Jump to content

Μέχρι 600Ε -> κριτήριο η κάμερα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Θέλω να αλλάξω μετά απο καιρό το Huawei Mate 10 Pro (μακράν το καλύτερο κινητό που είχα).

Τιμή μέχρι 600. Το βασικό μου κριτήριο είναι να έχει καλύτερη κάμερα. Δευτερεύον μία αξιοπρεπή μπαταρία όπως το mate 10.

Δε θα ήθελα να ξαναπάω σε Huawei μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη Google. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση εταιρείας (εκτός Apple).

Τσέκαρα και DXOMARK. Είδα δίνει ψηλά το Xiaomi Mi 10 Pro, τα Samsung S20, Note 10+, Oneplus 7 Pro και κάποια Honor που δεν έχω ξανακούσει :). Τα πρώτα ξεφεύγουν από το μπάτζετ μάλλον...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Γιώργος

Edited by yorgos00

Θα έλεγα Samsung τότε (άμεσος μετά την huawei πάει) αλλα τημη δεν θα σε βολέψει. Έτσι κοίτα προς one plus μεριά η ανέβασε budget (αρκετά) s20 plus πχ

Ευχαριστώ. Το Oneplus 7 Pro έλεγες; Αυτό είναι κοντά στo budget (και το S20 το απλό από την άλλη πλευρά).

Θα έλεγα Samsung τότε (άμεσος μετά την huawei πάει) αλλα τημη δεν θα σε βολέψει. Έτσι κοίτα προς one plus μεριά η ανέβασε budget (αρκετά) s20 plus πχ

Πάντως τώρα που κοιτούσα κάποια reviews αυτό που έχει πάρει καταπληκτικά σχόλια για τη κάμερα είναι το Xiaomi Mi Note 10 pro. Στα υπόλοιπα όμως μέτρια... Δε ξέρω αλλά δε πάει το χέρι μου να δώσω 500 για Xiaomi.

Ευχαριστώ. Το Oneplus 7 Pro έλεγες; Αυτό είναι κοντά στo budget (και το S20 το απλό από την άλλη πλευρά).
Το 7 pro ναι το s20 δεν θα σε βολέψει εκτός και αν δεν έχεις πρόβλημα να κυκλοφορίες με το powerbank. Για αυτό είπα plus και πάνω

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως τώρα που κοιτούσα κάποια reviews αυτό που έχει πάρει καταπληκτικά σχόλια για τη κάμερα είναι το Xiaomi Mi Note 10 pro. Στα υπόλοιπα όμως μέτρια... Δε ξέρω αλλά δε πάει το χέρι μου να δώσω 500 για Xiaomi.
Κοίτα xiaomi δεν πάει καλά από ποιότητα στα updates αν δεν έχεις θέμα να παιδεύεσαι συνέχεια (αν είσαι μερακλής δλδ) προχώρα αν όχι δεν κάνει για σένα η συσκευή

Μερακλής ήμουν πριν από δέκα χρόνια... Τώρα με δύο παιδιά, απαιτητική δουλειά και μηδαμινό ελεύθερο χρόνο θέλω όταν πληρώνω κάτι τόσο ακριβά να παίζει απροβλημάτιστα. Οπότε ναι τα κόβω τα Xiaomi.

Διάβασα για το S20 αυτά που λες, είναι θέμα η αυτονομία ειδικά με τον επεξεργαστή που το φέρνουν εδώ.

Προς το παρόν δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτά που βρίσκω. Πραγματικά από τα reviews που διάβασα σε αυτό το range τιμής το P30 pro είναι το καλύτερο value for money. Αλλά δε θα το ρισκάρω όπως είπα αν δε λυθεί το θέμα με τους Αμερικάνους.

Οπότε προς το παρόν έχω μια επιλογή το Oneplus και τίποτα άλλο. Θα συνεχίσω να ψάχνω... Αλλιώς με βλέπω να ακυρώνω την αγορά μέχρι να βγει κανένα καινούριο μοντέλο ώστε να πέσουν και κάποια άλλα όπως το S20+.

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου

Το 7 pro ναι το s20 δεν θα σε βολέψει εκτός και αν δεν έχεις πρόβλημα να κυκλοφορίες με το powerbank. Για αυτό είπα plus και πάνω

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοίτα xiaomi δεν πάει καλά από ποιότητα στα updates αν δεν έχεις θέμα να παιδεύεσαι συνέχεια (αν είσαι μερακλής δλδ) προχώρα αν όχι δεν κάνει για σένα η συσκευή

Πάντως το p30 που λες δεν έχει να κάνει κανένα θέμα με τους Αμερικανούς.μεταγενεστερα μοντέλα πιάνει όλη η ιστορία.

Tcl 20 5g

Ναι έχεις δίκιο! Απλά δεν εμπιστεύομαι τους Αμερικανούς και τις μελλοντικές συμφωνίες τους όσο έχουν τον τρελό πρόεδρο... Και φοβάμαι ότι θα τον έχουν ακόμα 5 χρόνια. Αλλιώς τα Huawei θα ήταν η πρώτη μου επιλογή σε αυτό το budget. Θα με αναγκάσουν να αλλαξοπιστήσω

Νομιζω το One plus 7 pro ειναι μονοδρομος σε αυτα τα χρηματα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει τεραστια μπαταρια αλλα μια επαρκη για μια ημερα χρησης

• 2 weeks later...

Για να μην ανοίγω αλλο θεμα, ψαχνω και εγω με κριτηριο την κάμερα αλλά στα 400-500€ το πολύ.

Μην μου πειτε το Honor pro20. To ξερω, λεει 48mpx και είναι 12mpx κια κάτι κανε με x4 το καθένα για καλυτερη ποιοτητα και βγαινουν 48. Ειναι κατι σαν εικονικό δηλαδή. Ασε που λεει 3χ οπτικο ζοουμ αλλα ζουμαρει μονο απο τα 12mpx.

Oποτε παμε για αλλού.

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι όλα τα 48αρια έτσι δουλευουν.ας με διορθωσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.τωρς για το ζουμ μην περιμένεις και θαύματα.κινητα είναι.

Tcl 20 5g

Για να μην ανοίγω αλλο θεμα, ψαχνω και εγω με κριτηριο την κάμερα αλλά στα 400-500€ το πολύ.

Μην μου πειτε το Honor pro20. To ξερω, λεει 48mpx και είναι 12mpx κια κάτι κανε με x4 το καθένα για καλυτερη ποιοτητα και βγαινουν 48. Ειναι κατι σαν εικονικό δηλαδή. Ασε που λεει 3χ οπτικο ζοουμ αλλα ζουμαρει μονο απο τα 12mpx.

Oποτε παμε για αλλού.

Όλα τα κινητά με αυτό τον τρόπο λειτουργούν .

TCL 40 NXTPAPER