exosceleton Δημοσιεύτηκε March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2005 Εχω ενα Honda Astrea "μαμα" σκεφτομαι να το πουσαρω λιγο για αρχη.Μεχρι στιγμης εχω σκεφτει να βαλω: Kυλινδροπιστονο 54 χιλιοστα TOPKIT 80ευρο Εξατμιση DAVIL Racing για κοντρες 40ευρο Καρμπυρατερ Keihin 24 80ευρο Εκκεντροφορος TOPKIT 26ευρο Δισκοι + Ελατηρια συμπλεκτη 24ευρο Hλεκτρονικη TOPKIT 60ευρο Mπουζι Ιριδιου 14ευρο Γραναζια + Αλυσιδα 10ευρο Μονο λεβιε ταχυτητων (Μπλε Ατσαλι) 15ευρο Θα ηθελα και την γνωμη σας,τι αλλο θα μπορουσα να του βαλω? (σε λογικα πλαισια εννοητε!) Τι κεφαλη να βαλω?Θελω μια οχι πολυ ακριβη,αλλα να κανει καλη δουλεια...Ξερετε εσεις που εχετε το μικροβιο... Α!Και θα ηθελα και την γνωμη σας και για αισθητηκη βελτιωση! ThanxInAdvance Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 συμβουλή μου: μη ρίχνεις άσκοπα λεφτά στο μηχανάκι, κράτα τα για αυτοκίνητο :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 κολλητε μη πειραξεις αλλο τομηχανακι ειχα κι εγω μια astrea 59χιλ με takekawa πανω κι οτι γουσταρεις το φιναλε ειναι οτι δε κερδισα τιποτα,κριμα τα λεφτα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Στο μηχανακι δεν αξιζουν αυτα που σκευτεσε να βαλεις. Καλυτερα να το κανεις mallosi και να του κανεις κατι λιγα απο πλευρας εμφανισης αμα θελεις οποσδηποτε να του κανεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 malosi για τετραχρονα μηχανακια δεν υπαρχουν αν θυμαμαι καλα ανταλλακτικα μονο για διχρονα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!Βασικα ειμαι full πορομενος με γουρουνια,(εχω ενα aprilia quasar 50 στα χαρτια,με full μοτερ dodge takekawa + τριπλο καρμπυρατερ)εχω ριξει χρημα για ψαλιδια ιρουνια και συντομα θα βγει και σε 2 περιοδικα! Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 ευγε αυτο μαλιστα να μου πεις σε πιο περιοδικο για να παω να το παρω να δω το εργαλειο σου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dober Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ego prosopika eimai sumfonos me ton tsakalo na peiraxei to mixanaki giati kai ego astrea eixa me tin diafora oti ego evala sebring xrusotampeli kai to mixaniki petouse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 και ειναι τωρα μετατροπη αυτο?μια εξατμιση?απλα κανει τον θορυβο κι εχεις την εντυπωση οτι πεταει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 και ειναι τωρα μετατροπη αυτο?μια εξατμιση?απλα κανει τον θορυβο κι εχεις την εντυπωση οτι πεταει συμφωνω απολυτα... ειναι η αισθηση που σου δινει την ψυχικη αυτη αναταση! (μα καλα τι ειπα παλι ο Δοκτωρ) με μια εξατμισουλα ας ηταν κ ολοκληρη απο χρυσο δεν κανει τπτ ιδιαιτερο παραπανω απο τον θορυβο!πιστεψε με κ εγω στα παπακια που κατα καιρους ειχα παλιοτερα εβαζα μια εξατμισουλα κ πιστευα οτι κατι εκανα!αλλα το μονο που εκανα ηταν θορυβο! ;) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 το παπί που οταν το αγοράζεις 50ράκι και το κάνεις μια σκοτώστρα 180 κυβικών... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Οντως τα Honda Astrea τα γνωριζω και ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια που εχουν βγει και δεχονται τρελες "πατεντες", αλλα δεν καταλαβα τον σκοπο του συγκεκριμενου topic ?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ρε παιδια ελεος, τι στο καλο εχουν τα παπια και καθεστε και κανετε τετιες μοντιφες; Απτο να δωσεις τοσα λευτα για να το φτιαξεις δεν παιρνεις καλυτερα ενα που να ειναι μαμα πιο γρηγορο;Ενα Astrea ειχαμε και στην πιτσερια μας, αφτο παει να πει οτι επρεπε να το κανουμε πυραυλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 to thema autou tou thematos einai ta ftiagmena moteria.apo to na pareis ena kainourgio mixanaki me 2000 euro perneis ena metaxeirismeno astrea me 500 kai dineis alla 1500 kai to kaneis puraulo Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 to thema autou tou thematos einai ta ftiagmena moteria.apo to na pareis ena kainourgio mixanaki me 2000 euro perneis ena metaxeirismeno astrea me 500 kai dineis alla 1500 kai to kaneis puraulo E, αφου θα δωσεις τα ιδια γιατι να μην ο παρεις καινουργιο να εισαι και συγουρος για σωστο στρωσιμο και για να εισαι συγορος για την κατασταση και οτι εχουν γινει ολα τα σερβισε κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 E, αφου θα δωσεις τα ιδια γιατι να μην ο παρεις καινουργιο να εισαι και συγουρος για σωστο στρωσιμο και για να εισαι συγορος για την κατασταση και οτι εχουν γινει ολα τα σερβισε κτλ Πολυ σωστα !!! Το ιδιο πιστευω κι εγω. Γιατι να δωσεις πεταμενα λεφτα σε "πατεντες" και "μοντιφες" που μπορει να σου βγουν ελλατωματικες μετα απο λιγο καιρο; (Ξερω απο μοντιφες γιατι με εναν φιλο μου καναμε απειρες μοντιφες σε παλια C50 στρογγυλοφαναρη παπια και την πετουσαμε σε κοντρες) Συμβουλη: Δωσε τα λεφτακια σου σε ενα καινουριο "νορμαλ" μηχανακι πρωτα για να ξερεις οτι θα εχεις "ροδες" παντα και παντου, και μετα αν εχεις λεφτα για ξοδεμα κανε το χομπυ σου και πατενταρε οσο θελεις το παπακι... (Η παπια που λεω παραπανω ηταν η 2η παπια του φιλου μου και την ειχε μονο για να κανει την κ@υλ@ του στις μοντιφες και να κοντραρει αλλα μηχανακια, ΠΟΤΕ για να την εχει στο δρομο γιατι δημιουργουσε προβληματα με τον καιρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 proxtes eftiaxa to glxoni mou 160cc, ta evala mesa ola takegawa sasman 5ari, mpistoni me mono elatirio, tetravalvidi kefali, strofalos me tin makriteri diadromi kai ta petaxa se z 138cc Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poul_20 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Loipon ego exo ena FX 200 kibika foraei tetrabalbii kefali,44 karmpirater,64 mm kilindro,60 mm strofalo kai TURBO ;) Teliki taxitita 250 km Aneta exo ta Zitakia ..... Παράθεση Sharp V902:το καλύτερο κινητό του κόσμου :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Loipon ego exo ena FX 200 kibika foraei tetrabalbii kefali,44 karmpirater,64 mm kilindro,60 mm strofalo kai TURBO ;) Teliki taxitita 250 km Aneta exo ta Zitakia ..... και επισης εχεις ανετα και τα 600αρια supersport cbr,gsx-r,zxr :lol: :lol: .εγω θα σου προτεινα να πας να το στησεις σε αγωνες dragster,για να μην πανε τζαμπα και οι μετροπες που εχεις κανει..θα βγαλεις και κανενα euro απο ολη αυτη την ιστορια :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poul_20 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 και επισης εχεις ανετα και τα 600αρια supersport cbr,gsx-r,zxr :lol: :lol: .εγω θα σου προτεινα να πας να το στησεις σε αγωνες dragster,για να μην πανε τζαμπα και οι μετροπες που εχεις κανει..θα βγαλεις και κανενα euro απο ολη αυτη την ιστορια :!: Euro bgazo kai edo stis topikes kontres ;) Παράθεση Sharp V902:το καλύτερο κινητό του κόσμου :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 to thema autou tou thematos einai ta ftiagmena moteria.apo to na pareis ena kainourgio mixanaki me 2000 euro perneis ena metaxeirismeno astrea me 500 kai dineis alla 1500 kai to kaneis puraulo Και στο πρώτο σαμαράκι που θα βρεις γίνεται αεροπλάνο και πετάει; Μήπως στην πρώτη κολόνα ή προπορευόμενο όχημα το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό πάρει μέγεθος τσέπης από την συμπίεση; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Και στο πρώτο σαμαράκι που θα βρεις γίνεται αεροπλάνο και πετάει; Μήπως στην πρώτη κολόνα ή προπορευόμενο όχημα το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό πάρει μέγεθος τσέπης από την συμπίεση; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... απολυτως σωστος ;) :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Και στο πρώτο σαμαράκι που θα βρεις γίνεται αεροπλάνο και πετάει; Μήπως στην πρώτη κολόνα ή προπορευόμενο όχημα το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό πάρει μέγεθος τσέπης από την συμπίεση; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Δεν μπορουσα να συμφωνω πιο πολυ στο συγκκριμενο σημειο, βεβαια και πιο πανω υπαρχει η γνωμη επι του υπολιπου θεματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Δυστυχως οτι και να λες σε εναν "κοντρακια" ειναι σαν να λες σε καπνιστη να κοψει το τσιγαρο ! Ο 1ος θα σταματησει αν δει κανενα τραγικο δυστυχημα μπροστα του, και ο 2ος θα σταματησει αφου παθει το πρωτο εμφραγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ετσι ειναι. και στη περιοχη μου ειχα σκοτωθει ενα παιδι σε κοντρα.μετα απο αυτο σταματησαν ολοι της ηλικιας του και 2 χρονιες πιο μικροι τις κοντρες.τωρα ξανααρχισαν τα παιδακια. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts