bilis123456 Δημοσιεύτηκε April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2020 Καλημέρα σε όλους εδώ σχεδόν κ ένα χρόνο έχω κάνει συνδρομή σε ένα πακέτο iptv στην εφαρμογή iptv smarters όλα καλά μέχρι χτες από χτες όταν βάζω τους κωδικούς μου μου βγάζει το μυνημα (Network error occurred) τι μπορεί να κάνω λάθος?? Ενώ τους κωδικούς τους βάζω σωστά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 ιδιο προβλημα ......κατι γινετε με την εφαρμογη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλημέρα σε όλους εδώ σχεδόν κ ένα χρόνο έχω κάνει συνδρομή σε ένα πακέτο iptv στην εφαρμογή iptv smarters όλα καλά μέχρι χτες από χτες όταν βάζω τους κωδικούς μου μου βγάζει το μυνημα (Network error occurred) τι μπορεί να κάνω λάθος?? Ενώ τους κωδικούς τους βάζω σωστά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αλλαξα εφαρμογη και ολα οκ δες GSE SMART IPTV απο play store ψαχτηκα λιγο αλλα τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts