Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα σε όλους τους κατόχους 9 pro. Έχω αποφασίσει να πάρω το 9 pro στη γυναίκα μου και αναρωτιέμαι. Εγώ παρακολουθώ το νήμα και γενικότερα το forum, άσχετα αν δεν έχω ενεργή παρουσία, κάποιος απλός καταναλωτής με τα προβλήματα του wi fi και κάποια άλλα τι θα έκανε θα έτρεχε στο service; Θέλω να καταλήξω στο εξής, τελικά η Xiaomi δεν είναι εταιρία που μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη οτι το πήρα το έβγαλα από το κουτί και δουλεύει άντε και με μια αναβάθμιση θα στρώσει, θέλει το ψαγμένο καλιμπραρισμά του οπωσδήποτε και αυτό με προβληματίζει για την αξιοπιστία της εταιρίας.

Τι να σου πω, φίλε. Εγώ για το θέμα του wifi, που απ’ ό,τι φαίνεται από τα διεθνή φόρουμ, είναι ένα τουλάχιστον ευρωπαϊκό θέμα/πρόβλημα, πήρα στην info quest, που είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi και δεν γνώριζαν το θέμα, μου είπαν να το στείλω στην Αθήνα (είμαι Θεσσαλονίκη) να το τσεκάρουν και να μου πουν. Και απορώ, κανείς δεν έχει πάει το κινητό στο σέρβις, να δουν οτι είναι θέμα software; Είναι δυνατόν να μην έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα, να μη γνωρίζουν ότι είναι ένα αναγνωρισμένο πρόβλημα της συσκευής; Να το στείλω, να είμαι δυο βδομάδες χωρίς κινητό, για να μου πουν ότι με μια αναβάθμιση θα λυθεί ή με κάποιο hack να το λύσω προσωρινά (αυτό ψάχνω εδώ και μέρες); Είναι ένα σούπερ κινητο για τα λεφτά του, αλλά το συγκεκριμένο θέμα με έχει ξενερώσει απίστευτα. Το 2020, το να λαμβάνει ένα smartphone μέιλ και ενημερώσεις σε κατάσταση αναμονής είναι στοιχειώδες!

Τι να σου πω, φίλε. Εγώ για το θέμα του wifi, που απ’ ό,τι φαίνεται από τα διεθνή φόρουμ, είναι ένα τουλάχιστον ευρωπαϊκό θέμα/πρόβλημα, πήρα στην info quest, που είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi και δεν γνώριζαν το θέμα, μου είπαν να το στείλω στην Αθήνα (είμαι Θεσσαλονίκη) να το τσεκάρουν και να μου πουν. Και απορώ, κανείς δεν έχει πάει το κινητό στο σέρβις, να δουν οτι είναι θέμα software; Είναι δυνατόν να μην έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα, να μη γνωρίζουν ότι είναι ένα αναγνωρισμένο πρόβλημα της συσκευής; Να το στείλω, να είμαι δυο βδομάδες χωρίς κινητό, για να μου πουν ότι με μια αναβάθμιση θα λυθεί ή με κάποιο hack να το λύσω προσωρινά (αυτό ψάχνω εδώ και μέρες); Είναι ένα σούπερ κινητο για τα λεφτά του, αλλά το συγκεκριμένο θέμα με έχει ξενερώσει απίστευτα. Το 2020, το να λαμβάνει ένα smartphone μέιλ και ενημερώσεις σε κατάσταση αναμονής είναι στοιχειώδες!

Τι πρόβλημα έχεις με το WiFi (πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα αυτό, και τι ακριβώς παρατηρείς στο κινητό σου), με ποια rom είσαι (EU ή Global), και τι έκδοση αυτής;

Είσαι ο πρώτος που αναφέρει θέμα του WiFi για το 9 Pro.

Edit: Η Infoquest δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία της Xiaomi, αλλά επίσημος εισαγωγέας που έχει αναλάβει και το κομμάτι της εγγύησης και του service.

Ευχαριστώ.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Τι πρόβλημα έχεις με το WiFi, με ποια rom είσαι (EU ή Global), και τι έκδοση αυτής;

Είσαι ο πρώτος που αναφέρει θέμα του WiFi για το 9 Pro.

Το έγραψα και παραπάνω, σε κατάταση αναμονής χάνεται η σύνδεση με το WiFi (αν χτυπήσεις δυο φορές την οθόνη και φωτιστεί φαίνεται ότι υπάρχει wifi, δεν πάει σε δεδομένα), αλλά είναι σαν να «κοιμάται». Αν ενεργοποιήσω την οθόνη, τότε μου έρχονται όλα τα μέιλ και οι ειδοποιήσεις μαζεμένες, σαν να «ξυπνάει» το wifi. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει γράψει κανείς (έψαξα πριν το γράψω πάρα πολλές σελίδες και όντως δεν βρήκα κάτι), γιατί στο skroutz πχ το αναφέρουν πολλοί, όπως φυσικά και στο xda κι στο mi community. Ολοι εκεί έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ουσιαστικά εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο να επιστρέψει η «κανονικότητα» στο MIUI 12. Είναι τόσο κρίμα να υπάρχει ένα τόσο βασικό πρόβλημα για κάτι τόσο αυτονόητο... Είμαι με την EU 11.0.3. στο 9 pro 128 gb. Για το πόσο εκτεταμένο είναι, θα σου πω το εξής. Έχω κι ένα παλιό Iphone και ένα παλιό samsung συνδεδεμένα στο μέιλ μου. Έχω και το 9 προ. Σε κατάσταση αναμονής και στα 3, στέλνω ένα μέιλ στον εαυτό μου από άλλη συσκευή. Το Iphone και το Samsung το λαμβάνουν αστραπιαία, το 9 προ δεν το λαμβάνει, αν δεν ανοίξω την οθόνη. Στην καλύτερη, μπορεί να το λάβει πολύ πολύ μετά, πχ. σε μισή ή μια ώρα μετά. Καταστροφή δηλαδή.

Edited by Big_Bang

Το έγραψα και παραπάνω, σε κατάταση αναμονής χάνεται η σύνδεση με το WiFi (αν χτυπήσεις δυο φορές την οθόνη και φωτιστεί φαίνεται ότι υπάρχει wifi, δεν πάει σε δεδομένα), αλλά είναι σαν να «κοιμάται». Αν ενεργοποιήσω την οθόνη, τότε μου έρχονται όλα τα μέιλ και οι ειδοποιήσεις μαζεμένες, σαν να «ξυπνάει» το wifi. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει γράψει κανείς (έψαξα πριν το γράψω πάρα πολλές σελίδες και όντως δεν βρήκα κάτι), γιατί στο skroutz πχ το αναφέρουν πολλοί, όπως φυσικά και στο xda κι στο mi community. Ολοι εκεί έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ουσιαστικά εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο να επιστρέψει η «κανονικότητα» στο MIUI 12. Είναι τόσο κρίμα να υπάρχει ένα τόσο βασικό πρόβλημα για κάτι τόσο αυτονόητο... Είμαι με την EU 11.0.3. στο 9 pro 128 gb.

Είσαι ο πρώτος. Το νήμα εδώ το γνωρίζω απο την αρχή του, αρχικά πριν δημιουργηθεί το παρόν νήμα παρακολουθούσαμε το νήμα του 9S, και ως προανέφερα εκεί ναι, είχε αναφερθεί. Πλέον ούτε εκεί αναφέρεται (αυτό είναι ανεξάρτητο απο το εάν υφίσταται ακόμη το πρόβλημα).

Εάν θέλεις, να μας ενημερώσεις εάν με μελλοντικό update διορθωθεί.

Edited by Vasileios26

Είσαι ο πρώτος. Το νήμα εδώ το γνωρίζω απο την αρχή του, αρχικά πριν δημιουργηθεί το παρόν νήμα παρακολουθούσαμε το νήμα του 9S, και ως προανέφερα εκεί ναι, είχε αναφερθεί. Πλέον ούτε εκεί αναφέρεται (αυτό είναι ανεξάρτητο απο το εάν υφίσταται ακόμη το πρόβλημα).

Εάν θέλεις, να μας ενημερώσεις εάν με μελλοντικό update διορθωθεί.

Ναι, θα σας ενημερώσω. Αυτό το μελλοντικό update να δω πότε θα βγει και, κυρίως, πότε θα έρθει στη συσκευή. Και τι κάνουμε μέχρι τότε... :/

Καλησπέρα και απο εμένα σε όλους τους κατόχους 9 pro. Έχω αποφασίσει να πάρω το 9 pro στη γυναίκα μου και αναρωτιέμαι. Εγώ παρακολουθώ το νήμα και γενικότερα το forum, άσχετα αν δεν έχω ενεργή παρουσία, κάποιος απλός καταναλωτής με τα προβλήματα του wi fi και κάποια άλλα τι θα έκανε θα έτρεχε στο service; Θέλω να καταλήξω στο εξής, τελικά η Xiaomi δεν είναι εταιρία που μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη οτι το πήρα το έβγαλα από το κουτί και δουλεύει άντε και με μια αναβάθμιση θα στρώσει, θέλει το ψαγμένο καλιμπραρισμά του οπωσδήποτε και αυτό με προβληματίζει για την αξιοπιστία της εταιρίας.
Όπως τα λες είναι φίλε.

Επειδή συμπτωματικα είμαι κι εγώ στην ίδια ακριβώς φάση με εσένα και ψάχνω κινητό για τη σύζυγο, κατέληξα στο nova 5t.

Τα xiaomi, τα οποία φανατικά αγοράζω τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι κινητά για να έχεις το μυαλό σου διαρκώς απασχολημένο.

Δε δουλεύει το ένα, δε δουλεύει το άλλο, να καλιμπραρω τον proximity sensor, να βάλω χώρα Ελβετία για καλύτερη ακουστικοτητα στα ηχεία, να δώσω άδειες, να περάσω χερουκλατα την τάδε αναβάθμιση και πολλά πολλά άλλα.

Δεν είναι κινητό που θα το δουλέψεις απροβληματιστα με το που βγάλεις από το κουτί, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γυναίκα.

Εμένα πάλι μου αρέσει όλο αυτό το ψάξιμο και γι αυτό τα επιλέγω. Χώρια που τα θεωρώ πολύ τίμια για τα λεφτά τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όπως τα λες είναι φίλε.

Επειδή συμπτωματικα είμαι κι εγώ στην ίδια ακριβώς φάση με εσένα και ψάχνω κινητό για τη σύζυγο, κατέληξα στο nova 5t.

Τα xiaomi, τα οποία φανατικά αγοράζω τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι κινητά για να έχεις το μυαλό σου διαρκώς απασχολημένο.

Δε δουλεύει το ένα, δε δουλεύει το άλλο, να καλιμπραρω τον proximity sensor, να βάλω χώρα Ελβετία για καλύτερη ακουστικοτητα στα ηχεία, να δώσω άδειες, να περάσω χερουκλατα την τάδε αναβάθμιση και πολλά πολλά άλλα.

Δεν είναι κινητό που θα το δουλέψεις απροβληματιστα με το που βγάλεις από το κουτί, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γυναίκα.

Εμένα πάλι μου αρέσει όλο αυτό το ψάξιμο και γι αυτό τα επιλέγω. Χώρια που τα θεωρώ πολύ τίμια για τα λεφτά τους.

Δεν ξέρω για το Note 9 Pro, αλλά εγώ προσωπικά τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάστηκε να κάνω στη δικιά μου συσκευή. Μια χαρά δουλεύει από το κουτί του. Ναι η ένταση του ηχείου είναι λίγο χαμηλή, αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο. Πόσο πιο χαμηλή μπορεί να είναι η ένταση στο Note 9 Pro για να βάλεις ως χώρα την Ελβετία για να είναι πιο δυνατή η ένταση; Ισχύει ότι γίνεται πιο δυνατή αλλάζοντας χώρα;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά στο note 9 pro.

Αναφέρθηκα στο σύνολο των συσκευών που κατά καιρούς πέρασαν από τα χέρια μου.

Στο note 9 pro, πέρα από την αναβάθμιση, δε χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική το Nova 5t και είναι στα ίδια χρήματα με το 9 pro. Με την εγκατάσταση εφαρμογών όμως τι γίνεται γιατί από όσο ξέρω δεν έχει Google Play Store. Edited by islanderfi

δεν μπορώ να παρακολουθήσω ιδιαίτερα το νήμα ... φαντάσου έχω από χτες την συσκευή και εδώ και καμιά βδομάδα θήκη/τζάμι και ακόμα δεν έχω ανοίξει κανένα κουτί ..... αλλάααααα ......... μια χαρά λογική έχει το "δεν έκατσε καλά η ρομ"

εσύ φλάσαρες συνέχεια full rom και για αυτό δεν είχες ποτέ τέτοια προβλήματα :)

όταν είμαι σε beta/εβδομαδιαία κλπ πάντα κατεβάζω ολόκληρη την rom

το να μην παιζει καποια εφαρογή σωστα. το καταλαβαίνω.. Την ξηλώνεις και την ξαναπερνάς.. ολα οκ.

.. Οχι όμως αυτά

Full rom αλλά και σε dirty flash.

https://forum.xda-developers.com/a310/miui-9-9-2-2-0-stable-version-coolpad-t3739206

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Το έγραψα και παραπάνω, σε κατάταση αναμονής χάνεται η σύνδεση με το WiFi (αν χτυπήσεις δυο φορές την οθόνη και φωτιστεί φαίνεται ότι υπάρχει wifi, δεν πάει σε δεδομένα), αλλά είναι σαν να «κοιμάται». Αν ενεργοποιήσω την οθόνη, τότε μου έρχονται όλα τα μέιλ και οι ειδοποιήσεις μαζεμένες, σαν να «ξυπνάει» το wifi. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει γράψει κανείς (έψαξα πριν το γράψω πάρα πολλές σελίδες και όντως δεν βρήκα κάτι), γιατί στο skroutz πχ το αναφέρουν πολλοί, όπως φυσικά και στο xda κι στο mi community. Ολοι εκεί έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ουσιαστικά εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο να επιστρέψει η «κανονικότητα» στο MIUI 12. Είναι τόσο κρίμα να υπάρχει ένα τόσο βασικό πρόβλημα για κάτι τόσο αυτονόητο... Είμαι με την EU 11.0.3. στο 9 pro 128 gb. Για το πόσο εκτεταμένο είναι, θα σου πω το εξής. Έχω κι ένα παλιό Iphone και ένα παλιό samsung συνδεδεμένα στο μέιλ μου. Έχω και το 9 προ. Σε κατάσταση αναμονής και στα 3, στέλνω ένα μέιλ στον εαυτό μου από άλλη συσκευή. Το Iphone και το Samsung το λαμβάνουν αστραπιαία, το 9 προ δεν το λαμβάνει, αν δεν ανοίξω την οθόνη. Στην καλύτερη, μπορεί να το λάβει πολύ πολύ μετά, πχ. σε μισή ή μια ώρα μετά. Καταστροφή δηλαδή.

Σε 1η φαση δοκιμασε με μια αλλη εφαρμογή mail. Βάλε το Aquamail.

Το έχω δοκιμάσει σε LG g3, g4, Coolpad f1, Samsung s4,s7 , Honor 10 lite και τα mail ερχονταν στο τσαφ

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική το Nova 5t και είναι στα ίδια χρήματα με το 9 pro. Με την εγκατάσταση εφαρμογών όμως τι γίνεται γιατί από όσο ξέρω δεν έχει Google Play Store.
Παίζει κανονικά.

Από τα τελευταία της μοντέλα με google services.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά καλημέρα Θα ήθελε μια μικρή βοήθεια από κάποιο φίλο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Gmail την χρησιμοποιώ όχι μόνο για Gmai αλλά και για αλλά και προσπαθώ να βρω την ρύθμιση ώστε να λαμβάνω τα email στο κινητό αλλά αυτά να παραμένουν στον διακομιστή ώστε να μπορώ να τα δω και από τον υπολογιστή αργότερα Τώρα όταν τα δω από κινητό δεν μπορώ να τα δω από τον υπολογιστή. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιείται και είναι εύκολη και κάνει αυτό που θέλω; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα.

Θες να πεις ότι όταν τα διαβάζεις στο κινητο, διαγράφονται και δε μπορείς μετά να τα δεις στον υπολογιστή?

Γιατί εγώ δε παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Καλημέρα, κάποιο καλό tempered glass (όχι full cover λόγω θήκης) με καλή εφαρμογή έχετε να προτείνετε; χρόνια χρησιμοποιώ nillkin H+ pro 2.5D (0.2 mm) άλλα με απογοήτευσε σε αυτή την συσκευή. Δεν εφάρμοσε καλά (να σημειώσω ότι έχω μεγάλη εμπειρία στη εφαρμογή τους) και έσπασε μόνο του σε 4 ημέρες χωρίς κανένα χτύπημα κλπ. Δεν ξέρω αν το απλό amazing H, γνωρίζει κάποιος αν είναι και αυτό 2.5D;, κάθεται καλύτερα επειδή είναι και πιο παχύ (0.33 mm), τι γνώμη έχετε από την εμπειρία σας; ευχαριστώ!!!! Edited by frastgr
frastgr

Θες να πεις ότι όταν τα διαβάζεις στο κινητο, διαγράφονται και δε μπορείς μετά να τα δεις στον υπολογιστή?

Ναι ακριβώς αυτό. Ψάχνω κάπου αν έχει επιλογή "παραμονή στον διακομιστή"

οταν πας στον υπολογιστή και φορωνεις τo Gmail επέλεξε βασική HTLM (Για αργες συνδέσεις) και θα τα δεις ολα. Τιποτα δε σβήνεται εκτός κι αν αθελα σου το σβήνεις εσυ

Redmi Note 9 Pro 6-128

οταν πας στον υπολογιστή και φορωνεις τo Gmail επέλεξε βασική HTLM (Για αργες συνδέσεις) και θα τα δεις ολα. Τιποτα δε σβήνεται εκτός κι αν αθελα σου το σβήνεις εσυ

Φίλε μου που ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση, και δεν μιλάω μόνο για gmail αλλά και για hotmail και για άλλα email που έχω σε άλλους διακομιστές

Φίλε μου που ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση, και δεν μιλάω μόνο για gmail αλλά και για hotmail και για άλλα email που έχω σε άλλους διακομιστές

μια στιγμή, σου συμβαίνει σε ολους τους λογαριασμούς mail? Οχι μονο στο gmail?

Αν ναι, τοτε είναι θέμα ρύθμισης της εφαρμογής στο τηλέφωνο σου

.

Δοκίμασε την εφαρμογή που εδωσα πιο πανω

Redmi Note 9 Pro 6-128

Πάντως επειδή χρησιμοποιώ Yahoo mail και Gmail ΔΕΝ σβήνονται ΠΟΤΕ τα emails από μόνα τους.

Καθημερινή χρήση (μην πω όλη μέρα...) και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.

Λοιπόν, στο θέμα που χάνει το δίκτυο και δεν επανέρχεται μόνο του παρατήρησα το εξής.

Όταν έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα στην sim2(q) συμβαίνει το γεγονός να μην επανέρχεται.

Όταν έχω δεδομένα στην σιμ1(what's up) είναι όλα καλά.

Φυσικά πρέπει να το τσεκαρω και άλλες φορές για να το επιβεβαιώσω.

Θα σας κρατήσω ενήμερους για οτιδήποτε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρυθμίσεις διακομιστή -> ρυθμίσεις εισερχόμενων -> (κάτω κάτω) διαγραφή από τον διακομιστή, επιλέγεις "Ποτέ"

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν, παρέλαβα κι εγώ σήμερα.

6/128 Green (περισσότερο blue electric)

Έκανα ένα unboxing video με το lg g4 για λόγους ασφαλείας και αφού όλα δείχνουν οκ το έβαλα να φορτίσει χωρίς να το ανάψω ακόμη.

Τ κουτί είχε απ εξω εφαρμοστη ζελατίνη δίχως να φέρει αυτοκόλλητα ασφαλείας-σφραγιδες (όπως σαμσουνγκ).

Σε βιντεακια στο YouTube κάποιες ινδικες εκδόσεις φέρουν.

Είδα όμως video unboxing από Ευρωπαίο παρουσιαστή και ήταν όπως το δικό μου. Οπότε προχώρησα στο άνοιγμα.

Ολα οκ. Το έβαλα για φόρτιση. Ήρθε με 62 τοις εκατό. Σε 5 λεπτά έφτασε στο 75.

Edit : και από 75 σε 100 σε 15' :blink:

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Λοιπόν, παρέλαβα κι εγώ σήμερα.

6/128 Green (περισσότερο blue electric)

Έκανα ένα unboxing video με το lg g4 για λόγους ασφαλείας και αφού όλα δείχνουν οκ το έβαλα να φορτίσει χωρίς να το ανάψω ακόμη.

Τ κουτί είχε απ εξω εφαρμοστη ζελατίνη δίχως να φέρει αυτοκόλλητα ασφαλείας-σφραγιδες (όπως σαμσουνγκ).

Σε βιντεακια στο YouTube κάποιες ινδικες εκδόσεις φέρουν.

Είδα όμως video unboxing από Ευρωπαίο παρουσιαστή και ήταν όπως το δικό μου. Οπότε προχώρησα στο άνοιγμα.

Ολα οκ. Το έβαλα για φόρτιση. Ήρθε με 62 τοις εκατό. Σε 5 λεπτά έφτασε στο 75.

Edit : και από 75 σε 100 σε 15' :blink:

Καλομίλητο το τουμπανάκι σου!

Παίδες καλησπέρα!

Έχω τον CPL, όταν πατάω πάνω σε ένα widget δεν ανοίγει, μου το κάνει σε widget καιρού κυρίως, τι παίζει?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν