Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MacBook Pro, απ'έξω εμφάνιση κι από μέσα άνεση!

Ως χρήστης Mac εδώ και 5 χρόνια, ομολογώ ότι μου έχουν βγάλει την ψυχή.

Βέβαια μετα την OsX εποχή, τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει κατά πολύ, αλλα με τέτοιες εμπιρείες που έχω,κατά το παρελθόν, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ποτέ Mac.

Όταν μου λένε για Software Crashes, stability κλπ εναντίον των windows...εγώ απλά απαντώ...έχεις δουλέψει MacOs 9 ?? E, δούλεψε και μετά θα λές , windows και πάλι windows!

Άντε εγώ είμαι τεχνικός κι όλο το ψάχνω το θέμα και το λύνω, ο απλός home user όμως?? Δε το συνιστώ σε καμία περίπτωση!

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να συμπληρώσω και βέβαια την τιμή έναντι αυτών των Windows based systems.

Αποψή μου , εάν χρειάζεται κάποιος τα unix χαρακτηριστικά ενός Mac, είναι προτιμότερο να φτιάξει ένα PCάκι PIII με Linux και θα είναι σούπερ, και ταυτόχρονα να έχει το καλό του Laptop να δουλεύει ώς άνθρωπος...κι όχι ώς αγχωμένος Τεχνικός!!

Όταν μου λένε για Software Crashes, stability κλπ εναντίον των windows...εγώ απλά απαντώ...έχεις δουλέψει MacOs 9 ?? E, δούλεψε και μετά θα λές , windows και πάλι windows!

Άντε εγώ είμαι τεχνικός κι όλο το ψάχνω το θέμα και το λύνω, ο απλός home user όμως?? Δε το συνιστώ σε καμία περίπτωση!

Δε νομίζω ότι είσαι αντικειμενικός. Το 9 βγήκε το 1999 και έχει καταργηθεί εδώ και 5 χρόνια. Μη μου πεις ότι τα Windows me που ήταν τότε στην αγορά ήταν καλύτερα!

Από την OS X εποχή και μετά, και ιδίως τα τελευταία 2-3 χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικότατα, ιδίως σε ό,τι έχει σχέση με τον απλό home user. Πλέον δεν ισχύει καν ούτε το επιχείρημα περί διαφοράς στην τιμή.

Τέλος, νομίζω ότι περισσότερο δουλεύεις ως άνθρωπος με το os x παρά με το unix :)

Δε νομίζω ότι είσαι αντικειμενικός. Το 9 βγήκε το 1999 και έχει καταργηθεί εδώ και 5 χρόνια.

.

Είχες δουλέψει MAcOS 10, 10.1 κλπ κλπ ? Μην μου πείς πως έχει καμία σχέση με το τωρινό MAcOS 10.4.4

Για να γίνει το OS X Stable μας έσπασε τα νεύρα τόσα χρόνια. Οι εταιρείς λογισμικού αναγκαζόντουσαν κάθε 3 μήνες και νέα version!

Σε πληροφορώ οτι είμαι σε εταιρεία με πάνω απο 500 Mac και μόλις πέρισυ μπήκαμε στη λογική να βάλουμε OS X λόγω των φοβερών προβλημάτων που είχε με τα προγράμματα.

Σημείωση: Κάθε αγορά ενημερωμένη έκδοσης λογισμικού έχει κόστος! Αναλογήσου μέσα σε αυτά τα χρόνια πόσα πληρώσαμε για να φτάσουμε τελικά στη μορφη που είμαστε σήμερα με το OS 10.4.4.

Και κάτι ακόμα, εσύ θεωρείς καλύτερο το περιβάλλον εργασίας του OS X από το OS 9 για έναν απλό χρήστη??? Άν ναι. πρέπει να σου πώ πως είσαι από τους λίγους. Προσωπική άποψη, είναι πολύ χειρότερο από το περιβάλλον του 9.

Κάνε ένα τέστ..άνοιξε ένα iBook, επέλεξε κάποια αρχεία, και προσπαθησε να τα κάνεις Drag 'n' Drop σε μια άλλη θέση...άν τα καταφέρεις είσαι ήρωας!!! Προσπαθούσα 30 λεπτά!

Είχες δουλέψει MAcOS 10, 10.1 κλπ κλπ ? Μην μου πείς πως έχει καμία σχέση με το τωρινό MAcOS 10.4.4

Για να γίνει το OS X Stable μας έσπασε τα νεύρα τόσα χρόνια. Οι εταιρείς λογισμικού αναγκαζόντουσαν κάθε 3 μήνες και νέα version!

Σε πληροφορώ οτι είμαι σε εταιρεία με πάνω απο 500 Mac και μόλις πέρισυ μπήκαμε στη λογική να βάλουμε OS X λόγω των φοβερών προβλημάτων που είχε με τα προγράμματα.

Σημείωση: Κάθε αγορά ενημερωμένη έκδοσης λογισμικού έχει κόστος! Αναλογήσου μέσα σε αυτά τα χρόνια πόσα πληρώσαμε για να φτάσουμε τελικά στη μορφη που είμαστε σήμερα με το OS 10.4.4.

Και κάτι ακόμα, εσύ θεωρείς καλύτερο το περιβάλλον εργασίας του OS X από το OS 9 για έναν απλό χρήστη??? Άν ναι. πρέπει να σου πώ πως είσαι από τους λίγους. Προσωπική άποψη, είναι πολύ χειρότερο από το περιβάλλον του 9.

Κάνε ένα τέστ..άνοιξε ένα iBook, επέλεξε κάποια αρχεία, και προσπαθησε να τα κάνεις Drag 'n' Drop σε μια άλλη θέση...άν τα καταφέρεις είσαι ήρωας!!! Προσπαθούσα 30 λεπτά!

Συγνώμη?:wacko: Εγώ δεν είχα ibook αλλά powerbook και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με drag n drop ή οτιδήποτε άλλο σχετικά με προγράμματα κτλ. τώρα έχω ένα imac και μπορώ να πώ άνετα ότι έχω βρεί την ηρεμία μου με τους mac και το OSX,είμουν πολλά χρόνια χρήστης windows και το μόνο που έχω να πώ είναι έλεος,....όλα γίνονται πολύ πιο απλά και αβασάνιστα.:)

Είσαι σίγουρος ότι έχεισ δουλέψει mac με OSX?:p

Είσαι σίγουρος ότι έχεισ δουλέψει mac με OSX?:p

Ή mac γενικότερα;

:)

Σαν χρήστης windows για παραπάνω από 10 έτη, μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα πως με το powerbook που πήρα φέτος έμαθα να χειρίζομαι πολύ ποιό εύκολα το προσωπικό μου υπολογιστή. Λειτουργίες που στα windows κάνεις 1 μήνα να τις μάθεις να τις χειρίζεσαι απόλυτα, στο Mac κάνεις 1 μέρα :happy:

Ποτέ Ξανά windows!!!

Σαν χρήστης windows για παραπάνω από 10 έτη, μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα πως με το powerbook που πήρα φέτος έμαθα να χειρίζομαι πολύ ποιό εύκολα το προσωπικό μου υπολογιστή. Λειτουργίες που στα windows κάνεις 1 μήνα να τις μάθεις να τις χειρίζεσαι απόλυτα, στο Mac κάνεις 1 μέρα :happy:

Ποτέ Ξανά windows!!!

simfono , ki egw mia ap'ta idia epa8a ;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει mac και windows για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι βρήκα τόσο τραγικά διαφορετική την κατάσταση όσο την περιγράφετε. Πιστεύω ότι είναι απλά θέμα συνήθειας και τίποτα άλλο.

Σε σχέση με το παραπανω που είπα, κάνε ενα folder view as list, και προσπάθησε να κάνεις drag n drop 2,3 files μαζί...όχι με mouse!

Κι όσο αφορά τις γνώσεις μου σε Mac, μπορούμε να κάνουμε ένα τεστ γνώσεων, όχι για να δούμε τις γνώσεις του καθ ενός, αλλά τις δικές μου διότι υπάρχει επίθεση επί του προσωπικού.

Απλά να ααφέρω ότι δουλέυω σε ΜΜΕ, το τι κάνω εδώ κλπ κλπ είναι "λεπτομέρειες".

Κι επειδή κάποιος είπε ότι κάνει πολύ γρήγορα δουλειές στο MAC ενώ στο PC ήθελες 1 μήνα, δώσε μου ένα παράδειγμα...κι όσο αφορά τα προγράμματα κλπ, για πείτε μου τι προγράμματα έχετε εγκαταστημένα στα MAC σας.

Σε σχέση με το παραπανω που είπα, κάνε ενα folder view as list, και προσπάθησε να κάνεις drag n drop 2,3 files μαζί...όχι με mouse!

Κι όσο αφορά τις γνώσεις μου σε Mac, μπορούμε να κάνουμε ένα τεστ γνώσεων, όχι για να δούμε τις γνώσεις του καθ ενός, αλλά τις δικές μου διότι υπάρχει επίθεση επί του προσωπικού.

Απλά να ααφέρω ότι δουλέυω σε ΜΜΕ, το τι κάνω εδώ κλπ κλπ είναι "λεπτομέρειες".

Κι επειδή κάποιος είπε ότι κάνει πολύ γρήγορα δουλειές στο MAC ενώ στο PC ήθελες 1 μήνα, δώσε μου ένα παράδειγμα...κι όσο αφορά τα προγράμματα κλπ, για πείτε μου τι προγράμματα έχετε εγκαταστημένα στα MAC σας.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να έχεις πρόβλημα με το drag and drop (αλήθεια, πως κάνεις drag and drop χωρίς ποντίκι; ). Αν, δε, το συνδυάσεις με το expose, τότε είναι και ταχύτατο και πολύ εύχρηστο. Και δεν ισχύει μόνο για αρχεία αλλά για τα πάντα, από urls μέχρι εικόνες μέχρι οτιδήποτε. Πράγματα δε που με ενδιαφέρουν και είναι πολύ σημαντικά στη δουλειά μου, από το πόσο εύκολα φτιάχνω ένα pdf ή κάνω ftp στο server μέχρι το να πάρω screenshots τα κάνω σε δευτερόλεπτα. Ακόμα και ο προγραμματισμός σε java με τα επαγγελματικά tools (eclipse κλπ) είναι καλύτερος στο mac. Για να μην πιάσω την καθημερινή χρήση, συγχρονισμό με το κινητό μου και τα άλλα mac χωρίς να κάνω τίποτα, την ταχύτητα κλπ κλπ κλπ

Πιστεύω ότι οι λόγοι που έχετε πρόβλημα με το Χ είναι καθαρά θέματα Ελληνικών και μη σωστής υποστήριξης unicode από κάποιες εφαρμογές (λέγε με Quark). Επίσης πιστεύω ότι όπως είπες και στο άλλο thread, έχεις πάθος εναντίων των mac οπότε έχει όντως νόημα αυτή η συζήτηση;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να έχεις πρόβλημα με το drag and drop (αλήθεια, πως κάνεις drag and drop χωρίς ποντίκι; ). Αν, δε, το συνδυάσεις με το expose, τότε είναι και ταχύτατο και πολύ εύχρηστο. Και δεν ισχύει μόνο για αρχεία αλλά για τα πάντα, από urls μέχρι εικόνες μέχρι οτιδήποτε. Πράγματα δε που με ενδιαφέρουν και είναι πολύ σημαντικά στη δουλειά μου, από το πόσο εύκολα φτιάχνω ένα pdf ή κάνω ftp στο server μέχρι το να πάρω screenshots τα κάνω σε δευτερόλεπτα. Ακόμα και ο προγραμματισμός σε java με τα επαγγελματικά tools (eclipse κλπ) είναι καλύτερος στο mac. Για να μην πιάσω την καθημερινή χρήση, συγχρονισμό με το κινητό μου και τα άλλα mac χωρίς να κάνω τίποτα, την ταχύτητα κλπ κλπ κλπ

Πιστεύω ότι οι λόγοι που έχετε πρόβλημα με το Χ είναι καθαρά θέματα Ελληνικών και μη σωστής υποστήριξης unicode από κάποιες εφαρμογές (λέγε με Quark). Επίσης πιστεύω ότι όπως είπες και στο άλλο thread, έχεις πάθος εναντίων των mac οπότε έχει όντως νόημα αυτή η συζήτηση;

Μιλάει για λάπτοπ αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα του να κάνεις drag n drop:confused: .

>>>Κάνε ένα τέστ..άνοιξε ένα iBook, επέλεξε κάποια αρχεία, και προσπαθησε να τα κάνεις Drag 'n' Drop σε μια άλλη θέση...άν τα καταφέρεις είσαι ήρωας!!! Προσπαθούσα 30 λεπτά!<<<

Και όμως!!!

Κατάφερα να κάνω Drag 'n' Drop σε λιγότερο από 3sec :!:

Ίσως φταίει βέβαια το ότι κάνω MSc σε Computing Science... Ένας απλός χρήστης δεν νομίζω να το καταφέρει ποτέ :lol: :lol: :lol:

Ίσως να προσπάθησε να κάνει drag and drop σε Mac Plus αλλιώς δεν εξηγήται...Και για πες μας ankouts τι προγράμματα χρησιμοποιείς στον Mac σου μια και λες οτι είσαι σχετικός από Mac.(εμένα μου φέρνεις πιο σχετικός σε Windows μηχανηματα).Τώρα όσον αφορά την σταθερότητα του Mac μου φαινεται οτι ζεις σε άλλο κόσμο.Μα όλοι το παραδέχονται ακόμα και oι hardcore PCαδες πως ο Mac είναι σταθερότερος και χωρίς τον φόβο να κολλήσεις virus.Γι'αυτό άλλωστε προτιμάται από τους creative users ανά τον κόσμο.Και αυτοί αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη!

ΠΑΙΔΙΑ!!

κουλάρετε λίγο :D

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ,

οτι ποτέ μη σκέφτεσαι:

- κάνει το osx αυτό που κάνουν τα windows?

- στα windows υπάρχει αυτό, στο osx που είναι?

- το osx είναι αργό σε σχέση με τα widnows (ναι γιατί όταν θα έχεις ανοιχτά 29 apps στο osx θα τρέχουν με την ίδια ταχύτητα που θα έτρεχε και το ένα app, λίγο πιο αργά απο οσο θα έτρεχε το ίδιο app στα windows)

Αν θέλεις να ασχοληθείς με το osx, δεν σκέφτεσαι τα windowsXP.

Μαθαίνεις ξανά απο την αρχή.

:)

aytos o xazofanatismos , kai i e8elotiflia , twn windowsadwn , mas exei swsei tosa xronia paidia (milaw ki egw les kai eimai xronia MACuser :p ) apla ayti i elite twn xristwn kai mixanimatwn , pou se merikous fantazei apomakro kai dyskolo kai dysxristo , exei kanei ton kosmo twn MAC, na einai ligotero agapitos stous allous, episeis pote den 8a deis enan me MAC, na oriete yper twn MAC peran tou epipedou (apla) enimerosis pros ton ka8e asxeto pou nomizei xilia 2 gia ta MAC. kai ayto giati apla den ton endiaferei ti kanoun oi alloi , kai epidh aytos einai bolemenos den poly anxonete, enw o ka8e filowindowsakias, nio8ei tin anagi kai gia diki tou psixiki ikanopiisi , na meionei to ka8e ti mprosta stin eykoloepilekti platforma twn windows, giati mesa tou , kserei oti 8a i8ele kati kalytero , apla kserontas oti 8a eprepe na 8isiasei to bolema tis megalis platformas protima na min to kounisei apo ekei , kai anti , na brei to kalytero , prospa8ei na kanei kai tous allous , na einai ston diko tou kiklo , kai na eksimnoun tin platforma tou! sas grafw twra apo PC me WINDOWS, douleyw se windows giati paizw polla games, alla exw ena POWERBOOK edw kai 7-8 mines , kai pragmatika eniosa oti eixa mixanima apo to mellon!

sto mellon loipon , ki egw 8a xtipisw ena megalo MAC, kai ena XBOX i PS3 gia ta games ;)

einai pisteyw o kalyteros sindiasmos! (paizei kai to World of Warcraft kai sto MAC opote eimaste komple! ;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει mac και windows για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι βρήκα τόσο τραγικά διαφορετική την κατάσταση όσο την περιγράφετε. Πιστεύω ότι είναι απλά θέμα συνήθειας και τίποτα άλλο.

Πέστα ρε mcde...έχω βαρεθεί να διαβάζω απόψεις χρηστών mac που να γράφουν ότι το OS X είναι τόσο εύκολο στην χρήση που πλέον κάνει τα πάντα με τηλεπάθεια, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις το πληκτρολόγιο...[/joking]

Έχοντας χρησιμοποιήσει ibook 12άρι αρκετές φορές (το έχει φίλος μου από την σχολή), δεν διαφωνώ ότι το OSX στην τωρινή του μορφή είναι όντως αρκετά μπροστά από τα Windows σε θέματα κάποιων λειτουργειών (πχ Global Search, το dashboard (αν λέγεται έτσι, δεν θυμάμαι 100%, αναφέρομαι στην μπάρα με τα εικονίδια στην κάτω πλευρά της οθόνης) κλπ κλπ). Αλλά κάποια άλλα πράγματα μου φάνηκαν τραβηγμένα. Πέραν από το γεγονός ότι με ξένησε η έλλειψη υποστήριξης για NTFS (κατανοητό μεν, ενοχλητικό δε), μου φάνηκαν κομματάκι δύσκολες κάποιες λειτουργίες όπως αυτή του format ενός σκληρού...(μετά από μία 5λεπτη έρευνα στο HELP βγάλαμε άκρη βέβαια).

Πάντως η σύγκριση Xp με OSX απλά δεν είναι δίκαιη, καθώς τα μεν βγήκαν το 2000 και το δε κυκλοφόρησε νομίζω 2002 (ας με διορθώσει κάποιος).

Και όσον αφορά το θέμα της απόδοσης, το ibook 12" (το "low end" μοντέλο) στο stock configuration (256 ram) δεν μου φάνηκε πιο γρήγορο από ένα αντίστοιχο laptop που τρέχει ΧΡ...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

exontas xrhsimopoihsei oti leigourgiko yparxei (sobaro ennow, ektos BeOS :p), dld OLA ta *bsd, solaris, aix(gia merikes wres), 5-6 dianomes linux, windows apo 1.1 mexri vista, kai diafora alla, exoume kai leme:

*bsd > linux > mac os x > mac os > windblows :)

ka8ara ypokeimenikh gnwmh, alla exw arketous na me yposthri3oun (elpizw :p)..

etsi gia na mhn afhnoume kai thn enhmerwsh pisw, oi serious mac users ypo8etw 8a exoun ypopsh tous thn metabash apo ppc cpu's se intel.. diabaste parakatw : :)

http://img507.imageshack.us/img507/1905/img53898rv.png

http://img507.imageshack.us/img507/1523/img54117ah.png

After having my iMac Core Duo for a day I thought I₼d share some of my experiences. I am not going to go through Quicktime/iTunes/whatever speed tests - that has been done to death already. This is written for the casual Mac user who wants to surf the web, play a few games, and mess around.

First boot was fast - and that₼s a major understatement. Booting surprises me every time - I hear the booooong noise, look away for a second and when I look back it₼s sitting at the Desktop waiting for me. It₼s that fast, and on a 1.83GHz model.

In normal usage this machine screams - everything is quick and snappy™. As has been said elsewhere, Safari renders pages incredibly fast. I haven₼t run into major problems with Rosetta yet because over the past year I₼ve gradually weaned myself from PowerPC-only applications - Photoshop and Transmit are two that I use.

Gaming

As the iMac has an impressive graphics card (for a Mac) I decided to try out my favourite games to see how they fared. Quake 3 - the old favourite - runs flawlessly on the iMac, and never drops below the 100fps frame cap (it actually is over 400fps if you remove the cap). Unreal Tournament 2004 runs unbelievably well too, with a normal range being 80-100fps and reaching well over 200fps in some maps. I happened to have the original Unreal Tournament so I tried it in Rosetta - runs smooth as silk - constant 60fps at max res and graphics. Doom 3 also was playable under Rosetta, just about (45+fps, drops to twenties with action).

WINE

One of the first things I tried when I set up the iMac was to install the latest Darwine and try running Windows applications. The results stunned me.

Some games like the windows version of Quake 2 could already run using the software renderer (as OpenGL support was not compiled in). I then tried several of my CDs to see if and how things installed and ran.

Discs that come with computer magazines mostly run fine, little apps that one might download from the net should work. Some big apps like Photoshop 6 install and run perfectly (although 7 or higher does not at the moment).

It is quite exhilarating and terrifying that you can now run Mac software, PowerPC Mac software, and Windows software all on the same machine. The only things missing are Classic apps...

End notes

The one major thing I noticed as I was furiously testing all this is that the iMac is completely silent. In fact, I have to turn off everything in the room, including my PowerBook, to even attempt to hear it. This is a huge difference from the G5 iMacs and PowerMacs, and a very welcome one.

In all, this iMac is the most incredible machine I₼ve ever used: stunning simplicity and beauty married with the elegance and ease of use of Mac OS, with great gaming performance for a Mac and the ability to run Windows applications. Truly, unless you live in Photoshop 24/7 or Apple₼s pro apps (soon to be Intel native), you should seriously consider one of these machines.

http://img507.imageshack.us/img507/8397/quake21ys4kh.png

Greetings fly out to Grabberslasher for all the info that is posted right above, which was actually copied from his blog after gaining his permission. More info can be found on his personal web page and on his blog, which can be foung at http://grabberslasher.no-ip.com.

posted at myphone.gr by
StreamKid

New Mac mini

Based on Intel

Intel Core Solo, Intel Core Duo versions

2.5x - 3.2x faster

Same exact form factor

Front Row software

IR sensor on right of disc slot

Six button Apple remote

-- New Features --

Shared Music - Bonjour technology, allows devices to find themselves automatically over a network, access music library wirelessly.

Shared Photos and Video - Same idea only for photos and videos. Can stream iTunes TV shows.

"Front row with Bonjour" is the software's name.

Media from any other mac or windows computer running iTunes will be piped over to the Mac mini hooked up to your television set.

Mac mini comes with iLife '06.

Standard features: Tiger + iLife '06, Apple Remote + Front Row, Airport Extreme + Bluetooth, DVI Video Out, four USB 2.0 interfaces, FireWire 400, GigaBit Ethernet and Dolby Digital 5.1 and analog audio in and out

1.5ghz Core Solo 667 mhz fsb, 512mb memory, integrated graphics 60GB drive, combo drive - $599

Second model with Core Duo - 1.67, 80GB drive + SuperDrive - $799

Both available today.

iPod Hi-Fi

Home stereo. Reinvented.

Looks like a center channel speaker with iPod dock on top.

Comes with inserts for every iPod. Two buttons - volume control.

Pull black grille off of white box to reveal three speaker drivers.

Integrated power supply - no brick.

Power it off of six D-size batteries if you want. "Several hours outside."

Two 80mm mid-range drivers in sealed acoustic suspension.

In center is 130mm dual voice coil woofer, ported bass reflex design.

Great bass, doesn't distort when cranked up.

Universal Dock connector and integrated handles.

It's a sealed resin enclosure, and doesn't vibrate.

IPod integration: there's a software update for iPods that puts a speaker menu item in the main menu.

Tone control, backlight always on or off, large album art on or off.

Screen can go black and just show album art.

Controlled with the Apple Remote.

Price: $349 - Goes on sale today.

παιδια τον θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελω!!!!!! το Macbook pro!!!! ποτε θα ερθει ελλαδα???????? αν τον αγορασω, θα ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ μου Apple!!!!!!!!

πάρτο πιο χαλαρά :)

Η καλύτερη περίοδος για αγορά macbook είναι τα Χριστούγεννα/νέο έτος που έρχονται (2006) και μετά.

Με τόσα bugs που έχουν ακόμα οι core duo και γενικότερα τα universal binary λογισμικά, θα σου είναι περισσότερο μπελάς ... παρά ευχαρίστηση.

@bezbozny μπες στο iChat, αφού βρεις αρκετά ονόματα iChatάκηδων απο εδώ (θέλει login)

Τα νέα mini τί κάρτα γραφικών έχουν;
Από εδώ:http://www.apple.com/macmini/whatsinside.html
Intel GMA950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory1
Κάνα νέο για Intel iBook είχαμε;
Απ' οτι φαίνεται όχι :cry: :cry: :cry:

Θα περιμένω μέχρι τον Απρίλιο και μετά θα πάρω το Macbook Pro

ante na doume pote 8a r8oun kai dw na ta paroume! :) (gia to neo mini milaw) :)
Σε κανα μήνα το βλέπω...

BTW τώρα που το πρόσεξα η κάρτα γραφικών του mac mini δεν είναι χειρότερη από την raedon που είχε προηγουμένως?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...