Jump to content

Εφαρμογη παρακολουθησης


giannis33
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδια,

Έχω προσλαβει ενα ατομο για επιτηρηση μιας περιοχης και θελω να του εγκαταστησω στο κινητο μια εφαρμογη οπου θα μπορω να παρακολουθω (ακομα και εκ των υστερων, δεν με πειραζει να βλεπω Live) τη διαδρομη που εχει διανυσει στον χαρτη και την συνολικη διαρκεια της περιπολιας. Δηλαδη θα πρεπει να δουλευει με κλειστα δεδομενα και ειτε να μπορω να μπω στην εφαρμογη του απο το δικο μου κινητο και να δω την περιπολια του, ειτε να μου στειλει screenshot οπου θα φαινονται αυτα που θελω.

Α και δωρεαν αν γινεται :D

Εχετε κατι υποψιν?:confused:

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

ναι, ειναι οφθαλμοφανες το μεγαλο χρονικο διαστημα που δινεται απαντηση στο ερωτημα. Γινεται ομως σημερα μιας και κανενας δεν απαντησε και πολυ πιθανον να ενδιαφερει και αλλους σημερα ή στο μελλον.

Απο την στιγμη που διαβαζουμε στο κειμενο, πως το "θυμα" θα κανει εστω και μονος του αποστολη οθονης με το ιχνος της διαδρομης, ειναι κατανοητο πως αποδεχεται την προσωπικη του παρακολουθηση . Ειδαλλως εγειρεται θεμα ποινικης διωξης, χωρις την εγγραφη συγκαταθεση του "θυματος". Παμε τωρα στο "ζουμι" της υποθεσης

Υπαρχουν αρκετες λυσεις. Νομιζω πως οι καλυτερες απο ολες ειναι αυτες.

- η χρηση track recorder με ενσωμ. sim card. Οι τιμες ειναι μερικα δεκαρικα ευρω. Η συσκευη δεν ειναι προσωπικη πχ. το κινητο του "θυματος" και σε περιπτωση αλλαγης βαρδιας, ο επομενος συνεχιζει με το "εργαλειο δουλειας"

- η χρηση ενος ρολογιου (κοστος <  100 ευρω) για αθλητικες δραστηριοτηες με καταγραφη GPS. Και εδω εχουμε ευκολη μεταφορα συσκευης σε αλλο "θυμα"

Η χρηση του προσωπικου smartphones του "θυματος", θα ελεγα να την αποφυγουμε, μιας και ειναι συσκευη με "ευαισθητα" προσωπικα δεδομενα στο συνολο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...