Pwpwpw Δημ. July 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Ακόμα καλύτερα! Να το χαρείς λοιπόν, είναι άψογη συσκευή. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες που μου δωσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Για αυτήν την στιγμή που μιλάμε η δική μου άποψη 1. note 10 lite πλήρες σε όλα και 5G που δεν έχει κανένα άλλο και όλο το πακέτο είναι κομπλέ. 2.Xiaomi Mi Note 10 Lite να το ρίξεις μια ματιά, έχει άμολεντ και είναι ένα πλήρες κινητό εκτός 5G. 3. Huawei Nova 5T είναι γρήγορο, έχει καλή κάμερα, όμορφη εμφάνιση, αλλά έχει την μικρότερη μπαταρία 4.xiaomi note 8 pro μπαταρία, παιχνίδια και μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά, από το επόμενο και ας είναι το άλλο νεότερο 5. xiaomi note 9 pro προσωπικά γούστα είναι αυτά και ας είναι κάπως καλύτερο από κάποια άλλα. Με το καλό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Παιδιά μια ερωτησουλα. Έκανε εχθές η συσκευή αναβάθμιση σε καινούργια εκδοση EMUI, στην έκδοση 10.1.0 και σήμερα παρατήρησα ότι από τις ρυθμίσεις της κάμερας έχει εξαφανιστεί η ρύθμιση ανάλυσης φωτογραφίας και δεν μπορώ να ρυθμίσω στα πόσα megapixel θα τραβηχτεί η κάθε φώτο. Μου την έβγαζε πρώτη πρώτη αυτή την ρύθμιση μόλις εμπαινα στις ρυθμίσεις της καμερας πριν την αναβάθμιση, τώρα πρώτη ρύθμιση εμφανίζει αναλογίες εικόνας (4:3, πλήρης οθονη κτλ). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Είναι δυνατόν να έχουν βγάλει εντελώς μια τόσο βασική ρύθμιση από την κάμερα? Μήπως υπάρχει κάπου αλλού πλέον η ρύθμιση και δεν το βρίσκω εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts