Jump to content

10 Ωρες internet

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερεται εαν η προσφορα που δεινει το βημα της κυριακης με δωρεαν προσβασης internet,η χρεωση της κλησης ειναι μεσω EΠΑΚ..?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά θα είναι EPAK... δε νομίζω να είναι με αστική, καθώς τέτοιου είδους συνδέσεις υπάρχουν και δωρεάν. Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για τσάμπα σύνδεση ΕΠΑΚ, πάρε ένα περιοδικό Computer Active [2 ευρώ έχει], το οποίο περιέχει δώρο 1 μήνα σύνδεση net.

ξερεται εαν η προσφορα που δεινει το βημα της κυριακης με δωρεαν προσβασης internet,η χρεωση της κλησης ειναι μεσω EΠΑΚ..?

ΕΠΑΚ. 89625 777777 (HOL)

Λογικά θα είναι EPAK... δε νομίζω να είναι με αστική, καθώς τέτοιου είδους συνδέσεις υπάρχουν και δωρεάν. Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για τσάμπα σύνδεση ΕΠΑΚ, πάρε ένα περιοδικό Computer Active [2 ευρώ έχει], το οποίο περιέχει δώρο 1 μήνα σύνδεση net.

οταν λες τσαμπα συνδεση ΕΠΑΚ εννοεις δεν εχει καθολου χρεωση ουτε αστικη;

οταν λες τσαμπα συνδεση ΕΠΑΚ εννοεις δεν εχει καθολου χρεωση ουτε αστικη;

Έχεις χρέωση ΕΠΑΚ που είναι 6 φορές μικρώτερη από την αστική (1/6) την ημέρα και 12 φορές (1/12) μικρώτερη από την αστική την νύκτα 22:00- 08:00

εννοω οτι ειπε και ο vasileios λιγο παραπανω.το μονο κακο με την καρτα προσβασης που σου δεινει το computer active ειναι οτι μερικες φορες θελει 3-4 κλησεις για να με συνδεσει και πολλες φορες εχω χαμηλη ταχυτητα.αλλα μην τα θελω κι'ολα δικα μου..προκειται αλλωστε για δωρο και μαλιστα σε προνομιακη τιμη των 2 euro,τιμη 9 euro λιγοτερο απο αλλες μηνιαιες συνδεσεις.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διατίθεται δωρεάν μια 10ωρη σύνδεση από το ΒΗΜΑ . Παρακαλώ στείλτε PM .