GATE_1908 Δημοσιεύτηκε August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2005 εχω ενα προβλημα και θα ηθελα το φως αν καποιος γνωριζει το αντικειμενο.εχω τον αποκωδικοποιητη neotionbox 1000s και θελω να το κανω συνδεση μεσω usb καλωδιου στο pc.κανω τα παντα συμφωνα με τις οδηγιες αλλα τζιφως η δουλεια δεν γινεται επικοινωνια με τιποτα.αν καποιος εχει κανει συνδεση και με αλλον αποκωδικοποιητη ας πει πως το πετυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Νομίζω ότι θες ειδικό καλώδιο usb για σύνδεση 2 PC. Η θύρα usb που έχει ο neotion πρέπει να είναι για να συνδέεις επάνω memory sticks κλπ, οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί έτσι απλά με το pc. Δεν ξέρω ακόμα και αν πάρεις το ειδικό καλώδιο, εάν θα δουλέψει, ή θα χρειάζετε κάποιο προγραμματάκι ΄(και άντε να το βάλεις στο netionbox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. August 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ειναι για συνδεση με pc το καλωδιο και ειχε το cd με τους οδηγους.τα βαζω ολα κανονικα κανει ελεγχο για το σημα του πιατου και μοις παω να ανοιξω το προγραμμα για να δω και καλα τηλεοραση παπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 χμμ... δεν έχω πιάσει ποτέ neotion στα χέρια μου και ακούγετε ενδιαφέρον (εγώ είμαι κολημένος με τα ονειροκούτια :D ) Μήπως δεν έχουν κάτσει καλά οι drivers στο PC και το μπερδεύει (πχ να του ζητάει να κάνει broadcast την εκπομπή μέσω USB στο PC).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 dreambox are great loipon m auta mporis na kanis oti thelis dokimase m ena apo auta auto pou thelis .epidi ine peripou open soucre mporis na to rithmisis simfona me tis anagkes sou Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts