Jump to content

Συνδεση δορυφορικης με pc

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ενα προβλημα και θα ηθελα το φως αν καποιος γνωριζει το αντικειμενο.εχω τον αποκωδικοποιητη neotionbox 1000s και θελω να το κανω συνδεση μεσω usb καλωδιου στο pc.κανω τα παντα συμφωνα με τις οδηγιες αλλα τζιφως η δουλεια δεν γινεται επικοινωνια με τιποτα.αν καποιος εχει κανει συνδεση και με αλλον αποκωδικοποιητη ας πει πως το πετυχε.

Νομίζω ότι θες ειδικό καλώδιο usb για σύνδεση 2 PC.

Η θύρα usb που έχει ο neotion πρέπει να είναι για να συνδέεις επάνω memory sticks κλπ, οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί έτσι απλά με το pc.

Δεν ξέρω ακόμα και αν πάρεις το ειδικό καλώδιο, εάν θα δουλέψει, ή θα χρειάζετε κάποιο προγραμματάκι ΄(και άντε να το βάλεις στο netionbox)

Ειναι για συνδεση με pc το καλωδιο και ειχε το cd με τους οδηγους.τα βαζω ολα κανονικα κανει ελεγχο για το σημα του πιατου και μοις παω να ανοιξω το προγραμμα για να δω και καλα τηλεοραση παπαλα.

χμμ... δεν έχω πιάσει ποτέ neotion στα χέρια μου και ακούγετε ενδιαφέρον (εγώ είμαι κολημένος με τα ονειροκούτια :D )

Μήπως δεν έχουν κάτσει καλά οι drivers στο PC και το μπερδεύει (πχ να του ζητάει να κάνει broadcast την εκπομπή μέσω USB στο PC)....

• 4 weeks later...
dreambox are great loipon m auta mporis na kanis oti thelis dokimase m ena apo auta auto pou thelis .epidi ine peripou open soucre mporis na to rithmisis simfona me tis anagkes sou

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.