salonicafan_TASO Δημοσιεύτηκε August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2005 Συμπληρώνω σωστούς κωδικούς και μπαίνει όποτε θέλει. Μου βγάζει σφάλμα691: το όνομα χρήστη ή και ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι έγκυρα. Γιαυτό και αναγκάζομαι να μπαίνω με τις δήθεν free συνδέσεις (αστικών χρεώσεων) Υπάρχει περίπτωση να φταίει το modem? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Μπορει παντως δοκιμασε πρωτα να καλεσεις 1397 απο κινητο Vodafone χωρις χρεωση αυτοι κατι παραπανω θα ξερουν. Οχι, δεν παρουσιαζεται προβλημα με panafonet σε εμενα. Αυτες δεν εχουν ΕΠΑΚ οι συνδεσεις που μπαινεις. Κατι αλλο θα φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Και εμενα δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα, εκτος του οτι γυρω στα 60 λεπτα με πεταει. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 εκτος του οτι γυρω στα 60 λεπτα με πεταει. Το θεωρείς φυσιολογικό αυτό? :wacko: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Εμένα δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα, έχεις δώσει (ή σου έχουν πάρει) το username & pass σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letterman Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 πολυ καιρο μπαινω τωρα με panafonet και δεν εχω αντιμετωπισει ουτε ενα προβλημα ... μαλιστα μια φορα που ειχε μπλοκαριστει ο κωδικος μου με ξεμπλοκαρισαν αμεσως !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα, έχεις δώσει (ή σου έχουν πάρει) το username & pass σε κανέναν άλλο? Όχι δέν το έχω δώσει Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 τηλεφώνησε στην εξυπ. πελατών και ανέφερε το πρόβλημα σου. μου συμβαίνει αρκετά συχνα και το λύνουν απο μόνοι τους. Θα νόμιζε κανείς οτι θέλουν ένα κίνητρο για να τους καλείς χρεώνοντας αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Βέβαια, αυτά είναι μόνο στην φαντασία μου και δε συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 nai, mou synebhse prin mia ebdomada. gyrnontas apo diakopes mou ebgaze synexeia to 691 (invalid user/pass). phra thlefwno sthn e3yphrethsh pelatwn zhtwntas na mou kanoun reset to password, alla mou eipan oti den xreiazetai, apla ena restart sta windows kai na 3anabaleis to user/pass manually dld na mhn xrhsimopoihseis ta apo8hkeymena apo ta windows. 8a orkizomoun oti den 8a douleye kai hmoun sigouros oti 8a tous 3anaepairna thlefwno meta apo ligo gia na mou kanoun telika to reset, omws pros ekplh3h mou, doulepse!! mphke kanonika. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 nai, mou synebhse prin mia ebdomada. gyrnontas apo diakopes mou ebgaze synexeia to 691 (invalid user/pass). phra thlefwno sthn e3yphrethsh pelatwn zhtwntas na mou kanoun reset to password, alla mou eipan oti den xreiazetai, apla ena restart sta windows kai na 3anabaleis to user/pass manually dld na mhn xrhsimopoihseis ta apo8hkeymena apo ta windows. 8a orkizomoun oti den 8a douleye kai hmoun sigouros oti 8a tous 3anaepairna thlefwno meta apo ligo gia na mou kanoun telika to reset, omws pros ekplh3h mou, doulepse!! mphke kanonika. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί κιοτι ήταν κάτι παροδικό. Εδώ και δυο μέρες μπαίνει κανονικά και ΄μενα Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 cool ;) τελος καλο ολα καλα ! Γενικα δεν με πεταει συχνα και ειναι αρκετα καλη για αυτο που προσφερει παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts