λεει να δωσω παραπανω λεφτα (για mikuni Πχ) αφου στην ουσια και το shark κανει την ιδια δουλεια..Ομως ειναι καλα?Η θα εχω προβλημα?Τι τελικες θα βλεπω μετα στο περιπου?Thanks (για kymco activ 110 μιλαω...και ο μηχανικος εδω σαρκ μου προτεινε..εχει η σαρκ καμια σελιδα στο ιντερνετ???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poul_20 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 mia xara einai ta shark file mou......... Enas filos mou exei ena Lifan 125cc kai tou balame ena 24 Shark pano kai einai para poli kalo.......aplos epeidi exeis 110 kibika 8a sou elega na baleis mikrotero zigler......;) Παράθεση Sharp V902:το καλύτερο κινητό του κόσμου :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Καλα γι αυτο δεν ξερω..Ο μηχανικο θα μου πει :p Τι τελικες να υπολογισω περιπου? (εαν τωρα εχω 110 περιπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts