Jump to content

Προγραμμα που μετραει την θερμοκρασια του υπολογιστη;

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κατι τετοιο ή μπορω να βλεπω την θερμοκρασια μονο κατα το ξεκινημα του υπολογιστη μεσω bios;

επισης καποιο καλο benchmark για τα παιχνιδια;

υπαρχει κατι τετοιο ή μπορω να βλεπω την θερμοκρασια μονο κατα το ξεκινημα του υπολογιστη μεσω bios;

επισης καποιο καλο benchmark για τα παιχνιδια;

Για θερμοκρασια λογικα εχει μεσα στο cd της μητρικης προγραμμα. Αλλιως κατεβασε το cpucool http://www.majorgeeks.com/download.php?det=214.

για benchmark δες εδω http://www.futuremark.com/

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

οκ θα το κοιταξω. και κατι αλλο. το system fan speed ειναι το ανεμιστηρακι της Motherboard και το Cpu Fan Speed ειναι το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη; το πρωτο στην bios εχει 0 PRM!

και εγω το PcMark ειχα αλλα το εσβησα. ειναι ιδανικο για τα παιχνιδια;

οκ θα το κοιταξω. και κατι αλλο. το system fan speed ειναι το ανεμιστηρακι της Motherboard και το Cpu Fan Speed ειναι το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη; το πρωτο στην bios εχει 0 PRM!

και εγω το PcMark ειχα αλλα το εσβησα. ειναι ιδανικο για τα παιχνιδια;

Eιναι του case οχι της μητρικης. Λογικα δεν εχεις ανεμηστηρα στο κουτι σου.

Βασικα νομιζα οτι ηθελες κατι που να δοκιμαζει τις δυνατοτητες της καρτας γραφικων σου...Τι ακριβως θελεις? Να σου δειχνει την ωρα που παιζεις τα frames και τη cpu usage? Δεν ξερω κατι τετοιο...

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

το PcMark αυτο κανει; μια φορα το ειχα χρησιμοποιησει μονο..

του case; και γιατι εχω 2 ανεμιστηρακια; το ενα ειναι στην Motherboard και το αλλο στον επεξεργαστη. ή εκεινο στον επεξεργαστη δεν ειναι ανεμιστηρακι;

η θερμοκρασια ειναι στουσ 42°C. καλα ειναι ή να βαλω ανεμιστηρακι; και αν πρεπει να βαλω τι μου προτεινετε;

σημερα καθαρισα το case απο μεσα και ολα που υπηρχαν και μολις ανοιξα τον υπολογιστη η θερμοκρασια ειχε παει στους 38°C. αλλα δυστυχως μετα απο λιγες ωρες ξαναηρθε στους 42 δλδ εκει που ηταν τοσα χρονια..

το cpucool ειναι ωραιο προγραμμα. αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δειχνει 3 θερμοκρασιες..

το PcMark αυτο κανει; μια φορα το ειχα χρησιμοποιησει μονο..

του case; και γιατι εχω 2 ανεμιστηρακια; το ενα ειναι στην Motherboard και το αλλο στον επεξεργαστη. ή εκεινο στον επεξεργαστη δεν ειναι ανεμιστηρακι;

η θερμοκρασια ειναι στουσ 42°C. καλα ειναι ή να βαλω ανεμιστηρακι; και αν πρεπει να βαλω τι μου προτεινετε;

σημερα καθαρισα το case απο μεσα και ολα που υπηρχαν και μολις ανοιξα τον υπολογιστη η θερμοκρασια ειχε παει στους 38°C. αλλα δυστυχως μετα απο λιγες ωρες ξαναηρθε στους 42 δλδ εκει που ηταν τοσα χρονια..

το cpucool ειναι ωραιο προγραμμα. αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δειχνει 3 θερμοκρασιες..

Δειχνει του επεξεργαστη, της μητρικης και του κουτιου.

Καλο ειναι να εχεις 2 ανεμιστηρες στο κουτι. Εναν μπροστα να φερνει κρυο αερα και εναν πισω να βγαζει ζεστο. Αν δεχεται το κουτι σου μεγαλους 12cm αυτους να βαλεις. Ειναι καλυτερα να βαλεις μεγαλους και ας δουλευουν σε λιγες στροφες παρα μικρους σε πολλες.

Για καλοκαιρι ειναι νορμαλ και μαλιστα χωρις fan στο κουτι! Εμενα ειναι στους 40 το καλοκαιρι 33 το χειμωνα.

και που ακριβως μπαινουν; πανω σε αυτο της motherboard ή καπου αλλου; λογικα μεσα στο κουτι ετσι; πρεπει να ανοιξω και τρυπες;

στο πλαισιο που κοιταξα εχει καλα και φτηνα ανεμιστηρακια. ειναι και αθορυβα!

και που ακριβως μπαινουν; πανω σε αυτο της motherboard ή καπου αλλου; λογικα μεσα στο κουτι ετσι; πρεπει να ανοιξω και τρυπες;

στο πλαισιο που κοιταξα εχει καλα και φτηνα ανεμιστηρακια. ειναι και αθορυβα!

Στο κουτι :) Λογικα εχουν τρυπες απο μονα τους. Ενα μπροστα κατω, καλα να ειναι μπροστα απο τον σκληρο δισκο. Και ενα πισω, διπλα απο τις εξοδους της μητρικης και πανω απο τις καρτες pci. Ειναι πολυ γενικο αυτο που σου λεω παντως.

http://compreviews.about.com/library/graphics/AntecSonataBack.jpg

εμενα δεν εχει τιποτα τρυπες.. ειναι ολο κλειστο απο τα πλαινα. εχει μονο μερικες δεκαδες τρυπουλες για να βγαινει ο αερας απο το κουτι..

εμενα δεν εχει τιποτα τρυπες.. ειναι ολο κλειστο απο τα πλαινα. εχει μονο μερικες δεκαδες τρυπουλες για να βγαινει ο αερας απο το κουτι..

Βλεπεις στη φωτο το πισω σημειο απο ενα case. Εκει που ειναι οι πολλε ς τρυπες ,απο τη μεσα πλευρα θα μπει ο ενας ανεμιστηρας. Κατι τετοιο θα εχει και στο μπροστα μερος, αλλα μερικα επειδη εχουν πλαστικο μπροστα χωρις τρυπες δεν εχει νοημα να βαλεις :O

ουπς. ειμαι βλακας! :p

οντως απο μεσα θα μπει το ανεμιστηρακι. πειραζει να το εχω στα πλαινα; αλλα πρεπει να υπαρχει και καταλληλη υποδοχη; εχω Intel Pentium. ολα τα ανεμιστηρακια μπαινουν σε ολους τους υπολογιστες;

Η καινούρια έκδοση του everest είναι πολύ καλή κ freeware

http://web.t-online.hu/fiery/downloads/everesthome220.exe

Δείχνει, εκτός των άλλων, θερμοκρασία cpu, motherboard και σκληρών.

τα ανεμιστηρακια μπαινουν πανω στις καρτες γραφικων; γιατι εχω δει φωτογραφιες με καρτες γραφικων που εχουν πανω ανεμιστηρακια. τα βαζουν καποιοι ή τα ανεμιστηρακια ηταν πανω στις καρτες γραφικων με την πωληση τους;

ή μηπως μπαινουν στις pci slots; εκει δηλαδη που μπαινουν και οι καρτες ηχου και γραφικων;

Kalispera pos blepoyme tis 8ermokrasies re paidia? me ayto to programma???

Eyxaristo

Η καινούρια έκδοση του everest είναι πολύ καλή κ freeware

http://web.t-online.hu/fiery/downloads/everesthome220.exe

Δείχνει, εκτός των άλλων, θερμοκρασία cpu, motherboard και σκληρών.

userbar.gif

Κατ' αρχην ειναι ενα απο τα καλυτερα προγραμματα κατα την γνωμη μου. Δινει πληροφοριες και url για το hardware που εχουμε στο κουτι μας με πολυ μεγαλη λεπτομερεια.

Τωρα για να δεις τις θερμοκρασιες σου πηγαινε στο μενου αριστερα Computer και πατα επανω στον + για ανοιξουν τα υπομενου. Εκει θα δεις την επιλογη Sensor κανε εκει ενα κλικ και σε λιγο στα δεξια θα σου εμφανιστουν οι θερμοκρασιες.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg