karlosamos Δημοσιεύτηκε April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2020 (edited) Έχω μία δωροεπιταγή και πρέπει να επιλέξω κινητό από συγκεκριμένη αλυσίδα οπότε οι επιλογές λίγες. Το κινητό θα είναι για την γυναίκα μου με την κλασική χρήση. Τηλέφωνα, browsing (viber, messanger, face) και σαν προτεραιότητα την καλύτερη κάμερα. Όλα έχουν 4GB RAM Οι επιλογές είναι οι εξής: Honor 10 Lite Huawei P40 Lite E Huawei P Smart Z Samsung Galaxy M20 Αν ανέβω 30 ευρώ και βάλω καμία δόση ίσως πάω στα Samsung Galaxy A30s Xiaomi Redmi Note 8T αλλά δύσκολα. Την γνώμη σας για την πρώτη τετραδα. Ευχαριστώ. ΥΓ Με τα Huawei και τα google services τι γίνεται; Υπάρχει πρόβλημα; Edited April 6, 2020 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Επειδή είμαι στην ίδια διαδικασία με εσένα, έχω κάνει το σχετικό ψάξιμο... Το P Smart Z νομίζω ότι δεν λέει και πολλά από θέμα κάμερας. Η ίδια συσκευή, αλλά με καλύτερη κάμερα, είναι το Honor 9x. Το Redmi Note 8t είναι εξαιρετική επιλογή και παίρνει και gcam. Δες και το Realme 5, αν το φέρνει το κατάστημα από το οποίο θα αγοράσεις. Το P40 lite E δεν έχει google services και δεν γνωρίζω εάν και πόσο εύκολο είναι να τα περάσεις. Το m20 της Samsung δεν το κοίταξα καν. Μια entry level συσκευή, που εισήχθη από σπόντα στην Ελλάδα, αποκλειστικά και μόνο για να έχει διαθέσιμη η εταιρεία μια χαμηλού κόστους συσκευή. Το Α30s θα το κοίταγα. Το 10 lite έχει 3 gb ram και όχι 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 θα συμφωνήσω για realme 5 αλλιώς note 8T Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 θα συμφωνήσω για realme 5 αλλιώς note 8TΤο realme τι μέρος του λόγου είναι; Εταιρεία, εγγύηση. Ξέρουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Θυγατρική εταιρεία της Oppo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Θυγατρική εταιρεία της Oppo. Άρα σίγουρα μιλάμε για ποιοτικές συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Άρα σίγουρα μιλάμε για ποιοτικές συσκευές... αυτο ειναι σίγουρο, απο εγγύηση ομως τι παιζει; ποιος αναλαμβάνει; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 αυτο ειναι σίγουρο, απο εγγύηση ομως τι παιζει; ποιος αναλαμβάνει; 1) Από αλυσίδες (π.χ. Κωτσόβολο) έχεις την εγγύηση του εισαγωγέα (https://smart4all.com.gr/). 2) Από το e-shop έχεις τη δικιά του εγγύηση. 3) Από Σκρουτζομάγαζα δεν γνωρίζω. Υποθέτω εγγύηση καταστήματος (όπως με τα Xiaomi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 θα συμφωνήσω για realme 5 αλλιώς note 8T Επειδή είμαι σε διαδικασία για νεο κινητο. Τελικά αξίζει το realme 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Επειδή είμαι σε διαδικασία για νεο κινητο. Τελικά αξίζει το realme 5 ? επειδή δεν το εχω δει απο κοντά και τωρα με κλειστά τα μαγαζιά λίγο δύσκολο, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.. ωστόσο ειναι πολλά υποσχόμενη συσκευή βάσει χαρακτηριστικών Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Εγώ τελικά αγόρασα το note 8t από Κωτσόβολο στα 199€. Σε αυτή την τιμή και με τα 2 χρόνια εγγύηση πιστεύω ότι είναι τίμια επιλογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Εγώ τελικά αγόρασα το note 8t από Κωτσόβολο στα 199€. Σε αυτή την τιμή και με τα 2 χρόνια εγγύηση πιστεύω ότι είναι τίμια επιλογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι μπόμπα ειναι.. καλομίλητο λοιπόν Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts