trelru Δημοσιεύτηκε August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2005 Γεια σας. Εχω το norton ghost 2003. Ξεκιναω να κανω κανονικα την εικονα (backup) μεσα απο τα windows και μετα γινεται επανακεινηση για να γραφτει μεσα απο τα dos, στον σκληρο μου. Μεχρι εδω καλα αλλα κολλαει ΠΑΝΤΑ σε ενα σημειο(οταν παει να ανοιξει το προγραμμα (σε dos εκτελεση)) αυτο το κανει ειτε με το partition που φτιαχνει το ghost ειτε με δισκετα. Και απο κει και περα δεν μπορω ουτε να ακυρωσω το partition που φτιαχνει ουτε να γυρησω πισω στα windows γιατι κολλαει και εκει. Το εκανα μια φορα αυτο, και επειδη δεν υπηρχε λυση να επιστρεψω στα windows εκανα format. Μετα το ξαναδοκιμαζω και ξανα τα ιδια. Εν τω μεταξι ειχε δουλεψει (πριν κανα μηνα) κανονικα το προγραμμα αλλα με δισκετα δεν δουλεψε ποτε. 1. Υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια με το Norton Ghost; 2. Γιατι να το κανει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 φιλε μου αυτό το έπαθα και εγώ με το εν λόγο πρόγραμμα,και δεν το ξανά τολμώ.....πάντως υποτίθεται ότι έχει βγει νέα version 9 η οποια λέει δεν χρειάζεται να κανεις restart.Την έχω μεν αλλα ούτε αυτήν τολμώ να δοκιμάσω.Τώρα το γιατί το κάνει ? γιατί είναι norton :lol: ότι norton έχω βάλει στο pc πάντα μου δημιουργούσε διαφορα προβλήματα.Ακούω norton και τρέχω.. :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. August 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Σε ενα αλλο pc που εχω (παλιοτερο) δουλευει ρολοϊ. Υπαρχει κατι που να κανει την ιδια δουλεια; Απο που μπορω να το κατεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Σε ενα αλλο pc που εχω (παλιοτερο) δουλευει ρολοϊ. Υπαρχει κατι που να κανει την ιδια δουλεια; Απο που μπορω να το κατεβασω; Υπάρχει το Arconis true image. http://www.acronis.com/ Κυκλοφορεί ευρύτατα στο δίκτυο. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 afisteta me ta kolo norton simera piga na valo to 2005 kai kai mou ekane to pc mpourdelo meta sigxoriseos tou ekana se 10 lepta 20 restart mexri na to vgallo loool - kai na strosoun ola. sta diala gia norton mou tin espase simera gi ta kala grrrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. August 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Υπάρχει το Arconis true image. http://www.acronis.com/ Κυκλοφορεί ευρύτατα στο δίκτυο. Φιλικά Γιάννης Αυτο κανει την δουλεια κου κανει το norton; Λιγο μεγαλουτσικο ειναι και λιγο ακριβουτσιοκο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Ναι κάνει ακριβώς την δουλειά του Ghost. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Θα το δοκιμασω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts