manos291 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 δεν ειναι καλο αυτο το γραναζωμα? δεν νομιζω με αυτο να σπαει;) Βλεπω την τριτη ταχυτητα σε πορεια να σπαει κ ναι ζοριζετε κ να μην τελικιαζει οσο μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Βλεπω την τριτη ταχυτητα σε πορεια να σπαει κ ναι ζοριζετε κ να μην τελικιαζει οσο μπορει αν ειναι ετσι δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις κανενα αλλο γραναζι δηλαδη να βαλεις ενα 33αρι πισω αν και οσο κανεις πιο μακρυ το μηχανακι θα χανει σε δυναμη στις ανηφορες και στις εκκινησεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδια ειμαι προβληματισμενος....Βρηκαμε ενα σαραβαλιασμενο glx 50 cub (ερειπιο...) του οποιου ομως το μοτερ ειναι σε αριστη κατασταση! Θελει λοιπον ο φιλος μου να το παρουμε και να το βαλουμε στο δικο του που το εχει διαλυσει.Ρωταω λοιπον στο 50αρη μοτερ μπαινει μακρυα μπιελα (απο glx 90 ή astrea) για να δουλευει σε μεγαλες διαδρομες,ή θα βγαλει προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 σημερα εκανα ενα καλο ανοιγμα στο ιννοβα,4-5 λεπτα ΤΕΡΜΑ γκαζι χωρις να το αφησω εβγαζε 105-108χλμ και εβγαλε σχεδον στο τελος για λιγο 110χλμ(με αρκετο αερα). Καλα τοσο παει?:lol: εγω το ειχα για παραπανω........μηπως θελει τπτ γιατι το παπι εμεινε για χρονια σχεδον αδουλευτο και βαλβιδες ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 εννοεις στη νιδια βαση να βαλει κα ιτα φλασακια ο μαστορας?δεν νομιζω να ειναι καλο γιατι θα φενονται ολα μαζι.......τα φλασακια τα θελω,δεν τα βγαζω ναι να τρυπησει το κολοφαναρο και να βαλει τα φλασακια...αν εχει ορεξη θα σου το φτιαξει πενα.και θα φαινονται μονο τα λαμπακια εδω το εχουν κανει πολλα ατομα,το εκανε προσφατα κ ενας φιλος μ στο innova i κ δν φαινετε τπτ.μπορεις να παρεις κ εκεινα τα φλασακια τα μικρα που τα κολλασ οπου θεσ Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδια ειμαι προβληματισμενος....Βρηκαμε ενα σαραβαλιασμενο glx 50 cub (ερειπιο...) του οποιου ομως το μοτερ ειναι σε αριστη κατασταση! Θελει λοιπον ο φιλος μου να το παρουμε και να το βαλουμε στο δικο του που το εχει διαλυσει.Ρωταω λοιπον στο 50αρη μοτερ μπαινει μακρυα μπιελα (απο glx 90 ή astrea) για να δουλευει σε μεγαλες διαδρομες,ή θα βγαλει προβλήματα; εγω πιστευω θα βγαλει προβλημα καλυτερα βαλε αλλο στροφαλο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 εγω πιστευω θα βγαλει προβλημα καλυτερα βαλε αλλο στροφαλο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... σημερα εκανα ενα καλο ανοιγμα στο ιννοβα,4-5 λεπτα ΤΕΡΜΑ γκαζι χωρις να το αφησω εβγαζε 105-108χλμ και εβγαλε σχεδον στο τελος για λιγο 110χλμ(με αρκετο αερα). Καλα τοσο παει?:lol: εγω το ειχα για παραπανω........μηπως θελει τπτ γιατι το παπι εμεινε για χρονια σχεδον αδουλευτο και βαλβιδες ποτέ.... εχει πολλα km το μοτερ σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 εχει πολλα km το μοτερ σου?? 5000 μονο εχει.και καλο στροσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 5000 μονο εχει.και καλο στροσιμο ε λιγα εχει και αν ειναι και μαμα δεν νομιζω να θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 εγω πιστευω θα βγαλει προβλημα καλυτερα βαλε αλλο στροφαλο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Δηλαδη λεμε τωρα..."ΛΕΜΕ"...οτι στο 50αρακι το μοτερ αλλαζουμε μονο μπιελα (μια 90αρα π.χ) και κυλινδροπιστονα 52mm (astrea) με 97cm^3 διαδρομη (ενα τετοιο εχουμε...)...Στροφαλο δεν εχουμε μεγαλυτερο αφηνουμε τον ιδιο του 50αριου,θα ζοριζεται περισσοτερο με την μακρυτερη διαδρομη; και υπαρχει κινδυνος να τον κοψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ε λιγα εχει και αν ειναι και μαμα δεν νομιζω να θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες:) μαμα ειναι,δηλαδη ενοεις οτι θα ανοιξει κι αλλο το μοτερ? edit: κατι αλλο,τον τελευταιο καιρο μου εχει κανει το εξης....εκει που ειμαι σταματημενος και δινω λιγο γκαζι με νεκρο πολλες φορες,σβηνει αποτομα κανοντας ενα μικρο τσαφ σσν να 'πεθανε'...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Δηλαδη λεμε τωρα..."ΛΕΜΕ"...οτι στο 50αρακι το μοτερ αλλαζουμε μονο μπιελα (μια 90αρα π.χ) και κυλινδροπιστονα 52mm (astrea) με 97cm^3 διαδρομη (ενα τετοιο εχουμε...)...Στροφαλο δεν εχουμε μεγαλυτερο αφηνουμε τον ιδιο του 50αριου,θα ζοριζεται περισσοτερο με την μακρυτερη διαδρομη; και υπαρχει κινδυνος να τον κοψει; οταν εχεις μικροτερο στροφαλο στροφαρει γρηγορα ζοριζεται με αποτελεσμα να βαραει μπιελα...τωρα εσενα το μοτερ λογικα πρεπει να εχει κανει αρκετα km οποτε ενας λογος ακομα να μην αντεξει...αν θες να το φτιαξεις αλλα να μην αλλαξεις στροφαλο μπορεις να το κανεις 47mm ,, 51mm(κοντο),, 52mm(κοντο)...51mm κοντο το ειχε ο ξαδερφος μου δοκιμασμενο αντεχει:D innova2008 δεν νομιζω να ανοιξει αλλο...οταν του δινεις γκαζι ειναι ζεστο δηλαδη εχει δουλεψει ή ειναι κρυο αυτο που σου κανει ειναι μπουκωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 οταν εχεις μικροτερο στροφαλο στροφαρει γρηγορα ζοριζεται με αποτελεσμα να βαραει μπιελα...τωρα εσενα το μοτερ λογικα πρεπει να εχει κανει αρκετα km οποτε ενας λογος ακομα να μην αντεξει...αν θες να το φτιαξεις αλλα να μην αλλαξεις στροφαλο μπορεις να το κανεις 47mm ,, 51mm(κοντο),, 52mm(κοντο)...51mm κοντο το ειχε ο ξαδερφος μου δοκιμασμενο αντεχει:D Κοντο ποσο; 49cm^3 διαδρομη στα 52mm; Βγαζουν τετοια πραγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Κοντο ποσο; 49cm^3 διαδρομη στα 52mm; Βγαζουν τετοια πραγματα; οπως ειναι ο στροφαλος δεν αλλαζεις τιποτα και βαζεις ενα κυλινδρο κοντο δηλαδη για να καταλαβεις ειναι σαν να κανεις ρεκτιφιε στο στον κυλινδρο του 50αριου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 edit: κατι αλλο,τον τελευταιο καιρο μου εχει κανει το εξης....εκει που ειμαι σταματημενος και δινω λιγο γκαζι με νεκρο πολλες φορες,σβηνει αποτομα κανοντας ενα μικρο τσαφ σσν να 'πεθανε'...... Πεταει ακαυτες απ'το καρμπ...Λογικα υπερχειλιση παθαινει..Οταν ειναι κρυο...Εμενα με το 22αρι πανω το Keihin αμα το αφησω στο ρελαντι 3 λεπτα ,....τελος θα πηγαινει μπουκωμενο για 200m μεχρι να ξεμπουκωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 οπως ειναι ο στροφαλος δεν αλλαζεις τιποτα και βαζεις ενα κυλινδρο κοντο δηλαδη για να καταλαβεις ειναι σαν να κανεις ρεκτιφιε στο στον κυλινδρο του 50αριου;) :blink::blink::blink::shifty: χεχε...ευχαριστω για τη βοηθεια μεγαλε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 την τελευταια φορα το εκανε σημερα,ηταν ζεστο,αλλα οχι πολυ.... ευχαριστω για την βοηθια μαγκες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Πεταει ακαυτες απ'το καρμπ...Λογικα υπερχειλιση παθαινει..Οταν ειναι κρυο...Εμενα με το 22αρι πανω το Keihin αμα το αφησω στο ρελαντι 3 λεπτα ,....τελος θα πηγαινει μπουκωμενο για 200m μεχρι να ξεμπουκωσει... οποτε δεν ειναι ρυθμισμενο καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
white_power Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παιδια θα ηθελα να μου προτηνετε τη να κανω στο dv50 μου σε θεματα ομορφιας.. εχω 150ευρο. θα ηθελα να μου προτηνετε τη ακριβος να κανω. ειναι μανισια ολα .. εκτος απο μοτερ ξερετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παιδια θα ηθελα να μου προτηνετε τη να κανω στο dv50 μου σε θεματα ομορφιας.. εχω 150ευρο. θα ηθελα να μου προτηνετε τη ακριβος να κανω. ειναι μανισια ολα .. εκτος απο μοτερ ξερετε. θες μικροπραγματακια για να βαλεις αρκετα ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
white_power Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ναι εκτος πλαστικα γτ βρικα ασπρα με μπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ναι εκτος πλαστικα γτ βρικα ασπρα με μπλε.. βαλε αλλη μανετα,, χειρολαβες,, σωληνακια υψηλης,, δισκοπλακα μεγαλη,, μασπιε εμπρος και πισω,, καλυμα σελας με σχεδιο,, βαλβιδες στα λαστιχα και ταπες στη θεση των καθρεφτων καλα ειναι γιατι εχω περασει τα 150€:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
white_power Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 βαλε αλλη μανετα,, χειρολαβες,, σωληνακια υψηλης,, δισκοπλακα μεγαλη,, μασπιε εμπρος και πισω,, καλυμα σελας με σχεδιο,, βαλβιδες στα λαστιχα και ταπες στη θεση των καθρεφτων καλα ειναι γιατι εχω περασει τα 150€:lol: 1)ειναι 2 μανετες γτ φοραω racing. 2) χειρολαβες εχω κατι πολυ οραιες. 3) τα σωληνακια υψηλης τι κανουν και τι το οραιο εχουν?? 4)εχω μεγαλη δισκοπλακα μπρος. 5)εχω σελα απο dinamik και μπενει κανονικα με σχεδειο αραχνεις. βαλβηδες εχω πιστονι.. και οσο για της ταπες ,το τιμονι το εχω σκελετο.και πλαστικα βρεικα ασπρα -μπλε και θα ηθελα να μου προτηνετε κατι στα 150ευρο για να γινει πολυ ομορφο. θα κανω και ποληεστερα.. τι αλλα να βαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 1)ειναι 2 μανετες γτ φοραω racing. 2) χειρολαβες εχω κατι πολυ οραιες. 3) τα σωληνακια υψηλης τι κανουν και τι το οραιο εχουν?? 4)εχω μεγαλη δισκοπλακα μπρος. 5)εχω σελα απο dinamik και μπενει κανονικα με σχεδειο αραχνεις. βαλβηδες εχω πιστονι.. και οσο για της ταπες ,το τιμονι το εχω σκελετο.και πλαστικα βρεικα ασπρα -μπλε και θα ηθελα να μου προτηνετε κατι στα 150ευρο για να γινει πολυ ομορφο. θα κανω και ποληεστερα.. τι αλλα να βαλω?? φτιάξε τον **** με πολυεστέρα όπως κάνουν στα z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Παιδια με μακριτερο ψαλιδι σηκονετε σουζα το chaly;;;;;;;:confused: Eκει στην Κυπρο μονο chally θα εχει ε? 1)ειναι 2 μανετες γτ φοραω racing. 2) χειρολαβες εχω κατι πολυ οραιες. 3) τα σωληνακια υψηλης τι κανουν και τι το οραιο εχουν?? 4)εχω μεγαλη δισκοπλακα μπρος. 5)εχω σελα απο dinamik και μπενει κανονικα με σχεδειο αραχνεις. βαλβηδες εχω πιστονι.. και οσο για της ταπες ,το τιμονι το εχω σκελετο.και πλαστικα βρεικα ασπρα -μπλε και θα ηθελα να μου προτηνετε κατι στα 150ευρο για να γινει πολυ ομορφο. θα κανω και ποληεστερα.. τι αλλα να βαλω?? Με τα σωλινακια υψηλης βελτιωνεται το φρεναρισμα.Προσφερουν ομως και σε ομορφια γιατι ειναι πιο ομορφο απο τα μαμα σωλινακια:O Ε κανε πολυεστερα και μερικα νικελ,οπως στα καπακια του μοτερ:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts