Elena24 Δημ. August 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 8a sthn pw me pm , gia na mhn lene pws kanw diafimisi Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 john_vla Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ την συζήτησή σας αλλά αυτά που λες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ! Βρίζεις την Βίσση και λες: ''Έλεος για το νέο look της Βίσσης, αυτή η καμμένη και λιωμένη από την κοκαϊνη πατσουρόγρια πρέπει σιγά σιγά να παρατάει το τραγούδι και να μπει σε κάνα ΚΑΠΗ...''!Ούτε εγώ την πάω για αυτά που έχει κάνει και αυτά που κάνει στην ζωή της ΑΛΛΑ......είτε σου αρέσει είτε όχι έχει φωνή(τουλάχιστον αρκετά καλή) και είναι από τις λίγες που έχουν μείνει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και μάλιστα είναι και από τις πρώτες καλώς ή κακώς!Αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσεις συν ότι είσια πολύ μικρός και δεν έχεις ζήσει κάποια γεγονότα ώστε να κρίνεις τόσο απόλυτα! Για την Βανδή............επίσης και εδώ κάνεις λάθος!Και στα Billboards μπήκε και έμεινε για αρκετό καιρό(κάτι που είναι αρκετά δύσκολο!) και ο δίσκος της πούλησε πολύ καλά σε Γερμανία,Ισπανία,Πορτογαλία,Ιταλία,Αγγλία(μπορεί να ξεχνάω κάποιες χώρες) και το τραγούδι της βγήκε και σε άλλες γλώσσες(μέχρι και σε σέρβικα ή κάτι τέτοιο το άκουσα!!!),και σε ξένες εκπομπές την φώναξαν,και φωτογραφήσεις κ.α.!!!Εσύ δηλαδή ξέρεις πολλές Ελληνίδες και Έλληνες που τα έχουν κάνει αυτά;Αυτό και μόνο είναι αναγνώριση,μπορεί όχι Παγκόσμια αλλά είναι σε πολύ καλό βαθμό! Για το αν αρέσει σε κάποιον η Βανδή ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό αλλά αντικειμενικα την λες ωραία γυναίκα!Μην ξεχνάς ότι έκανε και ένα παιδί! Για αυτό πριν μιλήσεις έτσι καλύτερα αναλογίσου αυτά που έχεις να πεις γιατί....επαναλαμβάνω....είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις τόσο απόλυτα αυτές τις γυναίκες ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η καθεμία! Υπόψιν..........δεν είμαι ούτε φαν ούτε τίποτα καμιάς!Αν και από τις 2 προτιμώ την Βανδή και σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρα γιατί κοιτάζω όλο το πακέτο! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaimaktsalan Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Εμενα ρε παιδια μου αρεσει η Βανδη (για εμφανιση μηλαω) αλλα οχι και τοσο πια. Εσεις τι στο καλο, η του βαθους η του υψους; ΚΑτι στο μεταξυ δεν εχετε; Παράθεση http://images.google.com.gr/images?q=tbn:Q-OdFZM-6EIJ:www.dingdongsonline.com/marilyn_manson_012.jpg Αγριο Κολλημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Kaimaktsalan said: Εμενα ρε παιδια μου αρεσει η Βανδη (για εμφανιση μηλαω) αλλα οχι και τοσο πια. Εσεις τι στο καλο, η του βαθους η του υψους; ΚΑτι στο μεταξυ δεν εχετε; Για πες μου ρε παιδακι μου, εμεις που συνενοουμαστε, τι εχει πανω της που σου αρεσει; Γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσει πανω της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaimaktsalan Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Δεν ξερω ρε συ τι ειανι αυτο αλλα κατι πανω της με αναβει... Παράθεση http://images.google.com.gr/images?q=tbn:Q-OdFZM-6EIJ:www.dingdongsonline.com/marilyn_manson_012.jpg Αγριο Κολλημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 resurection_boy said: Γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσει πανω της Εμένα μου αρέσει το τρόπος που κουνάει τα χείλη της, ειδικά σ' εκείνο το τραγούδι, come along now, λέγεται? Κάπως έτσι. Μαγεία, σκέτη μαγεία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 garfield said: Εμένα μου αρέσει το τρόπος που κουνάει τα χείλη της, ειδικά σ' εκείνο το τραγούδι, come along now, λέγεται? Κάπως έτσι. Μαγεία, σκέτη μαγεία :p Νταξει αλλα αυτο ειναι και λιγο αλλη περιπτωση... εσυ εισαι γυνεκα... τα βλεπεις διαφορετικα απο εναν αντρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 runner said: Για την Βανδή............επίσης και εδώ κάνεις λάθος!Και στα Billboards μπήκε και έμεινε για αρκετό καιρό(κάτι που είναι αρκετά δύσκολο!) και ο δίσκος της πούλησε πολύ καλά σε Γερμανία,Ισπανία,Πορτογαλία,Ιταλία,Αγγλία(μπορεί να ξεχνάω κάποιες χώρες) και το τραγούδι της βγήκε και σε άλλες γλώσσες(μέχρι και σε σέρβικα ή κάτι τέτοιο το άκουσα!!!),και σε ξένες εκπομπές την φώναξαν,και φωτογραφήσεις κ.α.!!!Εσύ δηλαδή ξέρεις πολλές Ελληνίδες και Έλληνες που τα έχουν κάνει αυτά;Αυτό και μόνο είναι αναγνώριση,μπορεί όχι Παγκόσμια αλλά είναι σε πολύ καλό βαθμό! Πιστεψε με,τα 5 τελευταια χρονια που ημουν στη συγκεκριμενη χωρα,δεν ακουστηκε ποτε Βανδη ουτε σε ραδιοφωνο ουτε παιχτηκε σε τηλεοραση...μηπως τελικα ολες αυτες οι...πρωτιες & τα billboards(μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι?)ειναι μυθευματα των γνωστων κουτσομπολιστικων κυκλων που,μη εχοντας τι να κανουν,θελουν σωνει & καλα να μας πεισουν οτι υπαρχουν Ελληνες τραγουδιστες/ριες που κανουν "μεγαλη" καριερα στο εξωτερικο? ;) Ειδαμε & την Π απαριζου(νικητρια μαλιστα του φοβερου,συμφωνα με τα καναλια,διαγωνισμου της Γιουροβιζιον),τι καριερα εκανε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 ase parampempw sto episimo site ths vandi www.despinavandi.gr meta na pas ekei pou leei "arround the world" na deis ta a8ra tou billboard kai na deis ena mikro a8ro pou eixe grapsei gia thn despina to billboard,periergo pou den thn akouses sta radiofona giati htan n1 sthn playlist tou KTU tou megaluterou beat radiofwnou sthn NY. Epeisi enfanistike kai stoi Beatstock festival, to video clip ths "gia" epaize sto mtv Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Δεν ξερω ποσο ακουγοταν σε Αμερικη & Αγγλια,παντως στην Ιταλια ουδεποτε ακουστηκε το παραμικρο γι'αυτην... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 aman vre paidia, den eipame pws egine kai madonna...epimenete dld, eipame pws ekane mia shmantiki epitixia sto ekswteriko pou den thn exei ksanakanei allos ellhnas kallitexnhs h' ellinida . Toulaxiston sto eidos pou antiprosopeuei h Despina giati se alla eidh exoun shmeiwsh ki alloi ellhnes /ellhnides epitixia sto ekswteriko kai kanoun kai kariera, gia na mhn mperdeuomaste Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Ξέρουμε ποιος θα είναι ο χορηγός στην φετινή οργάνωση...;;; :blink: Αν τον μαθουμε, θα δούμε και ποιον θα στείλουν!!!! :X Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 geovoul23 said: Ξέρουμε ποιος θα είναι ο χορηγός στην φετινή οργάνωση...;;; :blink: Αν τον μαθουμε, θα δούμε και ποιον θα στείλουν!!!! :X den exeis kai adiko ;) Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 runner said: john_vla Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ την συζήτησή σας αλλά αυτά που λες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ! Βρίζεις την Βίσση και λες: ''Έλεος για το νέο look της Βίσσης, αυτή η καμμένη και λιωμένη από την κοκαϊνη πατσουρόγρια πρέπει σιγά σιγά να παρατάει το τραγούδι και να μπει σε κάνα ΚΑΠΗ...''!Ούτε εγώ την πάω για αυτά που έχει κάνει και αυτά που κάνει στην ζωή της ΑΛΛΑ......είτε σου αρέσει είτε όχι έχει φωνή(τουλάχιστον αρκετά καλή) και είναι από τις λίγες που έχουν μείνει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και μάλιστα είναι και από τις πρώτες καλώς ή κακώς!Αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσεις συν ότι είσια πολύ μικρός και δεν έχεις ζήσει κάποια γεγονότα ώστε να κρίνεις τόσο απόλυτα! Για την Βανδή............επίσης και εδώ κάνεις λάθος!Και στα Billboards μπήκε και έμεινε για αρκετό καιρό(κάτι που είναι αρκετά δύσκολο!) και ο δίσκος της πούλησε πολύ καλά σε Γερμανία,Ισπανία,Πορτογαλία,Ιταλία,Αγγλία(μπορεί να ξεχνάω κάποιες χώρες) και το τραγούδι της βγήκε και σε άλλες γλώσσες(μέχρι και σε σέρβικα ή κάτι τέτοιο το άκουσα!!!),και σε ξένες εκπομπές την φώναξαν,και φωτογραφήσεις κ.α.!!!Εσύ δηλαδή ξέρεις πολλές Ελληνίδες και Έλληνες που τα έχουν κάνει αυτά;Αυτό και μόνο είναι αναγνώριση,μπορεί όχι Παγκόσμια αλλά είναι σε πολύ καλό βαθμό! Για το αν αρέσει σε κάποιον η Βανδή ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό αλλά αντικειμενικα την λες ωραία γυναίκα!Μην ξεχνάς ότι έκανε και ένα παιδί! Για αυτό πριν μιλήσεις έτσι καλύτερα αναλογίσου αυτά που έχεις να πεις γιατί....επαναλαμβάνω....είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις τόσο απόλυτα αυτές τις γυναίκες ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η καθεμία! Υπόψιν..........δεν είμαι ούτε φαν ούτε τίποτα καμιάς!Αν και από τις 2 προτιμώ την Βανδή και σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρα γιατί κοιτάζω όλο το πακέτο! Η Βίσση μπορεί να έχει καλή φωνή αλλά με τέτοια σκουπίδια που τραγουδάει δεν την αξιοποιεί... Στα πρώτα της χρόνια κάτι έλεγε αλλά ο Καρβέλας την χάλασε τελείως... Και ακριβώς επειδή έχει χαλάσει πια καλύτερα να αποσυρθεί... Όσο για τη Βανδή μπορεί να έγινε λίγο γνωστή για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε κάποιες χώρες του εξωτερικού αλλά αυτό δεν την έκανε και αναγνωρισμένη... Πάντως εγώ μπαίνω σε πολλά ξένα forums και πουθενά δεν έχουν αναφέρει καν το όνομα της... Το αν είναι ωραία αντικειμενικά δε μπορώ να το ξέρω γιατί πολύ απλά εγώ τη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ εμφανισιακά και πιστεύω ότι είναι χάλια και ακόμα κι αν αντικειμενικά δεν είναι έτσι εγώ δε μπορώ να το δω γιατί αυτή είναι η γνώμη μου υποκειμενικά... Επίσης, το ότι είμαι 14 χρονών δε νομίζω πως μου απαγορεύει να κρίνω αυτές τις δύο... Εξάλλου η Βανδή ξεκίνησε την καριέρα της μετά τη γέννηση μου και την ξέρω από την αρχή της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Dimitris79 Αυτά που είπα εγώ ήταν επίσημα στοιχεία από πωλήσεις δίσκων που γινόντουσαν!Δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες! john_vla Για το αν αποσυρθεί ή όχι αυτό είναι άλλη ιστορία αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!Μην ξεχνάς ότι ο Καρβέλας την έκανε αυτό που είναι! Για το αν είναι αναγνωρισμένη λίγο ή πολύ...........δεν είπαμε ότι έγινε Νο1 αλλά για μια περίοδο τα πήγε πολύ καλά!Δεν υπάρχει άλλη Ελληνίδα που τα έχει καταφέρει έτσι!Και μην ξεχνάμε ότι οι πωλήσεις στις ξένες χώρες αυτές ήταν από ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τότε γιατί το είχα ελέγξει!Ήμουν αρκετά δύσπιστος! Δεν ξέρεις να κρίνεις αντικειμενικά!Με το να μου λες ότι είναι χάλια......συγγνώμη φίλε μου αλλά αυτό είναι κόλλημα!Άλλο να μην σου αρέσει εσένα γιατί δεν είναι του γούστου σου και άλλο να λες κάποιο άτομο χάλια έτσι στο ξεκάρφωτο!Το ότι ξεκίνησε η καριέρα της Βανδή μετά την γέννησή σου(ελάχιστα!) αυτό δεν μου λέει τίποτα!Λες και άκουγες Βανδή ακόμα και όταν ήσουν στον νήπιο!!!Ακόμα δεν σου είπα ότι απαγορεύεται να κρίνεις απλώς στην ηλικία σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε πράγματα που δεν γνωρίζεις γιατί ΚΥΡΙΩΣ δεν τα έχεις ζήσει!Πριν απαντήσεις σε κάτι που γράφω διάβασέ το καλύτερα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Min 3exnate oti tin Vandi tin xeroun IDI stin eurwpi apo ta polli epitiximena singles kai album pou kykloforise.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 runner said: Dimitris79 Αυτά που είπα εγώ ήταν επίσημα στοιχεία από πωλήσεις δίσκων που γινόντουσαν!Δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες! john_vla Για το αν αποσυρθεί ή όχι αυτό είναι άλλη ιστορία αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!Μην ξεχνάς ότι ο Καρβέλας την έκανε αυτό που είναι! Για το αν είναι αναγνωρισμένη λίγο ή πολύ...........δεν είπαμε ότι έγινε Νο1 αλλά για μια περίοδο τα πήγε πολύ καλά!Δεν υπάρχει άλλη Ελληνίδα που τα έχει καταφέρει έτσι!Και μην ξεχνάμε ότι οι πωλήσεις στις ξένες χώρες αυτές ήταν από ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τότε γιατί το είχα ελέγξει!Ήμουν αρκετά δύσπιστος! Δεν ξέρεις να κρίνεις αντικειμενικά!Με το να μου λες ότι είναι χάλια......συγγνώμη φίλε μου αλλά αυτό είναι κόλλημα!Άλλο να μην σου αρέσει εσένα γιατί δεν είναι του γούστου σου και άλλο να λες κάποιο άτομο χάλια έτσι στο ξεκάρφωτο!Το ότι ξεκίνησε η καριέρα της Βανδή μετά την γέννησή σου(ελάχιστα!) αυτό δεν μου λέει τίποτα!Λες και άκουγες Βανδή ακόμα και όταν ήσουν στον νήπιο!!!Ακόμα δεν σου είπα ότι απαγορεύεται να κρίνεις απλώς στην ηλικία σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε πράγματα που δεν γνωρίζεις γιατί ΚΥΡΙΩΣ δεν τα έχεις ζήσει!Πριν απαντήσεις σε κάτι που γράφω διάβασέ το καλύτερα! Δεν κρίνω αντικειμενικά... Ότι λέω είναι καθαρά η δική μου υποκειμενική γνώμη και δε σημαίνει πως ισχύει κιόλας... Opinions are like assholes, everybody has one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Demis_CY said: Min 3exnate oti tin Vandi tin xeroun IDI stin eurwpi apo ta polli epitiximena singles kai album pou kykloforise.. Ποια ευρωπη, στο νευροκοπι να δεις τι γινεται. Για να μην πω για την κοζανη (ως γνωστον, τι κοζανη, τι λωζανη, χιονια η μια και χιονια η αλλη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts