Chryssostomos Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Έχω δεν έχω κλείσει μήνα και έπεσε το κινητό και έσπασε το πίσω κάλυμμα... Τρελή γκαντεμιαΜε θήκη; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Δεν βάζω ποτέ θήκη σε κανένα κινητό γιατί θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να κάνουν ντιζαινιες οι Κινέζοι και εμείς να χώνουμε από πάνω πλαστικές θήκες και να μη το νιώθουμε το κινητό. YOLO. Το έμαθα το μάθημα μου μια χαρα :) Παρήγγειλα ένα κάλυμμα από ebay να δούμε τι θα έρθει τώρα. Λέει γυάλινο όχι πλαστικό "ΟΕΜ". Γιά να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Η γνώμη μου είναι ότι με κινητό εμπρός-πισω γυαλί αν δεν βάλεις θήκη παίζεις με την φωτιά. Είναι ζήτημα χρόνου να την πατήσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Συμφωνώ κι επαυξάνω ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Πάντως παιδιά να σας ενημερώσω ότι το κινητό με xtrv rom https://androidfilehost.com/?fid=10763459528675587637 είναι πολύ καλύτερο και από Global αλλά και από EEA. Μπαταρία ταχύτητα miui dialer όπου έχει rec και άλλα πολλά νομίζω ότι αξίζει να την δοκιμάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω στης ρυθμίσεις κατάσταση ασφαλείας ενημέρωση ασφαλείας 01-10-20 στην ενημέρωση συστήματος Google play μου λέει 1 Αυγούστου 2020 Το τηλέφωνο έχει MIUI 12.0.6.0(QJBEUXM) σταθερή έτσι πρέπει να είναι.?? Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Ναι έτσι είναι μην ανησυχείς. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Πάντως παιδιά να σας ενημερώσω ότι το κινητό με xtrv rom https://androidfilehost.com/?fid=10763459528675587637 είναι πολύ καλύτερο και από Global αλλά και από EEA. Μπαταρία ταχύτητα miui dialer όπου έχει rec και άλλα πολλά νομίζω ότι αξίζει να την δοκιμάσετε.Δουλεύουν τα πάντα; Δεδομένα wificall,αποτυπώματα,τράπεζες κλπ; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 wificall όχι όλα τα άλλα ναί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 wificall όχι όλα τα άλλα ναί...Εμ,εκεί είναι το ζήτημα ... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Στο mi10 του αδερφού μου με cosmote και ευρωπαϊκή ρομ, δουλεύει μια χαρά το vowifi. Εχθές με πήρε τηλ ενώ το κινητό ήταν σε λειτουργία πτήσης και μιλήσαμε μια χαρά. Εγώ δυστυχώς έχω wind οπότε δεν το υποστηρίζει για να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 (edited) Στο mi10 του αδερφού μου με cosmote και ευρωπαϊκή ρομ, δουλεύει μια χαρά το vowifi. Εχθές με πήρε τηλ ενώ το κινητό ήταν σε λειτουργία πτήσης και μιλήσαμε μια χαρά. Εγώ δυστυχώς έχω wind οπότε δεν το υποστηρίζει για να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχω Ευρωπαϊκή ρομ,αλλάglobal,εκεί είναι το πρόβλημα μου. Θα μπω στη διαδικασία να ξεκλειδώσω και να την περάσω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 10, 2020 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλό κουραγιο Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Στο mi10 του αδερφού μου με cosmote και ευρωπαϊκή ρομ, δουλεύει μια χαρά το vowifi. Εχθές με πήρε τηλ ενώ το κινητό ήταν σε λειτουργία πτήσης και μιλήσαμε μια χαρά. Εγώ δυστυχώς έχω wind οπότε δεν το υποστηρίζει για να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια rom φοράει την τελευταία Android 11 η 10??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Android 10 Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Android 10 Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το μυστικό φίλε μου, το πρόβλημα είναι στο Android 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 (edited) Αν θυμάμαι καλά ο φίλος πιο πάνω είχε το ιδιο πρόβλημα και με το android 10. Έχει περίπου 2 μέρες που δεν μου δουλεύουν οι φυσαλίδες στις ειδοποιήσεις του messanger. Σκάνε οι ειδοποιήσεις κανονικά αλλά δεν τις βλέπω πάνω στις άλλες εφαρμογές όπως το έβλεπα πριν. Πάντως είναι ενεργοποιημενες από την εφαρμογή... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 10, 2020 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Αυτό είναι το μυστικό φίλε μου, το πρόβλημα είναι στο Android 11Το πρόβλημα είναι στην Global rom.Οχι σε όλες τις συσκευές περιέργως βέβαια. Και αυτό γιατί βασίζεται στην κινεζική που εκεί δεν τους δίνουν τέτοια πρόσβαση στις κλήσεις .. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Αν θυμάμαι καλά ο φίλος πιο πάνω είχε το ιδιο πρόβλημα και με το android 10. Έχει περίπου 2 μέρες που δεν μου δουλεύουν οι φυσαλίδες στις ειδοποιήσεις του messanger. Σκάνε οι ειδοποιήσεις κανονικά αλλά δεν τις βλέπω πάνω στις άλλες εφαρμογές όπως το έβλεπα πριν. Πάντως είναι ενεργοποιημενες από την εφαρμογή... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν είσαι στο 11 ,είναι θέμα του messenger. Δεν είναι ακόμα έτοιμο. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Αν είσαι στο 11 ,είναι θέμα του messenger. Δεν είναι ακόμα έτοιμο. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσχύει.. Έφαγε και ένα χοντρό σκάλωμα το μεσεντζερ σήμερα, πριν λίγο επανήλθε Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Και στο φεϊς γενικότερα που μπήκα πριν κάνα μισάωρο δεν μπορούσα να κάνω δημοσίευση στον τοίχο μου. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από pc.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Υπήρχε πρόβλημα με το messenger γενικά. Κάποιος server τους είχε πέσει. https://unboxholics.com/news/tech/81142-sovara-provlimata-me-ti-leitourgia-tou-messenger Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 μιας και κάποιος ειχε ρωτήσει για την κάμερα στην 11αρα, οριστε μια με night mode.. εχω την εντύπωση τσίμπησαν λιγο παραπάνω την οξύτητα 1607637684311 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Κάνουν ωραία δουλειά στην Xiaomi (μέχρι και στο παλιό redmi 5 note που έχω) ειδικά στο White balance και χρωματικά τόσο όσο, ελπίζω να μην υπερβάλλουν για εντυπωσιασμό τσιμπώντας το sharpness... στο Mi 10T είναι μια χαρά πάντως μέχρι στιγμής, μόνο ο υπέρ ευρυγώνιος είναι σοφτ στα άκρα του αλλά αναμενόμενο αυτό. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εμένα δεν μου φάνηκε κάποια διαφορά να πω την αλήθεια . Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts