Elena24 Δημ. August 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Den apagoreyw na pei kapoios kati arnhtiko gia thn Despina, mallon den katalabes kala...giati den eipa tipota kai stous allous? giati pollu apla eksefrasan thn gnwmh tous politismena. Den prosvalan kanenan. Ayth einai h diafora ;) Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Εγώ δε γουστάρω τη Βανδή και ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι να τη δω στη Eurovision. :down: Τώρα αν αυτό εσύ το θεωρείς προσβολή, τι να πω... :rolleyes: Dekth h gnwmh sou, alla den prosvales prosopika kanenan..to ksana tonizw. ok? Kai egw den goustarw kapoious kallitexnes kai to lew..alla den prosvalw tous 8aumastes tous Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Dekth h gnwmh sou, alla den prosvales prosopika kanenan..to ksana tonizw. ok? Kai egw den goustarw kapoious kallitexnes kai to lew..alla den prosvalw tous 8aumastes tous Οκ τότε, όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 parepimptontws eimai kai egw fan twn friends kai exw kai club ston pathfinder ;) ;) Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Den ksero kata poso tha ofeloyse th Despoina mia endexomenh symmetoxh ths sthn Eurovision,se periptosh poy den kerdisei ton diagonismo. Einai hdh pagkosmios diashmh kai anagnorismenh. Oson afora th xora mas,h Despoina Vandh tha htan mia kalh lysh. Vevaia pisteyo pos h Kalomoira tha htan h idanikh epilogh.Einai emfanisimh,tha exei APSOGH skhnikh paroysia,milaei aptaista ta Agglika,h fonh ths einai arketa kalh... P.S:Thn apopsh moy egrapsa,mhn pesete na me fate... :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Παγκοσμιως γνωστη; Η Δεσποινα; Χιχι! Εαν και τρελος φαν της Δεσποινας, ας ειμαστε ρεαλιστες. Ακουγεται ελαχιστα στα ραδιοφωνα της Αγγλιας, Ισπανιας και 2-3 ακομη Ευρωπαικες χωρες. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Παγκοσμιως γνωστη; Η Δεσποινα; Χιχι! Εαν και τρελος φαν της Δεσποινας, ας ειμαστε ρεαλιστες. Ακουγεται ελαχιστα στα ραδιοφωνα της Αγγλιας, Ισπανιας και 2-3 ακομη Ευρωπαικες χωρες. συμφωνω, μην τα παραλεμε οχι και παγκοσμιως , αλλα οτι εκανε επιτιχιες εκανε. και στο billboard μπηκε, και στο επισιμο sales chart toy billboard μπηκε...εκανε καλα βηματα οπως λεει και η ιδια, αυτο δεν σημαινει πως εγινε και μαντονα :p Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Ναι, ναι, να παει! Απορω δηλαδη πως δεν εχει παει μεχρι σημερα ενω η ******ζου πηγε για δευτερη φορα! Γιατι μου βγαζει το ονομα της με αστερακια; Επειδη χωρις το -ζου ειναι λεξη που σε κανουν "ντα!" ? Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Nαι!Ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Einai hdh pagkosmios diashmh kai anagnorismenh. :lol: :p :w00t: Δηλαδη αμα παω σε μια ξενη χωρα & πω Ντου γιου νοου Ντεσπινα Βαν-ντι θα μου απαντησουν οου γιεα :p ?Ελεος... :rolleyes: Oson afora th xora mas,h Despoina Vandh tha htan mia kalh lysh. Vevaia pisteyo pos h Kalomoira tha htan h idanikh epilogh.Einai emfanisimh,tha exei APSOGH skhnikh paroysia,milaei aptaista ta Agglika,h fonh ths einai arketa kalh... P.S:Thn apopsh moy egrapsa,mhn pesete na me fate... :D :pΟχι,θα σε φαμε... :p ουτε εμφανισημη ειναι,ουτε φωνη εχει,ενω μιλαει αγγλικα οπως καποιες γατες που κλαινε στις 3 το βραδυ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 έχω την εντύπωση πως άμα πάει η Βανδή δεν θα τα πάει και πάρα πολύ καλάααα..πες το διαίσθηση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Άντε να δηλώσει ότι θέλει και η Βίσση να πάει εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 mias kai eipes gia vissi, eidate to neo look ths? http://assets.in.gr/kiosk/08082005/ESPRESSO.JPG Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 καλε πως ειναι το σχημα του κεφαλιου της; σαν τα παιδακια της αφρικης. πρωτη φωρα προσεχω τετιο κεφαλι, ολοι εχουμε τετιο αλλα απλα δεν φενετε λογο μαλιου η το εχουν μερικοι και αλλοι εχουν αλλο σχημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Ωραίο κρανίο έχει, οβάλ! Σκέφτομαι να ακολουθήσω και εγώ αυτό το στυλάκι. Η μικρή μου κόρη που μου βγάζει μια γλώσσα να! και δεν τρώει και το φαί της, θα βλέπει τον εφιάλτη κάθε μέρα μπροστά της και σας λέω εγω μετά αν θα με γράφει στα παλιά της τα παπούτσια!! :p Τι μεταλλάξεις βλέπουμε βρε παιδιά, αν είναι δυνατον πια! Πως το 'χε πει η συγκεκριμένη αοιδός? Σχιζοφρένεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Τι μεταλλάξεις βλέπουμε βρε παιδιά, αν είναι δυνατον πια! Πως το 'χε πει η συγκεκριμένη αοιδός? Σχιζοφρένεια??? Ναι ρε παιδι μου... Ακομα και ο μπιπ της μαιμους μπορει να ειναι πιο ωραιος. ΕΛΕΟΣ, οτι τριχα εχει ο ανθρωπος πανω του την ξυριζουμε πια, και ιδικα οι γυνεκες.... αστε και καμια τριχα, φισικο πραγμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Ωραίο κρανίο έχει, οβάλ! Σκέφτομαι να ακολουθήσω και εγώ αυτό το στυλάκι. Η μικρή μου κόρη που μου βγάζει μια γλώσσα να! και δεν τρώει και το φαί της, θα βλέπει τον εφιάλτη κάθε μέρα μπροστά της και σας λέω εγω μετά αν θα με γράφει στα παλιά της τα παπούτσια!! :p Τι μεταλλάξεις βλέπουμε βρε παιδιά, αν είναι δυνατον πια! Πως το 'χε πει η συγκεκριμένη αοιδός? Σχιζοφρένεια??? Ναι garfield......:lol: Έτσι το είχε πει!:p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 oti 8elete lete edw mesa...mpazo h Despoina..kai omorfi h Kokkinou??:X ayto einai to mpazo?: http://briefcase.pathfinder.gr/download/elena22/16701/460875/0/getphoton.jpg Ναι, ΕΙΝΑΙ μπάζο! Εγώ ανάβω με τέτοιες φωτογραφήσεις αλλά στη συγκεκριμένη πιο πολύ έσβησα! :shifty: :alien: kai sto finale an den goustareis vandi na mhn mpeneis tsa thread pou thn aforoun kai na mas prosvaleis ok? Τα forums είναι για ανταλλαγή απόψεων. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του για τη Βανδή είτε είναι θετική είτε αρνητική. Den ksero kata poso tha ofeloyse th Despoina mia endexomenh symmetoxh ths sthn Eurovision,se periptosh poy den kerdisei ton diagonismo. Einai hdh pagkosmios diashmh kai anagnorismenh. Αχαχαχαχαχα ναι πολύ διάσημη και αναγνωρισμένη είναι η Βανδή παγκοσμίως τι να σου πω... :lol: :p Όσο για την Καλομοίρα έλεος, πού την είδες την αρκετά καλή φωνή; Η φωνή της είναι ΧΑΛΙΑ, ένα νιαούρισμα, πάω στοίχημα πως τα περισσότερα ή ίσως και ΟΛΑ τα μέλη αυτού του forum έχουν καλύτερη φωνή απ'αυτήν... Έλεος για το νέο look της Βίσσης, αυτή η καμμένη και λιωμένη από την κοκαϊνη πατσουρόγρια πρέπει σιγά σιγά να παρατάει το τραγούδι και να μπει σε κάνα ΚΑΠΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Ρε παιδιά αν είναι μπάζο η Βανδή η Βίσση τι είναι? ;) Και ειδικά με το νέο της στυλ! :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Ρε παιδιά αν είναι μπάζο η Βανδή η Βίσση τι είναι? ;) Και ειδικά με το νέο της στυλ! :p Αυτες οι δυο ειναι να πιαστουν χερι χερι να πανε για παλιοσιδερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Πω πω... Κ Ο Ρ Μ Α Ρ Α η Δεσποινα!!!!Elena24 απο το diva ειναι?Εχεις και αλλες να βαλεις απο την ιδια φωτογραφιση?Φοβερο σωμα!!!! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Πολύ μ' άρεσε ο τίτλος της Espresso... :rolleyes: :w00t: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Πω πω... Κ Ο Ρ Μ Α Ρ Α η Δεσποινα!!!!Elena24 απο το diva ειναι?Εχεις και αλλες να βαλεις απο την ιδια φωτογραφιση?Φοβερο σωμα!!!! nai ame : http://briefcase.pathfinder.gr/download/elena22/16701/460582/0/getphoto.php.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/elena22/16701/460874/0/getphoto.php2.jpg Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 εεεεεεεεεεεεεετσι...!ευχαριστω....!καλη ε?Δε μπορειτε να πειτε... Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 parepimptontws eimai kai egw fan twn friends kai exw kai club ston pathfinder ;) ;) Μήπως μπορείς να μου πεις τη διε'υθυνση??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts