glx53mm Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 mono ta elatiria allakse... 60e exoun ta gnisia kai ama thes allakse kai ta nixia katw pou kanoun 30e Εγραψα thx πριν αλλα για καποιο λογο διαγραφτηκε.τεσπα thx και παλι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 γεια σας και παλι.νομιζω ειχα ξαναποσταρει κατι παρομοιο καποτε αλλα εχω ακομα καποιες αποριες.δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα οποτε αν μπορει καποιος ας βοηθησει. εχω ενα honda innova.3900χλμ,και γυρω στα 6 χρονια.ειχε 3-4 χρονιακια που δεν εκανε χλμ.μονο τωρα κανει.Απο service στα 1000 χλμ λαδι νομιζω και τπτ αλλο.ειδα στο manual οτι στα 4000 χλμ, θελει 4-5 πραγματακια και θελω να ξερω αν καποιες φορες που το παπι κανει κατι περιεργα οφειλετε σε αυτο. -μερικες φορες οταν ειναι λιγο κρυω κυριως,εχω νεκρα,φαζω 1η και μολις παταω λιγο γκαζι σβήνει κανοντας ενα θόρυβο σαν να πεζει κατι με την μιζα,με την συμπιεση.δεν ξερω.και οταν το κανει μολις το αναβω παλι κανει σαν μπουκομενο μολις ξεκιναω -οταν βαζω νεκρα στο κιβωτιο,στο κοντερ δειχνει κατι τρελα.πχ καμια φορα δεν το φωτακι της νεκρας αναβοσβηνει ή κατι που παρατηρησα τελαιυταια.οταν εχω νεκρα αναβη λιγο και το φωτακι της τριτης:wacko:. κατα τα αλλα το παπι δεν μπορω να πω οτι το γ@μ@ω κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 auto pou les pou svinei? mipws enoeis to tsaf pou kanei to karbirater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 auto pou les pou svinei? mipws enoeis to tsaf pou kanei to karbirater? πρωτα σβηνει κανοντας τον ηχο που ειπα και οταν παω να ξεκινησω παλι κανει αυτο το τσαφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 πρωτα σβηνει κανοντας τον ηχο που ειπα και οταν παω να ξεκινησω παλι κανει αυτο το τσαφ Πρωτον φιλε το μηχανακι πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε οταν ειναι κρυο το ζεσταινεις λιγο δηλαδη το αφηνεις να λειτουργησει για κανα 2λεπτο?Και δευτερον μαλλον πρεπει να εχεις προβλημα στα ηλεκτρικα σου και αυτο νομιζω οτι οφειλεται στο οτι πρεπει να εχει παρει υγρασια καπου το μηχανακι μεσα ή να εχεις προβλημα στο ραουλο των ταχυτητων.Αυτα απο μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Πρωτον φιλε το μηχανακι πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε οταν ειναι κρυο το ζεσταινεις λιγο δηλαδη το αφηνεις να λειτουργησει για κανα 2λεπτο?Και δευτερον μαλλον πρεπει να εχεις προβλημα στα ηλεκτρικα σου και αυτο νομιζω οτι οφειλεται στο οτι πρεπει να εχει παρει υγρασια καπου το μηχανακι μεσα ή να εχεις προβλημα στο ραουλο των ταχυτητων.Αυτα απο μενα! το μιχανακι το ζεσταινω παντα λιγο πριν φυγω,οταν δεν το ζεσταινω τοτε ειναι πιο εντονο το προβλημα. Αυτο με τις ταχυτητες που ειπα,οτι εχω νεκρα και αναβει και η τριτη τι μπορει να ειναι και τι ειναι το ραουλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Παιδια εχω το koso min lcd meter και δεν ξερω τι να κανω για να δουλεψει..δλαη δεν ξερω που να βαλω το καλωδιο για να μου δειχνει τις στροφες...το δοκιμασα στο μπουζοκαλωδιο με σπειρες αλλα και παλι δεν εκανε τιποτα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Παιδια εχω το koso min lcd meter και δεν ξερω τι να κανω για να δουλεψει..δλαη δεν ξερω που να βαλω το καλωδιο για να μου δειχνει τις στροφες...το δοκιμασα στο μπουζοκαλωδιο με σπειρες αλλα και παλι δεν εκανε τιποτα... Εγω οταν ηθελα να βαλω στροφομετρο στο παπι μου ειχε πει ο μηχανικος οτι υπαρχει ενα καλωδιο το οποιο συνδεεται με την μπαταρια και το αλλο με την μπουζοπιπα!Τωρα τι συμβαινει δεν ξερω!Ποσο το πηρες ρε συ?Καλο φαινεται αν ναι και σε πιο σημειο στο παπι θα το βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Εγω οταν ηθελα να βαλω στροφομετρο στο παπι μου ειχε πει ο μηχανικος οτι υπαρχει ενα καλωδιο το οποιο συνδεεται με την μπαταρια και το αλλο με την μπουζοπιπα!Τωρα τι συμβαινει δεν ξερω!Ποσο το πηρες ρε συ?Καλο φαινεται αν ναι και σε πιο σημειο στο παπι θα το βαλεις? το ξερω οτι μπαινει στην μπουζοπιπα αλλα δν ξερω το πως...τωρα δεν ξερω που θα το βαλω γιατι ακομα δεν βρηκα αν θα δουλεψει..το πηρα μεταχειρησμενο.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Παιδες εχω ενα προβλημα..Παρατηρησα σημερα οτι οταν ανοιγω το γκαζι το παπι "σφυριζει".Δηλαδη ακουγεται ενα ελαφρο τριξιμο απο κεφαλη μαλλον (μαλλον...) το οποιο οσο ανοιγω το γκαζι τοσο δυναμωνει η συχνοτητα του και ακουγεται σαν σφυριγμα σχεδον.Τι γινεται εδω μου εβγαλε κιτρινη καρτα το παπι;προβλημα δεν εχει παντως.Ρωτησα ενα παιδι και μου λεει καμπανα αλλα πιστευω οτι οσα ξερει τοσα λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 kitakse mipos sou exei skaxi tin flatsa tou karmpirater i mipos exoun patisi i flatzes kai theloun ligo sfiksimo i 4 bides tis kefalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ανακοίνωση: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Παιδες εχω ενα προβλημα..Παρατηρησα σημερα οτι οταν ανοιγω το γκαζι το παπι "σφυριζει".Δηλαδη ακουγεται ενα ελαφρο τριξιμο απο κεφαλη μαλλον (μαλλον...) το οποιο οσο ανοιγω το γκαζι τοσο δυναμωνει η συχνοτητα του και ακουγεται σαν σφυριγμα σχεδον.Τι γινεται εδω μου εβγαλε κιτρινη καρτα το παπι;προβλημα δεν εχει παντως.Ρωτησα ενα παιδι και μου λεει καμπανα αλλα πιστευω οτι οσα ξερει τοσα λεει.. Μου το έκανε αυτό όταν δεν είχα βάλει καλά τις φλάτζες στο carb και τράβαγε αέρα.... επίσης σήκωνε στροφές το μηχανάκι από μονο του! Αλλα μπορεί όντως να είναι καμπάνα.... έχω ένα φίλο που το μηχανάκι του σφυρίζει πολύ και λέει πως είναι από την καμπάνα αλλα αλλα άλλοι του λένε πως είναι πολύ τεντωμένη η καδένα! Πάντως σε εσένα κάποια φλάτζα πρέπει να είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonakiassss Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 paidia pou pira t grand moter. foraei pompe pistoni kai m kanei kolpa k dn mporw n kleisw t mhxanaki. bazw t pistoni kai tn kefali k dn gurnaei t bolan. pes t m kati n kanw dn mporw :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Daytonakiassss την ανακοίνωση για την κατάργηση των greeklish της είδες..?? προσωπικά από το παραπάνω ποστ σου δε κατάλαβα τίποτα , όπως φαντάζομαι πολλοί εδώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 paidia pou pira t grand moter. foraei pompe pistoni kai m kanei kolpa k dn mporw n kleisw t mhxanaki. bazw t pistoni kai tn kefali k dn gurnaei t bolan. pes t m kati n kanw dn mporw :mad: Πολυ περιεργο να μην γυριζει το βολαν,γιατι ειναι δεμενο πανω στον στροφαλο.Για να μην γυριζει το βολαν σημαινει η οτι εν γυριζει καθολου ο στροφαλος που ειναι λιγο δυσκολο,η οτι δεν εχεις σφιξει γερα το βολαν στον στροφαλο.Το εσφιξες γερα με τον ειδικο εξολκεα???? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Προσωπικά θα προτιμούσα greeklish μιας τώρα ελληνικά πεζά κεφαλαία τόνους κ.ο.κ είναι ανυπόφορα βαρετό..Απ'την άλλη βέβαια το να είσαι ο μόνος να γράφεις μόνος σου geeklish δε λέει το θεωρώ γύφτικο..δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον. Λοιπόν και τώρα στο ψητό.Δόξασι ο θεός μπήκε πια το ρημάδι το 22αρι το καρμπ.Τελικά ο μόνος λόγος που δεν έκανε πριν ήταν επειδή δεν ήταν καλά ρυθμισμένος ο άερας.Ήθελε μια στροφή παραπάνω άνοιγμα και τώρα είναι κομπλε..Το γκάζι είναι ωραίο,όχι ξερό σαν το 18αρι καρμπ,το μηχανακι το νιώθω πιο ανάλαφρο και τελικές γύρω στα 105χμ (στα 100 σταμάτησα να κοιτάζω επειδή φοβήθηκα μη σκοτωθώ αλλα το ένιωθα να γκαζώνει ακομα),το προηγούμενο καρμπ μου έδινε 85 μόνο..Το μόνο κακό..παραπάνω βενζίνη :lol:.Και μου ειπε ο μηχανικός ότι με έναν fuego εκκε θα δω ακόμα πιο πολλή δύναμη στα ψηλά..Αυτά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Προσωπικά θα προτιμούσα greeklish μιας τώρα ελληνικά πεζά κεφαλαία τόνους κ.ο.κ είναι ανυπόφορα βαρετό... από την ανακοίνωση...:) Δικαιολογίες όπως , "Βαριέμαι να γράφω Ελληνικά" , "Γράφω πιο γρήγορα στα Greeklish", "Είστε φασίστες. Εγώ θα γράφω όπως θέλω", "Βαριέμαι να πατάω alt-shift" , "Δεν έχω χρόνο να γράφω Ελληνικά (αλλά έχω κάνει 5000 ποστς στο myphone)" δεν ευσταθούν. Απειλές του τύπου "Εγώ δεν θα ξαναπατήσω από 1-9-2009, άντε γειά" επίσης δεν έχουν ουσία. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε στη συνεργασία σας για να κάνουμε το myPhone ακόμα καλύτερο. συνεχίζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 από την ανακοίνωση...:) συνεχίζουμε... σορρυ nikos_s3 δεν το είχα διαβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Παιδια μια ερωτηση.Πιο πιστονι ειναι καλυτερο?Το pompe ή το flat?Φοραω πανω κεφαλη CDI και εχω μεσα pompe πιστονι.Λετε αν βαλω flat θα εχω καλυτερα αποτελεσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Όχι, στην cdi πομπέ πιστόνι μπαίνει γιατί έχει μεγάλο χώρο καύσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Εγω ρωτησα πιο ειναι καλυτερο πιστονι.Το flat ή το pompe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Παιδια μια ερωτηση.Ποσο mm ειναι ο στροφαλος ο αστρισιος?Αν βαλω στροφαλο 50mm τριγωνικο στα 54mm θα δω καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Για την cdi είναι καλύτερο το πομπέ γιατί έχεις περισσοτερη συμπίεση... Α και ο στρόφαλος από astrea είναι 49.5mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonakiassss Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 paidia t grand t ekana 54mm kai otan patw terma gkazi mpoukoni k foraw ena 22ari carb(oti na nai marka) giati omws mpoukoni mporeite n me peite? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts