kinigos20 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ο θορηβος ακουγεται μεσα στο μοτερ,, ειναι σαν να χτυπαει καμπανα η μπιελα,υπαρχει καποιος τροπος να ανακαληψω τι ακριβως ειναι? τι να σου πουμε κ εμεις τωρα απο δω πρεπει να το ακουσουμε για να σου πουμε τι ειναι. κοιτα αμα το μηχανακι δεν το εχεις ανοιξει λιγο δυσκολο να ξελασκαρε η καμπανα. τωρα οσο για την μπιελα που λες με τοσο μεγαλη διαδρομη που εχει το ιννοβα και τοσο μικρο πιστονι θεωρω αδυνατο να βαρεσε μπιελα.τις βαλβιδες τις κοιταξες? αυτος που σου αλλαξε καδενα και τεντοτηρα σου εκανε σιγουρα καλη σδουλεια? ψαξ'το λιγο.. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 αν χτυπαει η μπιελα στο δεκτη λαδιου θα υπαρχουν ρινισματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 αν χτυπαει η μπιελα στο δεκτη λαδιου θα υπαρχουν ρινισματα? οχι. ρινισματα ισως βρεις αλλα θα ειναι απο αλλο πραγμα,γενικα απο τα μερη που τριβονται μεσα. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 αν το χτηπημα ειναι απο καμπανα πως θα το καταλαβω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Re pedes sto http://www.takegawa.gr exei ena moter daytona 150cc manisio kai to dinei 600 euro lete na kanei??? Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Re pedes sto http://www.takegawa.gr exei ena moter daytona 150cc manisio kai to dinei 600 euro lete na kanei??? σε τι αν κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Re pedes sto www.takegawa.gr exei ena moter daytona 150cc manisio kai to dinei 600 euro lete na kanei???δεν ειναι μανισιο!!και συμφερη πολυ πιο πολυ απο το 125 που εχει 800ε!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ty Ntino Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ton ida ton kinitira.kalos fenete poso teliki lete na vgazi?mipos kseri kanisas xaraktiristika tou moter autou paides?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Αμα ειναι full daytona{στροφαλος-κυλινδρος μπλα μπλα}τοτε τα αξιζει με το παραπανω αλλα μου φαινεται οτι ειναι κανα απλο μοτερακι με ΚΑΠΑΚΙΑ DAYTONA.Δεν εχω παρει τηλεφωνο αλλα αμα ενδιαφερεστε πατρε κανα τηλεφωνακι................................ Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 παιδια μηπως ξερετε που θα βρω ενα ενχειριδιο σηνεργιου για το ινοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ρε παιδια αγόρασα εναν takegawa R20 γυρω στα 170 ευρω. Μηπως ξέρετε τι σταδιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ρε παιδια αγόρασα εναν takegawa R20 γυρω στα 170 ευρω. Μηπως ξέρετε τι σταδιο ειναι? το R που γραφει το μοντελο σημαινει racing. η takegawa βγαζει μονο αυτον τον κεντροφορο και σου λεει οτ ιειναι ο αγωνιστικος κεντροφορος της εταιρειας,οποτε δεν μπορεις να πεις οτι ειναι πχ 4 η 5 σταδιο. αλλα οσοι τον εχουν βαλει λενε οτι ειναι ο καλυτερος.!;) Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosback Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 γεια σασ ρε τσακαλια!!! ειμαι καινουριοσ εδω και θα ηθελα πολυ να αγωρασω ενα παπι. τι προτεινετε!! οποιοσ μπορει να βοηθεισει. ΛΑΡΙΣΑ PAVLOSBACK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Re pedia enas filos m exei ena moter lifan 125..kai tou vgazei ladia apo tin kefali mesa apo kati bides pou exei konda stin upodoxi tis eksatmisis.apo ti einai???? Help Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 γεια σασ ρε τσακαλια!!! ειμαι καινουριοσ εδω και θα ηθελα πολυ να αγωρασω ενα παπι. τι προτεινετε!! οποιοσ μπορει να βοηθεισει. poso xronwn eisai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Re pedia enas filos m exei ena moter lifan 125..kai tou vgazei ladia apo tin kefali mesa apo kati bides pou exei konda stin upodoxi tis eksatmisis.apo ti einai???? Helpεχει motosport;;;αν ναι δεν εχει βαλει την ροδελα που μπαινει στην κεφαλι.αλλα δεν ειναι λογικο να βγαζει και λαδι.ας παει Γαζεα μερια να βρει λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 πουλάει ενας γνωστος ενός φιλου μου ενα astrea μοτερ χωρις κεφαλη 130 ευρω. δεν ξερω τι φοράει μεσα. ειναι καλή τιμή? να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 παιδες φρεσκα νεα..πηγα σημερα σε ενα φιλο μου μαστορα και μου ειπε αμεσως οτι ειναι μπιελα ο θορηβος..μου εβγαλε ενα κοστολογιο,,,μπιελα γνησια,,ρουλεμαν στροφαλου,,,,μπιστονι 0,25 η 0,50 γνησιο με ρεκτιφιε φησικα στον κυλινδρο,,δισκοι καμπανας καινουργιοι,, ελατηρια καμπανας,,,βαλβιδες ελατηρια βαλβιδων,,,φλαντζες,,ολα μαζι και τα εργατηκα του 300 ευρω,,μετα τον ρωτησα για να το κανω 150 κυβικα,και μου ειπε οτι εχει μπιστονι narita,,αλλα θα βγει η τιμη 330,,την γνωμη σας θα ηθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 re paidia eilikrina oposdipote an kserei kapoios na apantisei plz. pos tha katalavo ena glx an einai gnisio?10000000000000000000000000000 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 παιδες φρεσκα νεα..πηγα σημερα σε ενα φιλο μου μαστορα και μου ειπε αμεσως οτι ειναι μπιελα ο θορηβος..μου εβγαλε ενα κοστολογιο,,,μπιελα γνησια,,ρουλεμαν στροφαλου,,,,μπιστονι 0,25 η 0,50 γνησιο με ρεκτιφιε φησικα στον κυλινδρο,,δισκοι καμπανας καινουργιοι,, ελατηρια καμπανας,,,βαλβιδες ελατηρια βαλβιδων,,,φλαντζες,,ολα μαζι και τα εργατηκα του 300 ευρω,,μετα τον ρωτησα για να το κανω 150 κυβικα,και μου ειπε οτι εχει μπιστονι narita,,αλλα θα βγει η τιμη 330,,την γνωμη σας θα ηθελα η τιμη που σου ειπε ειναι σχετικα καλη. αμα ειναι για 30 ευρα παραπανω γνωμη μου ειναι να το κανεις 56. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 η τιμη που σου ειπε ειναι σχετικα καλη. αμα ειναι για 30 ευρα παραπανω γνωμη μου ειναι να το κανεις 56.εσεις πια μπιελα και πιο μπιστονι μου προτεινετε να βαλω επανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 kitaco mpiela assa pistoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ydraulikos18 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 faso ti mixanaki exeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 faso ti mixanaki exeis?ινοβα, μαμα φιλε,και μου χτηπησε μπιελα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts