Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως θα ήθελα να είμουν έκει...

Που θα πάει ίσως γίνει κάποτες....

Λέτε να βγάλουν το MacBook σε αλουμινιο οπως είταν το 12' ibook..?

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτη σειρά με το stereo (+me) και να με πιάσουν τα ζουμιά μόλις ακούσω το "one more thing..."
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

ελπιζω να μαι και εγω..

τωρα ενα πολυ καλο νεο..

το NetNewsWire ειναι πλεον freeware..

βγηκε και εκδοση 3.1.1

η εξελιξη θα συνεχιστει..

θα το βρειτε στο macupdate

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν και οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το filesystem που θα υποστηρίζει το Leopard θα ήταν το zfs διαψεύστηκαν, χθες, κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δοκιμάσετε. Download από εδώ.

:)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

ελπιζω να μαι και εγω..

τωρα ενα πολυ καλο νεο..

το NetNewsWire ειναι πλεον freeware..

βγηκε και εκδοση 3.1.1

η εξελιξη θα συνεχιστει..

θα το βρειτε στο macupdate

O τσάμπα ζει λοιπόν....:lol::lol:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

υπαρχει καποιος τροπος να γινει το yahoo η μηχανη αναζητησης στον safari, παντα για μακ..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν και οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το filesystem που θα υποστηρίζει το Leopard θα ήταν το zfs διαψεύστηκαν, χθες, κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δοκιμάσετε. Download από εδώ.

:)

τι είναι αυτό?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

τι είναι αυτό?

ZFS

Επιγραμματικά ένα καινούριο filesystem που δημιούργησε η Sun. Διαχειρίζεται τους δίσκους που βάζεις συνολικά ως έναν, δηλαδή κάθε φορά που προσθέτεις δίσκο στο σύστημα, απλά αυξάνει τον ελεύθερο χώρο που σου εμφανίζει. Ούτε partition, ούτε τίποτα.

ZFS

Επιγραμματικά ένα καινούριο filesystem που δημιούργησε η Sun. Διαχειρίζεται τους δίσκους που βάζεις συνολικά ως έναν, δηλαδή κάθε φορά που προσθέτεις δίσκο στο σύστημα, απλά αυξάνει τον ελεύθερο χώρο που σου εμφανίζει. Ούτε partition, ούτε τίποτα.

Χρήσιμο ακούγεται!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

υπαρχει καποιος τροπος να γινει το yahoo η μηχανη αναζητησης στον safari, παντα για μακ..

Βρήκα αυτό το plugin αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλει να το κάνει install δεν ασχολήθηκα παραπάνω ίσως θέλει κάτι άλλο γιατί σου δίνει και έναν φάκελο μαζί δες το έσυ...

http://code.google.com/p/safari-yahoo-search/downloads/list

Και μόλις έσκασε η πρώτη ανακοίνωση: Time Capsule! :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τα σχόλιά μου για το Air.

Πανέμορφο εξωτερικά, φοβερό πάχος. Καλό connectivity.

Στα μειονεκτηματα τώρα. Μη-αφαιρέσιμη μπαταρία!!!! Μη αναβαθμίσιμη μνήμη. Μη-αναβαθμίσιμος (εύκολα τουλάχιστον) σκληρός δίσκος. Το thinness δηλαδή το πληρώνουμε ιδιαίτερα ακριβά....

Επίσης προσωπικά θα ήθελα να είναι μικρότερη η διαγώνιος. Στις 13 ίντσες, όσο λεπτό και ελαφρύ να είναι, ΔΕΝ είναι ultraportable....

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Καλά είναι υπέροχο!

Και μόλις χτες μου έδειχνε ένας φίλος ένα toshiba που είναι πούπουλο!!

Τώρα όμως...χιχιχι:):rolleyes:

Μα είναι δυνατόν να ξαφνικά να μην έχει dvd drive και πρέπει να έχεις και ένα 2ο μαζί σου για να συνδέεται με Wifi....:X:lol:

Στο δίνει ξεχωριστά και όπου πας να το κουβαλάς και αυτό μαζί ts ts ts.. Δεν είταν και το πιο έξυπνο...

Aπό σχέδιο δεν τρελλάθηκα άσε που έκαναν και μάυρα τα κουμπιά και φέρνει σε pc ... Και αυτό το πλαίσιο της οθώνης πιο πλατί δεν γινόταν??

Δεν ξέρω πρώτη φορά που δεν μου αρέσει τίποτα σε laptop της apple...

Πάει και η FireWire πάπαλα...

Και μια usb...

Οκ το έκαναν να περνάει απο χαραμάδα και??

Αυτη η σχεδίαση πεινούσε και έφαγε πολλά...

Μονο το taskpad κάτι πήγε να μου πει αλλά και αυτό δεν μου έκανε εντύπωση έχουν την πατέντα από το iphone...

Και βέβαια μια τιμή άντε γεια... 1,799.00(1.6) - 3,098.00(1.8) (((Δολάρια))) Δεν πάμε καλά....

Built-in mono speaker....:confused:

Aλήθεια σε τι κοινό απευθύνεται..??

Γούστα είναι αυτά.....

το πληκτρολογιολο ειναι φωτιζωμενο;;

@stereo ευχαριστω για το inquisitorx..

αλλα πως θα βαλω shortcut??

(ουτε η σελιδα, ουτε η εφαρμογη εχει βοηθεια..)

Μα είναι δυνατόν να ξαφνικά να μην έχει dvd drive και πρέπει να έχεις και ένα 2ο μαζί σου για να συνδέεται με Wifi....:X:lol:

Στο δίνει ξεχωριστά και όπου πας να το κουβαλάς και αυτό μαζί ts ts ts.. Δεν είταν και το πιο έξυπνο...

Aπό σχέδιο δεν τρελλάθηκα άσε που έκαναν και μάυρα τα κουμπιά και φέρνει σε pc ... Και αυτό το πλαίσιο της οθώνης πιο πλατί δεν γινόταν??

Δεν ξέρω πρώτη φορά που δεν μου αρέσει τίποτα σε laptop της apple...

Πάει και η FireWire πάπαλα...

Και μια usb...

Οκ το έκαναν να περνάει απο χαραμάδα και??

Αυτη η σχεδίαση πεινούσε και έφαγε πολλά...

Μονο το taskpad κάτι πήγε να μου πει αλλά και αυτό δεν μου έκανε εντύπωση έχουν την πατέντα από το iphone...

Και βέβαια μια τιμή άντε γεια... 1,799.00(1.6) - 3,098.00(1.8) (((Δολάρια))) Δεν πάμε καλά....

Built-in mono speaker....:confused:

Aλήθεια σε τι κοινό απευθύνεται..??

Γούστα είναι αυτά.....

Εντάξει αυτό με το cd είναι όντως απαράδεκτο...από την άλλη εκεί στην Αμερική μπορεί να μη χρησιμοποιούν πια τόσο το cd, αν και δε νομίζω, όπως το μόντεμ ας πούμε.

Επίσης προτείνεται για αυτούς που είναι όλη μέρα στο δρόμο με έναν υπολογιστή και θέλουν κάτι πιο ελαφρύ...

Η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά ακριβώς επειδή μόλις βγήκε.

Εγώ τον Μάρτη πήρα το macbook μου και τώρα με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο!

έτσι είναι οι τεχνολογίες...

Ας του δώσουμε λίγο χρόνο...

Μονο εγω απογοτευτηκα απο το keynote?

Περιμενα τουλαχιστον την 10.5.2...και το update για το touch να ειναι δωρεαν.

Eνταξει καλο το Air αλλα δεν ειναι για μενα..

Φορητο για μενα ειναι και το MacBook Pro...ελπιζω τα multitouch gestures να ΄ρθουνε και στο ΜΒΡ με την ελευση της 10.5.2 και τυχον update για το MBP.

Τα movie rentals ειναι καλα και καλοδεχουμενα αλλα ακομη δεν εχουν ερθει ευρωπη και χωρις apple tv για να τα βλεπεις σε τηλεοραση δεν λενε και πολλα.

Nexus 4 & iPad mini

Η έλλειψη optical δεν είναι απαράδεκτη. Για την - περιορισμένη -κατηγορία στην οποία απευθύνεται είναι εντάξει, όπως και γενικότερα τα υπόλοιπα specs. Απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου είναι η έλλειψη αποσπώμενης μπαταρίας, που αν στο iPhone ήταν μια φορά σημαντική, εδώ είναι 10.

Θα μπορούσαν επίσης να στριμώξουν και μια USB παραπάνω. Δεν είναι και πολύ πρακτικό να χρειάζεται να κουβαλάς και hub μαζί.

Η τιμή μου φαίνεται νορμάλ προς τσιμπημένη. Δεν το λες και φτηνό βέβαια, αλλά δεν κοστίζει και καμιά περιουσία.

Για το Air.

Είναι παραπάνω από σαφές ότι δεν προορίζεται για να είναι το κυρίως μηχάνημα κάποιου αλλά το δευτερεύον. Αν το σκεφτώ έτσι και κοιτάξω τι χρησιμοποιώ από το iBook μου (το οποίο όντως το έχω για δευτερεύον) βλέπω ότι τελικά το μόνο που θα μου έλειπε out of the box θα ήταν το ethernet δηλαδή θα ήθελα τον adaptor. Καθώς και το θέμα της μπταρίας, κυρίως γιατί έτσι αναγκάζεσαι να την αγοράσεις από την Apple. Βέβαια δε νομίζω να έδινα τόσα χρήματα για ένα μηχάνημα που θα το χρησιμοποιούσα ως δευτερεύον.

Το ότι δεν έχει optical drive δε με νοιάζει καθόλου, και προβλέπω μια επανάληψη των συζητήσεων "αααα δεν έχει floppy/modem/κλπ".

Τέλος νομίζω ότι η σύγκριση δεν γίνεται με το MBP που είναι και αρκετά κοντά στην τιμή, γιατί είτε επιλέγεις την εξαιρετική φορητότητα είτε τα specs, αλλά με το MacBook.

@stereo ευχαριστω για το inquisitorx..

αλλα πως θα βαλω shortcut??

(ουτε η σελιδα, ουτε η εφαρμογη εχει βοηθεια..)

Τι σημαίνει shortcut; To Inquisitor αντικαθιστά το search που έχει ο Safari πάνω δεξιά, δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή. Τρέχεις αυτό που κατέβασες, κάνεις restart τον Safari και είσαι έτοιμος. Οι ρυθμίσεις του είναι και αυτές στο μενού Safari/Preferences.

Το πιο απογοητευτικό για μένα ήταν τα 20$ για το update του iTouch.

Ακατανόητη κίνηση και ιδιαίτερα "κουφή" αν σκεφτεί κανείς πως μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης του Touch να βρεις τις εφαρμογές αυτές δωρεάν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Αν και νομίζω ότι η τιμή είναι υψηλή, δεν μπορούν να μην χρεώσουν τίποτα γιατί υπάρχει ένας νόμος που τους το απαγορεύει. Είναι υποχρεωμένοι να χρεώσουν κάτι όταν προσφέρουν νέες -και σημαντικές- λειτουργικότητες σε μια συσκευή η οποία πριν δεν τις είχε. Τώρα γιατί το χρεώνουν τόσο, τι να πω!

εβαλα ως επιλογη το yahoo!..

αλλα βαζω πανω να κανει search και βγαζει το google..

θα το ξαναδω.. ευχαριστω παντως..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...