Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και που τα βρίσκουμε; Σε κανα ΠΛΑΙΣΙΟ;

Εγώ τα είχα παραγγείλει από το ίδιο το site.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, με ένα υγρό πανάκι δεν μπορείτε να τα καθαρίσετε? Πεταμένα λεφτά και κάνετε και κακό στο περιβάλλον!!!!!!!!!!!:(

ΚΙΤ καθαρισμού υπολογιστή (murex AE)

• Vetex, υγρό (όχι λούτσα) στραγγισμένο, καθαρίζεις πλαστικά μέρη και την οθόνη. Για να μην αφήσει στάμπες περνάς την οθόνη με χαρτί κουζίνας αμέσως
  • Άμα έχει κανά λεκέ που δεν βγαίνει (γάργιασμα, :lol: ) με scotch brite από την πράσινη πλευρά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ απαλά
  • Swiffer σκουπάκι για να φεύγει η σκόνη. Αυτό το κίτρινο με το στατικό ηλεκτρισμό είναι τέλειο για τέτοιες δουλειές
  • Ηλεκτρική σκούπα για καθαρισμό του κουτιού (PC μπλιαχ).
  • Αντί νερού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καθαρό οινόπνευμα. Αν δε είστε μπελαλήδες, ισοπροπυλική αλκοόλη (αυτό έχουν τα καθαριστικά) χύμα από Μπακάκο ή άλλο μαγαζί με χημικά.
  • (edit) Με dremmel αν έχετε βέβαια του περνάτε ένα καθάρισμα και γυάλισμα.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

παιδιά αν γνωρίζετε που είναι το σύμβολο του ευρώ;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

παιδιά αν γνωρίζετε που είναι το σύμβολο του ευρώ;

Option-Shift-2 αν έχεις US keyboard

ή

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61586

ναι , ευχαριστώ έγινε Option-Shift-2.. :)

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

αλλιώς γράφει alt..

Ποιό είναι το option βρε παιδιά;

Κανονικά εσύ, με αυτή την ερώτηση, θα έπρεπε να τιμωρηθείς με υποχρεωτική χρήση Windows για ένα μήνα :)

Καλά, με ένα υγρό πανάκι δεν μπορείτε να τα καθαρίσετε? Πεταμένα λεφτά και κάνετε και κακό στο περιβάλλον!!!!!!!!!!!:(

ΚΙΤ καθαρισμού υπολογιστή (murex AE)

• Vetex, υγρό (όχι λούτσα) στραγγισμένο, καθαρίζεις πλαστικά μέρη και την οθόνη. Για να μην αφήσει στάμπες περνάς την οθόνη με χαρτί κουζίνας αμέσως
  • Άμα έχει κανά λεκέ που δεν βγαίνει (γάργιασμα, :lol: ) με scotch brite από την πράσινη πλευρά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ απαλά
  • Swiffer σκουπάκι για να φεύγει η σκόνη. Αυτό το κίτρινο με το στατικό ηλεκτρισμό είναι τέλειο για τέτοιες δουλειές
  • Ηλεκτρική σκούπα για καθαρισμό του κουτιού (PC μπλιαχ).
  • Αντί νερού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καθαρό οινόπνευμα. Αν δε είστε μπελαλήδες, ισοπροπυλική αλκοόλη (αυτό έχουν τα καθαριστικά) χύμα από Μπακάκο ή άλλο μαγαζί με χημικά.
  • (edit) Με dremmel αν έχετε βέβαια του περνάτε ένα καθάρισμα και γυάλισμα.

Αυτος ειναι μαστορας! Σε παραδεχομαι! Πρωτη μουρη ο μουρεξ! :p

Και ειχε και καλο βαθμο στη χημεια!

Τι πετατε τα λεφτα σας απλοχερα;

Προσοχη μονο μη βαλετε αζαξ πανω στη οθονη γιατι... :X

Κανονικά εσύ, με αυτή την ερώτηση, θα έπρεπε να τιμωρηθείς με υποχρεωτική χρήση Windows για ένα μήνα :)

Πολλά δεν ξέρω. Πρέπει να φτιαξετε εναν πίνακα με tips. Άντε γνώστες. Περιμένω.

Όσο για την ερώτησή μου, το πλήκτρο δείχνει βελάκι. Να μυρίσω τα νύχια μου για το options;:rolleyes:

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

To πληκτρολόγιο ενός Mac είχε πάντα δύο διαφορετικά πλήκτρα: Command και Option

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Keyboard

λοιπον εβαλα windows στον mac μου,δεν καταλαβαινω ομως κατι,ολα καλα,πως θα εγκαταστησω ομως τωρα τα στοιχεια των συσκευων στα windows?

δεν παιζει τιποτα περα απο το cd.τι κανω τωρα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ότι κάνεις και στα υπόλοιπα PC. Ψάχνεις για drivers...

παιδιά κανω sync τα bookmarks στο ipod touch..

και δεν μου βάζει τα καινούργια, αλλά κάτι παλαιότερα..

K'

πώς μπορώ να βρω ένα αρχείο που πήγα στον κάδο από που ήρθε;

unistall και ξανά install safari, μόνη οδός.. προσοχή όμως..

Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο adium που μου έβγαλε και μου έχασε κάποιες επαφές msn που υπήρχαν όμως και στο gmail...

Είναι κάποια ρύθμιση για να τις κρατάει όλες και όχι τη μία από τις δύο?

Βρέθηκε!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

λοιπον εβαλα windows στον mac μου,δεν καταλαβαινω ομως κατι,ολα καλα,πως θα εγκαταστησω ομως τωρα τα στοιχεια των συσκευων στα windows?

δεν παιζει τιποτα περα απο το cd.τι κανω τωρα?

gia dokhmase na valeis to dvd toy leopard na toys peraseis an ta evales ta xp me bootcamp.

Πρόβλημα με τον Safari 3.1.2: Όταν ανοίγω σχετικά βαριά σελίδα και δεν έχει προλάβει να την rendarei (ιδιαίτερα αν η σύνδεση είναι αργή), αν δοκιμάσω να κάνω scroll, ο browser κρασάρει τελείως.

Έτσι ξαφνικά το παρουσίασε, πριν δεν είχα πρόβλημα. Καμιά ιδέα;

Εγώ έχω μία, να μην ανοίγεις βαριές σελίδες, ιδίως με αργή σύνδεση :)

(Μήπως του έχεις βάλει κάποιο plugin; Εμένα μου έκανε κάτι τέτοια με ένα που του είχα βάλει μόλις είχε πρωτοβγεί το leopard για να παίζουν τα παλαιότερα plugins.)

το παθαίνω και γω,

όταν ανοίγω πολλές σελίδες μαζί με βαριά java/javascript..

Εγώ έχω μία, να μην ανοίγεις βαριές σελίδες, ιδίως με αργή σύνδεση :)

(Μήπως του έχεις βάλει κάποιο plugin; Εμένα μου έκανε κάτι τέτοια με ένα που του είχα βάλει μόλις είχε πρωτοβγεί το leopard για να παίζουν τα παλαιότερα plugins.)

Αυτό δεν είναι λύση όπως καταλαβαίνεις :p

Μόνο Inquisitor έχω από plugins.

το παθαίνω και γω,

όταν ανοίγω πολλές σελίδες μαζί με βαριά java/javascript..

Το πάθαινες και με τον 4 preview;

βάλε τον firefox 3 πηγαίνει σφαίρα και δεν κολλάει

Το σκέφτομαι, αλλά μ' αρέσει ο Safari ρε γμτ :happy:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...