nassosp Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Την έλαβα και εγώ. Εκτός από τα faces παίζει τίποτα άλλο νέο;Δεν παρατήρησα κάτι άλλο Samsung galaxy s10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Καλημέρα σας. Μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω....Τα βράδια, συνηθίζω να κλείνω το κινητό μου και να το ανοίγω την επόμενη το πρωϊ. Ξέρω ότι θα υπάρχει αποσύνδεση του ρολογιού... όταν ξανανοίξω το κινητό μου, θα επανασυνδεθεί αυτόματα; Και υπάρχει περίπτωση αν κλείνω κάθε βράδυ το κινητό και το ρολόι, κάποια στιγμή να έχω απώλεια σωστής λειτουργίας του ή απώλεια δεδομένων ή δεν ισχύει τέτοιο πράγμα; Και το ρωτάω αυτό, γιατί μόλις προχθές αγόρασα το honor magic 2, με το καφέ δερμάτινο λουράκι και είναι το πρώτο μου smartwatch και ακόμα ψάχνομαι για να το μάθω.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Με το που θα ενεργοποιησεις και τις δυο συσκευες θα συνδεθουν και θα αλληλοενημερωθουν οποτε dont worry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Με το που θα ενεργοποιησεις και τις δυο συσκευες θα συνδεθουν και θα αλληλοενημερωθουν οποτε dont worry Νασαι καλά φίλε μου. Δηλαδή δεν πρόκειται να αποσυγχρονιστεί ποτέ το ρολόι ή να μην ανταποκρίνεται αν τα κλείνω και τα δυο και τα ανοίγω κάθε πρωί σε βάθος χρόνου.. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Καλημέρα σας. Watch faces πως περνάμε. Μια εύκολη διαδικασία εάν είναι δυνατόν... ή εάν έχει κάποιος φάκελο στο drive ή κάπου αλλού, να κατεβάσω. Αλλά να μου πείτε πως, γιατί είμαι αρχάριος Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 (edited) Καλημέρα σας. Watch faces πως περνάμε. Μια εύκολη διαδικασία εάν είναι δυνατόν... ή εάν έχει κάποιος φάκελο στο drive ή κάπου αλλού, να κατεβάσω. Αλλά να μου πείτε πως, γιατί είμαι αρχάριος ανοιξε την εφαρμογή" υγεία" στο τηλέφωνο σου, μετά πας στις συσκευές σου και εκεί θα πατήσεις το ρολόι σου και θα δεις τα διαφορετικά faces. Edited October 10, 2020 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 ανοιξε την εφαρμογή" υγεία" στο τηλέφωνο σου, μετά πας στις συσκευές σου και εκεί θα πατήσεις το ρολόι σου και θα δεις τα διαφορετικά faces. Αυτό το ξέρω. Έλεγα αν μπορούμε να προσθέσουμε εμείς custom, από κάπου.... Αλλά με απλή διαδικασία... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Αυτό το ξέρω. Έλεγα αν μπορούμε να προσθέσουμε εμείς custom, από κάπου.... Αλλά με απλή διαδικασία... Δεν υπάρχει απλή διαδικασία απο ότι έχω καταλαβει.Ή εγώ έχω γέρασα και βαριέμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Αυτό το ξέρω. Έλεγα αν μπορούμε να προσθέσουμε εμείς custom, από κάπου.... Αλλά με απλή διαδικασία... δεν ξερω αλλα το βλεπω δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 (edited) Ρε παιδιά σήμερα που είχα πάει ύπαιθρο, μου έβγαλε ένα χρυσό παπούτσι, κάτι σαν μετάλλιο και έλεγε 100%. Το ίδιο και το απόγευμα που έβγαλα βόλτα το σκύλο. Τι είναι αυτή η ειδοποίηση; και πως απενεργοποιείται; Edited October 11, 2020 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Ρε παιδιά σήμερα που είχα πάει ύπαιθρο, μου έβγαλε ένα χρυσό παπούτσι, κάτι σαν μετάλλιο και έλεγε 100%. Το ίδιο και το απόγευμα που έβγαλα βόλτα το σκύλο. Τι είναι αυτή η ειδοποίηση; και πως απενεργοποιείται; Βγήκες πρώτος σκόρερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Βγήκες πρώτος σκόρερ. Ούτε ξέρω τι είναι αυτό... Αυτό με τις 10 αγαπημένες επαφές, να γίνει κάτι ώστε διαβάζει τις επαφές του τηλεφώνου, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε κάποια ενημέρωση; Εάν είναι να στείλουμε email στην εταιρεία, να το συμπεριλάβει....Ελλάδα ή εξωτερικό πρέπει να στείλω μήνυμα; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ούτε ξέρω τι είναι αυτό... Αυτό με τις 10 αγαπημένες επαφές, να γίνει κάτι ώστε διαβάζει τις επαφές του τηλεφώνου, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε κάποια ενημέρωση; Εάν είναι να στείλουμε email στην εταιρεία, να το συμπεριλάβει....Ελλάδα ή εξωτερικό πρέπει να στείλω μήνυμα; Δεν καταλαβαίνω τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις... Λειτουργούν κανονικά οι 10 επαφές. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ούτε ξέρω τι είναι αυτό... Αυτό με τις 10 αγαπημένες επαφές, να γίνει κάτι ώστε διαβάζει τις επαφές του τηλεφώνου, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε κάποια ενημέρωση; Εάν είναι να στείλουμε email στην εταιρεία, να το συμπεριλάβει....Ελλάδα ή εξωτερικό πρέπει να στείλω μήνυμα; https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9 χιουμορ είναι. Απλά συμπλήρωσες κάποιο όριο βημάτων.Στην εφαρμογή θα το έβλεπες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Δεν καταλαβαίνω τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις... Λειτουργούν κανονικά οι 10 επαφές. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εμένα λειτουργούν οι 10. Θα ήθελα λίγες παραπάνω(ας πούμε άλλες 10), ώστε να μπορώ να καλώ άμεσα κάτι φίλους μου... Γι αυτό ρωτάω εάν υπάρχει πιθανότητα να το διορθώσουν σε κάποια μελλοντική ενημέρωση ή πρέπει να απευθυνθούμε με μειλ στην εταιρία... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 και εμένα λειτουργούν οι 10. Θα ήθελα λίγες παραπάνω(ας πούμε άλλες 10), ώστε να μπορώ να καλώ άμεσα κάτι φίλους μου... Γι αυτό ρωτάω εάν υπάρχει πιθανότητα να το διορθώσουν σε κάποια μελλοντική ενημέρωση ή πρέπει να απευθυνθούμε με μειλ στην εταιρία... Που να το ξέρουμε;Δεν έχω καταλάβει αν κάποιο μέλος δουλευει στην huawei. :rolleyes: Στειλε email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Που να το ξέρουμε;Δεν έχω καταλάβει αν κάποιο μέλος δουλευει στην huawei. :rolleyes: Στειλε email. Έχω επικοινωνήσει, μου έχουν απαντήσει ότι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα... Ειδομεν Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Και αυτοί οι.... δώσανε 4 gb και δεν μπόρεσαν να αφήσουν να βλέπεις όλον τον κατάλογο του τηλεφώνου.. Μερικά kb είναι. Γενικά το ρολόι το σκότωσαν.. Το λειτουργικό είναι τελείως ανάπηρο.. Δεν θα ήθελα να είναι Samsung αλλά να βλέπεις όλα τα μηνύματα σου, να απαντάς με κάποια φάτσα η 5 απλά μηνύματα θα γινόταν να μπορείς να βάλεις όλο τον κατάλογο. Να μην μιλήσω για τα βήματα που απλά του honor band τον αισθητήρα να είχε θα ήταν τέλειο.η τα lag στις προηγούμενες εκδόσεις Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 (edited) Και αυτοί οι.... δώσανε 4 gb και δεν μπόρεσαν να αφήσουν να βλέπεις όλον τον κατάλογο του τηλεφώνου.. Μερικά kb είναι. Γενικά το ρολόι το σκότωσαν.. Το λειτουργικό είναι τελείως ανάπηρο.. Δεν θα ήθελα να είναι Samsung αλλά να βλέπεις όλα τα μηνύματα σου, να απαντάς με κάποια φάτσα η 5 απλά μηνύματα θα γινόταν να μπορείς να βάλεις όλο τον κατάλογο. Να μην μιλήσω για τα βήματα που απλά του honor band τον αισθητήρα να είχε θα ήταν τέλειο.η τα lag στις προηγούμενες εκδόσεις Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ προσωπικά γι όλα αυτά που λές, έστειλα μήνυμα εδώ:mobile.gr@huawei.com και στην σελίδας τους στο Facebook, με μήνυμα στο messenger..: https://www.facebook.com/HonorGREECE/ Όποιος επιθυμεί αναφέρει αυτά τα προβλήματα και βλέπουμε.... ϊσως αν λάβουν πολλά παράπονα και μηνύματα, να διορθώσουν την προβολή μηνυμάτων και τις επαφές στο ρολόι. Edited October 13, 2020 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Νασαι καλά φίλε μου. Δηλαδή δεν πρόκειται να αποσυγχρονιστεί ποτέ το ρολόι ή να μην ανταποκρίνεται αν τα κλείνω και τα δυο και τα ανοίγω κάθε πρωί σε βάθος χρόνου.. μα αν κλείνεις και το ρολόι τι δεδομένα θα γράψει το βράδυ και θα συγχρονίσει; βασικά δεν υπάρχει λόγος να κλείνεις το ρολόι Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Υπάρχει λειτουργία gps στο ρολόι; και αν ναί, που το βρίσκω εάν θέλω να το απενεργοποιήσω; πχ όπως γίνεται και στα κινητά μας, κλείνοντας την ένδειξη τοποθεσία.. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Υπάρχει λειτουργία gps στο ρολόι; και αν ναί, που το βρίσκω εάν θέλω να το απενεργοποιήσω; πχ όπως γίνεται και στα κινητά μας, κλείνοντας την ένδειξη τοποθεσία.. Ενεργοποιείται μονο σε ασκήσεις.Δεν μπορείς να το κλείσεις ανοίξεις κατά το δοκούν. Να ρωτήσω γιατί όλα αυτά;Για μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 (edited) Ενεργοποιείται μονο σε ασκήσεις.Δεν μπορείς να το κλείσεις ανοίξεις κατά το δοκούν. Να ρωτήσω γιατί όλα αυτά;Για μπαταρία; Επί τω πλείστων ναι, αν και το έχω από 7/10 και το λειτουργώ από 8/10 και με πολύ σκάλισμα και με κλήσεις, έχω ακόμη 26%. Όμως έχω μόνιμα απενεργοποιημένα την μέτρηση ύπνου και στρες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι για πληροφόρηση να πω ότι 20/10 θα έχω το νέο Honor GS Pro http://https://www.hihonor.com/gr/products/wearables/honor-watch-gs-pro/?fromBanner=home_content_HONOR-Watch-GS-Pro/ ΚΑΙ ίσως δώσω το honor magic 2 (με το καφέ δερμάτινο λουράκι + 1 ακόμη καουτσούκ που είχε μέσα), που πήρα πριν μια βδομάδα ..... Θα το δω στην πορεία.... Edited October 15, 2020 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω σας έρχονται κι εσάς 5-6 φορές το ίδιο notification ? Αν ναι, πως το διορθώνουμε αυτό ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 (edited) Σήμερα το παρέλαβα και μόλις το σέταρα... Edited October 20, 2020 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts