evris2013 Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 8 ώρες πριν, athanaso77 said: Αν δεν γίνει hard reset, δεν πρόκειται να διορθωθεί το πρόβλημα, εκτός και αν είναι hardware θέμα. Όπως και να 'χει, δεν μπορεί να μείνει έτσι. Το backup δεν είναι απαραίτητο από τη στιγμή που μπορεί να έχει επαφές και φωτογραφίες στο google account και να ανεβάσει σε κάποιο cloud όπως το google drive ή το one drive ότι αρχεία χρειάζεται. Τώρα που τη ρώτησα μου λέει ότι βελτιώθηκε κι άλλο η κατάσταση. Το κάνει πολύ πιο σπάνια. Δεν ξέρω αν της ήρθε καμία ενημέρωση και έστρωσε. Θα το δω κι αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση της συσκευής; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 On 28/1/2022 at 9:34 ΜΜ, evris2013 said: Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση της συσκευής; https://en.gizchina.it/2022/02/redmi-9a-miui-12-5-enhanced/ Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Καλησπερα στην παρεα. Πηρα στην κορη μου το 9α και μπηκα απο τον δικο μου λογαριασμο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να εμφανιζονται οι επαφες μου. Μολις παω να τις σβησω μου λεει οτι θα σβηστουν απο παντου. Πως μπορω να τις σβησω μονο στην συγκεκριμενη συσκευη? Ευχαριστω Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Καλησπερα στην παρεα. Πηρα στην κορη μου το 9α και μπηκα απο τον δικο μου λογαριασμο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να εμφανιζονται οι επαφες μου. Μολις παω να τις σβησω μου λεει οτι θα σβηστουν απο παντου. Πως μπορω να τις σβησω μονο στην συγκεκριμενη συσκευη? ΕυχαριστωΕννοείται ότι πρέπει να έχει δικό της λογαριασμό, θα σου σβήσει κάτι χωρίς να το θέλει και θα τρέχεις, και μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό για παιδιά που δεν θα έχει πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο στο play store. https://support.google.com/families/answer/7103338?hl=el#zippy=%2C%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-androidΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 2 minutes ago, chios said: Εννοείται ότι πρέπει να έχει δικό της λογαριασμό, θα σου σβήσει κάτι χωρίς να το θέλει και θα τρέχεις, και μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό για παιδιά που δεν θα έχει πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο στο play store. https://support.google.com/families/answer/7103338?hl=el#zippy=%2C%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-android Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok, σ'ευχαριστω. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 On 20/2/2022 at 1:02 ΜΜ, yannismar said: https://en.gizchina.it/2022/02/redmi-9a-miui-12-5-enhanced/ Kαή εβδομάδα! Έχει πάρει κανείς την enhanced; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Πάντως μιας φίλης μου που το πήρε πέρσι το καλοκαίρι από Κωτσόβολο, μόνο εκείνη την ημέρα αναβαθμίστηκε στην 12.0.20 και μέχρι σήμερα είναι σε αυτήν την έκδοση και κολλάει πολύ! Είναι EU και είναι η έκδοση 32/2gb ram. Α ναι και έμεινε στο Android 10. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 On 23/8/2022 at 1:39 ΜΜ, evris2013 said: Πάντως μιας φίλης μου που το πήρε πέρσι το καλοκαίρι από Κωτσόβολο, μόνο εκείνη την ημέρα αναβαθμίστηκε στην 12.0.20 και μέχρι σήμερα είναι σε αυτήν την έκδοση και κολλάει πολύ! Είναι EU και είναι η έκδοση 32/2gb ram. Α ναι και έμεινε στο Android 10. Στην ίδια έκδοση είμαι και εγώ και επιβεβαιώνω πως έχει αρκετά κολλήματα πλέον. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 41 minutes ago, yannismar said: Στην ίδια έκδοση είμαι και εγώ και επιβεβαιώνω πως έχει αρκετά κολλήματα πλέον. Φαίνεται με τις low end συσκευές δεν ασχολούνται καθόλου. ☹️ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Εδώ τα ακριβά μοντέλα και έχουν θέματα και αυτό δεν θα έχει, άσε που τα 2gb ram πλέον δεν φτάνουν για τίποτα, ένα απλό τηλέφωνο είναι για τα βασικά αν το φορτώσει εφαρμογές είναι δεδομένο ότι θα κολλάει. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Φαίνεται με τις low end συσκευές δεν ασχολούνται καθόλου. Δεν συμφωνώ, έχω το 7 και το 7A τους έχω πιεί το αίμα και είναι σκυλιά μαύρα...Δεν καταλαβαίνουν τίποταSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 7 ώρες πριν, HEO said: Δεν συμφωνώ, έχω το 7 και το 7A τους έχω πιεί το αίμα και είναι σκυλιά μαύρα... Δεν καταλαβαίνουν τίποτα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk ...με 2gb ram έχεις πιει το αίμα τους; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 ...με 2gb ram έχεις πιει το αίμα τους; Βεβαίως για σου φαίνεται περίεργο;Έχω επίσης ένα κινητό με 2 /ΜΒ μνήμη ( Α5 samsung 2015) είναι η μέρα με τη. νύχτα σε σχέση με το 7ASent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 1 hour ago, HEO said: Βεβαίως για σου φαίνεται περίεργο; Έχω επίσης ένα κινητό με 2 /ΜΒ μνήμη ( Α5 samsung 2015) είναι η μέρα με τη. νύχτα σε σχέση με το 7A Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δεν ξέρω. Πάντως το 9Α με 32/2gb ram κολλάει άσχημα! Μόλις μία αναβάθμιση πήρε από την αγορά του πέρσι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Ακόμη τίποτε σε update enhanced. Δυστυχώς. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 On 10/12/2022 at 12:09 ΜΜ, yannismar said: Ακόμη τίποτε σε update enhanced. Δυστυχώς. Μάλλον έτσι θα μείνει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Κάτι κάνει η συσκευή αν αφαιρέσεις διάφορα με κάτι debloaters που βρίσκεις online. Από άποψη ταχύτητας και μετά το debloat δεν έχω παράπονο. Παραμένει αργό φυσικά αλλά τί να περιμένεις από συσκευή των ενενήντα ευρώ. Απλά πλέον το κουμπί ενεργοποίησης της οθόνης κολλάει και δεν αποκρίνεται κάποιες φορές, πάλι καλά που δίνει τη δυνατότητα το λειτουργικό για ενεργοποίηση της οθόνης με διπλό πάτημα. Το μόνο μου «παράπονο» είναι ότι ακόμα δεν μας έδωσαν android 11 και miui 12.5 ή και 13 όταν την ίδια στιγμή οι ίδιες συσκευές στην Κίνα και την Ινδία το έχουν πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Φέτος το καλοκαίρι κλείνει διετία η συσκευή. Δεν νομίζω να την δώσουν έστω και κάποια ελάχιστη αναβάθμιση. Ούτε security update δεν πήρε! ☹️ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Γιατί διετία, τριετία. Εγώ Σεπτέμβριο του 2020 την πήρα. Αυτό θα πει φτηνό android, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 On 12/1/2023 at 4:47 ΜΜ, n1451 said: Γιατί διετία, τριετία. Εγώ Σεπτέμβριο του 2020 την πήρα. Αυτό θα πει φτηνό android, δυστυχώς. Ναι σωστά, απλά εμείς το πήραμε το καλοκαίρι του 2021. Εκεί μπερδεύτηκα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Έλαβε η συσκευή την ενημέρωση λογισμικού 12.0.21 που είναι το security update για τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς τίποτα ακόμα για miui 12.5 κι android 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Tα ίδια και εγώ. 12.0.21 Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Mπήκε πλέον και στη EOS list του ιουλίου. Τέρμα το redmi 9a 12.5 enhanced δεν ήρθε ποτέ. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Όντως κι είναι κρίμα, αν και η συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί σχετικά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts