woudoulis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εγώ θα πάψω να είμαι στην Wind από Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιό μου διότι είμαι πεπεισμένος ότι κοροϊδεύουν το κόσμο και μάλιστα θα προβώ σε καταγγελία Μου ήρθε μήνυμα από την wind στο κινητό ότι ενεργοποιούν την υπηρεσία MYTONE και μου κάνουν δώρο τα πρώτα δύο πάγια Και ρωτάω ....... Ποιός τους είπε πως εγώ ήθελα αυτή την υπηρεσία ? έστω και αν τα πρώτα δύο πάγια είναι δωρεάν .Τα υπόλοιπα πάγια ποιός τα ζήτησε ? Πήγα σε κατάστημα της Wind και ο υπάλληλος φυσικά υποστήριζε πως έστειλα εγώ μήνυμα για ενεργοποίηση και δεν το θυμάμαι προφανώς Ετσι λοιπόν ζήτησα επανέκδοση των τελευταίων λογαριασμών. Και μαντέψτε ....... ω ναι ........ δεν έστειλα ΠΟΤΕ sms για να ζητήσω μια τέτοια υπηρεσία Βέβαια για να διακόψω την υπηρεσία που ΔΕΝ επέλεξα μου ζήτησαν να πάρω τηλέφωνο από το κινητό μου ( όπου θα χρεωνόμουν φυσικά την κλήση ακριβά ) Απαίτησα λοιπόν αφού το λάθος είναι δικό τους να βρουν τρόπο να το διακόψουν Ε τα κλασσικά μετά ....... ταυτότητες , φαξ , δηλώσεις ότι επιθυμώ τη διακοπή της υπηρεσίας κτλπ Διότι πανεύκολα σε εμπιστεύονται και σου δίνουν μια υπηρεσία ΧΩΡΙΣ να την ζητήσεις , αλλά δύσκολα πιστεύουν ότι αυτή την υπηρεσία εσύ μπορεί να μη τη θες Και πάμε τώρα στο άλλο θέμα που είναι φυσικά απαράδεκτο Αναλυτικός λογαριασμός ............. δευτερόλεπτα στο ίντερνετ 0.000 όγκος δεδομένων 0,000 χρέωση 0,481 ( δεν θυμάμαι τώρα το ποσό ακριβώς ) Και όχι μια φορά , αλλά δυό τρεις Χρέωση λοιπόν για 0 δευτερόλεπτα και 0 δεδομένα .... Σας συμβουλεύω να προσέχετε τα μηνύματα που σας στέλνει η wind και σας λέει ότι σας ενεργοποιεί δωρεάν υπηρεσίες .Γιατί ακόμα και δωρεάν να είναι τους πρώτους 2 μήνες μετά θα πληρώσετε .Και όχι μόνο θα πληρώσετε αλλά θα πρέπει να χρεωθείτε και για την διακοπή των υπηρεσιών που προσφέρουν αν πάρετε από το κινητό σας 1) Το σύστημά τους κάνει λάθη κάθε τρεις και λίγο και υπάρχουν χρεώσεις χωρίς λόγο... Οπως σε μένα παραπάνω δηλαδή ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Η Ποιότητα Σήματος νομίζω είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της wind αυτήν την στιγμή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εγώ πιστεύω ότι η κάλυψη δικτύου είναι το σημαντικό πρόβλημα τις Wind.Στην Κέρκυρα όπου έχει 2-3 σκάλες η Wind είναι σαν να μιλάς από σταθερό απλώς πρέπει να επεκτείνει το δίκτυο της.Για την ποιότητα δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 αυτη την στιγμη ειναι οι χρεωσεις της στα συμβολαια και συγκεκριμενα στην καρτοσυνδεση που την εχει παραμελησει πολυ! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Το δίκτυο σε ότι αφορά τη κάλυψη 3G στην επαρχία αλλά και η χωρητικότητα της στο 2G. Tελευταία πολλά προβλήματα χαμένων κλήσεων ακόμα και στην Αθήνα...:worry: Eπίσης η πολιτική της το τελευταίο καιρό είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί να μας θυμίσει πως ανήκει στο καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας εξομοιώνοντας τις τιμές της με τις άλλες δύο. Καμία καλή και πρωτότυπη προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts