Antonis78 Δημοσιεύτηκε August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2020 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω νέο κινητό μετά από αρκετά χρόνια με το Nexus 5 και θέλω την συμβουλή σας (προφανώς για να είμαι εδώ :lol:) Έχουμε και λέμε 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε - ~600€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε - δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλο. 5.5 έχω τώρα, οπότε μέχρι 6.5 max 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; - Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; - Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? - NFC σίγουρα γιατί χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Alpha για πληρωμές, αδιάβροχο, αισθητήρα αποτυπώματος, ασύρματη φόρτιση. Τα άλλα αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; - Δεν με ενδιαφέρει 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; - Με ενδιαφέρει η οθόνη ως προς την φωτεινότητα και την ευκρίνεια στον ήλιο. Ο ήχος δεν με ενδιαφέρει, δεν ακούω μουσική από το κινητό 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. - Κάμερα, Ταχύτητα, Gaming, Αυτονομία 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. - Nexus 5 Ήθελα το Pixel 3 (μιας και έχω συνηθίσει με το stock android) αλλά έχει ~800€ :blink: Έχω κοιτάξει τα εξής Samsung Galaxy S10 Dual (128GB) Prism Black Samsung Galaxy S20 (128GB) Cosmic Gray - Αξίζει την διαφορά με το S10; Huawei P30 Pro Dual (8GB/128GB) Black Huawei P30 Pro New Edition (256GB) Silver Frost - Αξίζει το New Edition σε σχέση με το "παλιό"; Ξέρω ότι από πλευράς κάμερας το Huawei είναι καλύτερα από τα Samsung ενώ τα Samsung έχουν καλύτερη οθόνη. Επίσης, απ' όσο γνωρίζω τα Huawei μέχρι το P30 δεν έχουν θέμα με Google apps. Xiaomi δεν ψήνομαι ιδιαίτερα, δεν έχουν και αδιαβροχοποίηση. Από OnePlus δεν ξέρω τι παίζει, οπότε αν έχετε κάποιο να προτείνετε ή κάποιο άλλο που μου έχει ξεφύγει, ακούω. Επίσης, σκεφτόμουν μιας και αλλάζω κινητά σπάνια, μήπως πρέπει να κοιτάξω και κάποιο που να υποστηρίζει 5G. Αξίζει να κάνω την χρηματική υπέρβαση ή είναι νωρίς ακόμα; Γενικά, χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα του κινητού αλλά για να είμαι ειλικρινής όπου έχω πάει μέχρι τώρα δεν είχα θέμα ταχύτητας. Ποια η γνωμη σας; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Σε αυτή την κατηγορία τιμής όλα είναι πολύ καλά.θα πήγαινα σε ένα από τα p30 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. August 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Από αυτά που έχω διαβάσει, με ανησυχούν οι αναφορές για υπερθέρμανση για το S20, λόγω Exynos μάλλον, αν και διάβασα επίσης ότι με την τελευταία ενημέρωση έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση. Από την άλλη για το P30 σκεφτόμουν ότι είναι κινητό του 2019 ενώ το Samsung του 2020 και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τις ενημερώσεις, όπως επίσης δεν κρύβω ότι η πιο μικρή οθόνη του S20 (και κατ' επέκταση οι πιο μικρές διαστάσεις) μου είναι πιο αρεστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 (edited) Εγώ θα έλεγα OnePlus 8 σε αυτά τα λεφτά. Νομίζω έχει όλα αυτά που αναζητείς , από ενημερώσεις η εταιρία είναι άψογη και το oxygen os κατά γενική ομολογία το καλύτερο UI στο android. Edit το απλο 8 νομίζω μόνο πως δεν έχει ασυμαρτη φόρτιση.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 25, 2020 by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Κάποτε είχαμε επηλογες τώρα @@ Samsung στα πρόσφατα κινιτα όλο προβλήματα και ακούω και βλέπω Huawei την έριξαν hedshot να ζούμε να την θυμόμαστε Lg/Sony /HTC πλέον δεν υπάρχουν Motorola!/Lenovo /Nokia κλπ τι υπάρχουν τι δεν υπάρχουν (σιγά σιγά χάνονται) Pixel είναι τρελό ρίσκο να πάρει χωρίς εγγύηση. Xiaomi μόνο αν είσαι μερακλής και έχεις χρόνο να ασχολείσαι με το software bugs. Επηλογες είναι One plus 8 Realme x50 pro Oppo find x2 neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Εγώ θα σου έλεγα το S20....Από την άλλη αν μπορείς και δεν έχεις θέμα με το IOS γιατί όχι ένα iPhone 11??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγώ θα σου έλεγα το S20....Από την άλλη αν μπορείς και δεν έχεις θέμα με το IOS γιατί όχι ένα iPhone 11??? επειδή είμαι χρήστης του ios από το iphone 3g και ακομη ειναι η κύρια συσκευη μου για εργασία 11 pro max χίλιες φορές να πάει το xs από το να πάρει 11 το απλό η να βρει καλύτερα μεταχ 11 pro η ακομη και να πάρει το s20 (άσχετα με τα προβλήματα που έβγαλε μπορεί να μην του βγαλει κάτι) αλλα οχι το απλο 11 (εκτός και αν ο άνθρωπος δεν έχει απαιτήσεις από την συσκευη πολλές όπως οχ οθονη και camera) και ειναι και σαν τούβλο η συσκευη......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. August 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) Εγώ θα έλεγα OnePlus 8 σε αυτά τα λεφτά. Νομίζω έχει όλα αυτά που αναζητείς , από ενημερώσεις η εταιρία είναι άψογη και το oxygen os κατά γενική ομολογία το καλύτερο UI στο android. Edit το απλο 8 νομίζω μόνο πως δεν έχει ασυμαρτη φόρτιση.... Δεν είναι και deal breaker η ασύρματη φόρτιση, απλά έχω αρκετές βάσεις (στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο) και θα ήθελα να τις εκμεταλευτώ. Με ενδιαφέρει η κάμερα πρώτα απ' όλα και η οθόνη close second. Όσον αφορά την κάμερα πως συγκρίνεται με τα άλλα; Επηλογες είναι One plus 8 Realme x50 pro Oppo find x2 neo Το Realme καλό φαίνεται αλλά δεν έχει αδιαβροχοποίηση ούτε wirelesses charging και τα χρώματα δεν με τρελαίνουν. Από κάμερα πως πάει, σε σχέση με τα άλλα (θα μπορούσα να παραβλέψω τις ελλείψεις αν είναι τόσο καλό); Το Oppo είναι καλή περίπτωση, παρόλο που έχει τις ίδιες ελλείψεις με το Realme, αλλά είναι 5G οπότε κερδίζει πόντους. Από κάμερα; Εγώ θα σου έλεγα το S20....Από την άλλη αν μπορείς και δεν έχεις θέμα με το IOS γιατί όχι ένα iPhone 11???επειδή είμαι χρήστης του ios από το iphone 3g και ακομη ειναι η κύρια συσκευη μου για εργασία 11 pro max χίλιες φορές να πάει το xs από το να πάρει 11 το απλό η να βρει καλύτερα μεταχ 11 pro η ακομη και να πάρει το s20 (άσχετα με τα προβλήματα που έβγαλε μπορεί να μην του βγαλει κάτι) αλλα οχι το απλο 11 (εκτός και αν ο άνθρωπος δεν έχει απαιτήσεις από την συσκευη πολλές όπως οχ οθονη και camera) και ειναι και σαν τούβλο η συσκευη......... Δεν θα ήθελα να αλλάξω σε IOS, χρησιμοποιώ αρκετές από τις υπηρεσίες τις Google (πχ Keep, Photos) και με έχουν βολέψει. EDIT Από την άλλη για το P30 σκεφτόμουν ότι είναι κινητό του 2019 ενώ το Samsung του 2020 Ψάχνοντας λίγο ακόμα, είδα ότι το P30 New Edition είναι του 2020 και αυτό, οπότε αυτό δεν ισχύει ακριβώς Edited August 26, 2020 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Δεν είναι και deal breaker η ασύρματη φόρτιση, απλά έχω αρκετές βάσεις (στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο) και θα ήθελα να τις εκμεταλευτώ. Με ενδιαφέρει η κάμερα πρώτα απ' όλα και η οθόνη close second. Όσον αφορά την κάμερα πως συγκρίνεται με τα άλλα; Το Realme καλό φαίνεται αλλά δεν έχει αδιαβροχοποίηση ούτε wirelesses charging και τα χρώματα δεν με τρελαίνουν. Από κάμερα πως πάει, σε σχέση με τα άλλα (θα μπορούσα να παραβλέψω τις ελλείψεις αν είναι τόσο καλό); Το Oppo είναι καλή περίπτωση, παρόλο που έχει τις ίδιες ελλείψεις με το Realme, αλλά είναι 5G οπότε κερδίζει πόντους. Από κάμερα; Δεν θα ήθελα να αλλάξω σε IOS, χρησιμοποιώ αρκετές από τις υπηρεσίες τις Google (πχ Keep, Photos) και με έχουν βολέψει. EDIT Ψάχνοντας λίγο ακόμα, είδα ότι το P30 New Edition είναι του 2020 και αυτό, οπότε αυτό δεν ισχύει ακριβώς αρκετά καλό ειναι τεο realme απο camera όσο αφορά το oppo την ναυαρχίδα τους (Oppo Find X2 Pro θα την εχω αύριο καθώς πούλησα p30 pro λόγο προβλημάτων στην camera που έχει μετά απο updates (αλλαξε βασικά target gourp η huawei) οσο αφορα το ios περισσότερα google apps υπάρχουν κανονικά στο store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Βασικά πάρε αυτό που θα είναι πιο ξένοιαστο στη χρήση. One plus 8.... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. August 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) αρκετά καλό ειναι τεο realme απο camera όσο αφορά το oppo την ναυαρχίδα τους (Oppo Find X2 Pro θα την εχω αύριο Όταν μπορέσεις πες μου λίγο τις εντυπώσεις σου για την κάμερα. απούλησα p30 pro λόγο προβλημάτων στην camera που έχει μετά απο updates (αλλαξε βασικά target gourp η huawei) Τι προβλήματα είχες; οσο αφορα το ios περισσότερα google apps υπάρχουν κανονικά στο store Δεν το ήξερα αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί με IOS καθόλου. Δεν ψήνομαι για μεταχειρισμένο όμως, εκτός αν είναι από φίλο μου. Βασικά πάρε αυτό που θα είναι πιο ξένοιαστο στη χρήση. One plus 8.... Τι εννοείς πιο ξένοιαστο; Από πλευράς λειτουργικού; Βρήκα πάντως σε προσφορά στο Banggood το Oneplus 8 Pro (σε πράσινο χρώμα όμως :down:) στα 625€ και το μαύρο στα 677€ (αλλά έχω κάποιους πόντους, οπότε θα το βρω λίγο φτηνότερα) στο geekbuying. Από εγγύηση τι παίζει με αυτά; Edited August 27, 2020 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Όταν μπορέσεις πες μου λίγο τις εντυπώσεις σου για την κάμερα. Τι προβλήματα είχες; Δεν το ήξερα αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί με IOS καθόλου. Δεν ψήνομαι για μεταχειρισμένο όμως, εκτός αν είναι από φίλο μου. Τι εννοείς πιο ξένοιαστο; Από πλευράς λειτουργικού; Βρήκα πάντως σε προσφορά στο Banggood το Oneplus 8 Pro (σε πράσινο χρώμα όμως :down:) στα 625€ και το μαύρο στα 677€ (αλλά έχω κάποιους πόντους, οπότε θα το βρω λίγο φτηνότερα) στο geekbuying. Από εγγύηση τι παίζει με αυτά; θα το πάρω αύριο (σήμερα δεν είχα κουράγιο να παω να το παραλαβω ) τι επαθε p30 pro? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8065824#post8065824 ανέβασα συγκριτικό πριν το πουλήσω αν θες δες (θέλει pc αλλιος δεν θα καταλάβεις πολλά) (από οτι έψαξα το έκανε σε ολα σχεδόν τα μοντέλα που εδωσε την 10,1(οχι μονο σε p30 pro δλδ) αλλάζοντας ουσιαστικά το target group του από φωτοκινιτο σε social media camera phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Όταν μπορέσεις πες μου λίγο τις εντυπώσεις σου για την κάμερα. Τι προβλήματα είχες; Δεν το ήξερα αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί με IOS καθόλου. Δεν ψήνομαι για μεταχειρισμένο όμως, εκτός αν είναι από φίλο μου. Τι εννοείς πιο ξένοιαστο; Από πλευράς λειτουργικού; Βρήκα πάντως σε προσφορά στο Banggood το Oneplus 8 Pro (σε πράσινο χρώμα όμως :down:) στα 625€ και το μαύρο στα 677€ (αλλά έχω κάποιους πόντους, οπότε θα το βρω λίγο φτηνότερα) στο geekbuying. Από εγγύηση τι παίζει με αυτά;Εννοώ ότι δουλεύει απροβληματιστα το λογισμικό του. Μόνο σε κάμερα χάνει λίγο... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. August 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Λοιπόν, έψαξα λίγο παραπάνω τώρα στις διακοπές για τις συσκευές. Έχουμε και λέμε Huawei P30 Pro - Απ΄ότι είδα και στο post του φίλου @egodemis, η κάμερα άλλαξε προς το χειρότερο με την τελευταία ενημέρωση, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο Samsung S20 - Έχουμε τα προβλήματα υπερθέρμανσης OnePlus 8 Pro - Διάβασα αναφορές για προβλήματα στην οθόνη (green tint & θέμα με το μαύρο) και επιπλέον σε review που είδα με ξενέρωσε ότι πρέπει να "ξυπνήσω" την συσκευή για να λειτουργήσει ο αισθητήρας αποτυπώματος. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει από θέμα εγγύησης λόγω banggood αν και κάπου διάβασα ότι η OnePlus καλύπτει αγορές από Κίνα για ένα χρόνο Δεν ξέρω τι να κάνω για να είμαι ειλικρινής, τείνω προς το S20 λόγω μεγέθους αλλά με κρατάει πίσω ο Exynos και τα θέματα με υπερθέρμανση και μπαταρία (σε σχέση με snapdragon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Λοιπόν, έψαξα λίγο παραπάνω τώρα στις διακοπές για τις συσκευές. Έχουμε και λέμε Huawei P30 Pro - Απ΄ότι είδα και στο post του φίλου @egodemis, η κάμερα άλλαξε προς το χειρότερο με την τελευταία ενημέρωση, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο Samsung S20 - Έχουμε τα προβλήματα υπερθέρμανσης OnePlus 8 Pro - Διάβασα αναφορές για προβλήματα στην οθόνη (green tint & θέμα με το μαύρο) και επιπλέον σε review που είδα με ξενέρωσε ότι πρέπει να "ξυπνήσω" την συσκευή για να λειτουργήσει ο αισθητήρας αποτυπώματος. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει από θέμα εγγύησης λόγω banggood αν και κάπου διάβασα ότι η OnePlus καλύπτει αγορές από Κίνα για ένα χρόνο Δεν ξέρω τι να κάνω για να είμαι ειλικρινής, τείνω προς το S20 λόγω μεγέθους αλλά με κρατάει πίσω ο Exynos και τα θέματα με υπερθέρμανση και μπαταρία (σε σχέση με snapdragon)Κοίτα και τι έχει η oppo Κάτι άλλο δεν έχει διατιχος ποιοτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τελικά πήγα στο S20 λόγω μεγέθους. Ήταν το μόνο που δεν μου φαινόταν (τόσο) παντόφλα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τελικά πήγα στο S20 λόγω μεγέθους. Ήταν το μόνο που δεν μου φαινόταν (τόσο) παντόφλα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω :worry:Μόνο από θέμα αυτονομίας είναι πολύ κατώτερο σε όλα τα άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Πάρε Xiaomi note 10 με 350€ και βάλε τα υπόλοιπα στην τσέπη σου. Δεν αξίζει κανένα κινητό 600€. Είχα δίπλα δίπλα και έπαιζα με τις κάμερες p30 pro με το xiaomi. Ανώτερο το Xiaomi και άριστη συμπεριφορά στην εστίαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 (edited) Απ' ότι βλέπω η μπαταρία του μου βγάζει μία μέρα (οριακά). Το βράδυ είμαι στο 20-15%. Όμως, έχω ασύρματη φόρτιση στο γραφείο και στο αυτοκίνητο καθώς και power bank στο σακίδιο, οπότε δύσκολα θα ξεμείνω και επίσης δεν έχω ψαχτεί ακόμα να φτιάξω τις εφαρμογές. Βλέπω πολλά bloatware της Samsung (και ένας βασικός λόγος που ήθελα stock android) και σιγά σιγά θα βγάζω/απενεργοποιώ άρα κάτι θα γλιτώσω και από εκεί. Πιστεύω θα με καλύψει. Πάρε Xiaomi note 10 με 350€ και βάλε τα υπόλοιπα στην τσέπη σου. Δεν αξίζει κανένα κινητό 600€. Είχα δίπλα δίπλα και έπαιζα με τις κάμερες p30 pro με το xiaomi. Ανώτερο το Xiaomi και άριστη συμπεριφορά στην εστίαση Φίλε μου, σε ευχαριστώ αλλά την έκανα την αγορά και τα Xiaomi δεν με κάλυπταν σε όλα όσα ήθελα. Επίσης, αλλάζω κινητό σπάνια (το Nexus το είχα 4-5 χρόνια) οπότε κάνω απόσβεση τα 600€ Edited September 2, 2020 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Απ' ότι βλέπω η μπαταρία του μου βγάζει μία μέρα (οριακά). Το βράδυ είμαι στο 20-15%. Όμως, έχω ασύρματη φόρτιση στο γραφείο και στο αυτοκίνητο καθώς και power bank στο σακίδιο, οπότε δύσκολα θα ξεμείνω και επίσης δεν έχω ψαχτεί ακόμα να φτιάξω τις εφαρμογές. Βλέπω πολλά bloatware της Samsung (και ένας βασικός λόγος που ήθελα stock android) και σιγά σιγά θα βγάζω/απενεργοποιώ άρα κάτι θα γλιτώσω και από εκεί. Πιστεύω θα με καλύψει. Φίλε μου, σε ευχαριστώ αλλά την έκανα την αγορά και τα Xiaomi δεν με κάλυπταν σε όλα όσα ήθελα. Επίσης, αλλάζω κινητό σπάνια (το Nexus το είχα 4-5 χρόνια) οπότε κάνω απόσβεση τα 600€ Πιστεύω ότι με τη χρήση θα βελτιωθεί, πόσο μάλλον αν εκμεταλλευτείς και τις ρουτίνες. Από εκεί και πέρα επειδή τo nexus το είχα και μάλιστα και με νέα μπαταρία, οτιδήποτε άλλο στο θέμα αυτονομία είναι κλάσεις ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Πιστεύω ότι με τη χρήση θα βελτιωθεί, πόσο μάλλον αν εκμεταλλευτείς και τις ρουτίνες. Από εκεί και πέρα επειδή τo nexus το είχα και μάλιστα και με νέα μπαταρία, οτιδήποτε άλλο στο θέμα αυτονομία είναι κλάσεις ανώτερο. Ισχύει, ήδη είμαι πολύ καλύτερα. Προχτές πήγα σπίτι με υπόλοιπο 44% και χτες 57%. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος πάντως και δεν έχω δει και θέμα υπερθέρμανσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Ισχύει, ήδη είμαι πολύ καλύτερα. Προχτές πήγα σπίτι με υπόλοιπο 44% και χτες 57%. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος πάντως και δεν έχω δει και θέμα υπερθέρμανσης. Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά το S20+ γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη για τη δουλειά μου. Ποιές είναι οι εντυπώσεις από την κάμερα φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Για να μην ανοίγω άλλο ποστ...:) Galaxy Note 10+ ή Xiaomi mi 10 σε αυτή την τιμή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Ποιο κινητό μέχρι 500 ευρώ αλλά να έχει κάμερα με σταθεροποίηση και οπτικό ζουμ τουλάχιστον 4Χ/5Χ ; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts